Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

skoro nawet urlopująca Szczęśliwa i pisząca w kratkę Lola się odezwały to i ja sie witam :) niestety mój mazurski urlopik też dobiega końca, jutro rano powrót do domowych pieleszy :O mamy dziś jeszcze przed sobą pozegnalnego grilla z gospodarzami i odpoczywającą w sąsiednim domku rodziną, tak więc już dziś sie zegnam :P do zobaczenia ... znaczy - usłyszenia .... eee ..... moze raczej poczytania :) jutro wieczorkiem albo pojutrze aaa !!!! dziś troche popływaliśmy czymś w rodzaju motorówki :) co prawda to nie taki sprzęcior jak ma Serum, ale wazne, ze i mnie rodzina na chwilę dopusciła do sterów :P

aga wu: wchodzi mąż do domu-patrzy,a w jego łużku lezy obcy męszczyzna..........pyta sie go-gdzie moja żona,a ten mowi,ze w łazience.........mąż na to ...siedz cicho a ja wejde do szafy i ja przestrasze jak wyjdzie z łazienki...........po chwili wychodzi zona i mowi do kochanka....weż mnie tak mocno zebym sie posikała,a kochanek na to-zajżyj do szafy to sie zesrasz

Cześć i czołem Wpadam żeby się przywitać i pożegnać, bo jadę do rodziców. Tato Romek jutro ma imieninki, więc pewnie trochę poświętujemy:)

HEJ KOBITKI🌼 Sciskam wszystkie MOCNO👄 i uciekam z młodym na basen i grilka do powisina ze znajomymi :D Miałam jechac na działkę ale niestety mój slubny ma dyżur w pracy do 14 .00 więc dojedzie do nas na rowerku :) Buziolecje👄 TIJA- miłej zabawy i wszystkiego naj , naj dla Taty:)

Heloł😍 Dziewuszki sie opalaja pewnie cooooooo????? Kicia jestes juz?? wrocilas?? Serum super ze historia z kotem tak sie skonczyla, a maly kociak skorzystal najbardziej:) Szczesliwa a twoje zdjecia kiedy zobaczymy - co??? Ale ten twoj synus słodziak:) Widze ze nawet hrabianka Lolinka zazczycila nas swoja obecnościa👄 Ja ostatnio znowu z muszla w objeciach..... wiec marnie sie czuje:( Majka 👄 Do2do👄 a twojego syka to juz nie chwale:P druga bedzie dziewuszka mowie ci👄 Ory czekamy na Ciebie👄 Myszka👄 Mycha👄 a Pani szanowna to juz wogole ma nas w ....!!! no wlasnie gdzie???👄 Donia a co u Ciebie słonko??👄 Tija mowisz imieniny?? Hmmmm... to co wyzerka bedzie:P Kasiunia jak tam Ziuziaczek??👄 Pimach cos Pani szanowna ostatnio nie pisze:)👄 Emma halo, halo, halo!!!!👄 Mama👄

u mnie tez goraco, ale tyle stonki najechalo ze zero uroku ze spacerowania.... Mam nadzieje ze milo spedzacie czas👄

hmmmm.... cos bym napisala.... ale co.... i do kogo????? Dziewczyny co ostatnio czytałyscie?? Kolega jedzie do PL i chce nakupic sobie ksiazek na jesien i zime..... Wiecie co moj M. mi powiedzial- kup sobie duzo ksiazek, bo jak dziecko na poczatku spi, to bedziesz mogla sie relaksowac....!!!! HAHAHAHAHAHA:d:d:d:d:dHAHAHAHAHA optymista z niego co??? nie bede go uswiadamiala, zycie samo to zrobi:D zobaczymy jak on bedzie sie relaksowal:P no to se popisalam:)

Dzien dobry👄 Pojadla.....i nie oddala pospala (chociaz z tym to kiepsko....) a tu nadal ..........c i s s s s s s s s s s s z a............ o nic ide sobie popracowac, a wy dalej wcinajcie i nie piszcie. Przyjdzie Kicia to was opitoli, ze wam kapcie posadaja:P Milej niedzieli👄 😍

Witam Laski🌻 MAFINKA 👄 co z ciebie za ranny ptaszek przy niedzieli???

ja też się witam :) już w domu po wywczasach jestem .... niestety :O znowu było 11 godzin jazdy ..... ale było warto !!!!Powrót był oczywiscie zderzeniem z szarą rzeczywistoscią.... pan mąż o dziwo nawet do firmy za bardzo nie chciał jechać i jakiś taki średnio szczęśliwy chodzi.... trzeba będzie jeszcze rozejrzeć sie nad czymś nad morzem chociaż na 2-3- dni. Na całe szczęście mam blisko. A ja na chwilę obecną zajezdzam pralkę. Już nie pamiętam kiedy mialam w łazience tyle prania !!!!!!!! Dobrze, ze słoneczko świeci. 6 prań juz wisi na ogrodzie, kolejne czekają w kolejce :) Mafinko :) gratuluję stronki i samozaparcia :) co do Twojego m ..... faktycznie jeszcze go nie uświadamiaj za bardzo :) niech chłopina potrwa jeszcze chwilę w nieświadomości :) Serum :) i dla reszty - milej i słonecznej niedzieli życzę :)

Mafinka, ales poszała!!! A chłopina faktycznie bedzie miał mega zderzenie z rzeczywistoscia!!! Nie pisze, bo wczoraj byłam na weselu w Koniakowie, tzn tylko na obiedzie, bo jak orkiestra huknęła, to Tusiowi gały z orbit niemal wyszły i bylo pozamiatane, ale dali kołaczyk do domku i tak se chadzam do kuchni i po drodze... A dzis bylismy na rybach i znajomy tescia robil duszonki. I upiekł chleb i ciasteczka... Nie musze chyba dodawac, ze mi zaraz dupe rozerwie?

a ja przy niedzieli ugniatam kanapę (w tak piękną pogodę....dobrze że mam ogród i w każdej chwili moje posiedzieć na zewnatrz)......a wszystka za sprawa mojego M.....wczoraj zbudowali nad jeziorkiem tam gdzie stawiamy chatkę....pomost i tak go opijali że mi się chłopina zresetował😭 nie wie padlina nawet jak do domu wrócił...!!! mój kot marnotrawny ma jakis syndrom i na krok nie odchodzi od domu......jak wyjdzie na chwile to juz jakiś cud,a jak coś w oddali puknie - stuknie to spieprza do domu jak wicher mam nadzieję że mu to minie ,bo jest strasznie zestresowany...!!!

HEJ dziewczynki:) Ja tak ekspresowo bo jestem padnieta bo miałam odrana gosci siostra cioteczna z mężem i dzieciakami :) Wpierw zrobilismy sobie grilka w pobliskim powisinie a potem tak po drinowalismy troszke do kolacji :)że męzus padł i śpi, syn też kima a ja sacze drinusia i czekam na sex w wielkim mieście :) Bo u mnie to raczej z sexu dzisiaj nici hihiihi:D Buziaki dla wszystkich👄👄👄

Hej, hej, witam grzechoczac kura. Serum, widze, ze koty Cie mocno absorbuja, bo dosc oszczedna w słowach jestes. ;-( Do2do, a Ty chyba nadrabiasz wczoajsze zaległosci.... Spac mi sie chce, a mojemu synowi wcale....

hmmmm........ puuuustoooooooo .......... dobrze Serum, że choć Ty czuwasz od rana :) bo Do2do pewnie jeszcze komara dusi po grillku :), Mafinka spokojnie trawi delikatne śniadanko :) a Pimaszek i Tusiek odsypiają (oby :) ) wyjazd na rekolekcje :) Właśnie mi sie przypomniał pożegnalny griil na Mazurkach :) Było nas 6 (3 małżeństwa), a piliśmy 4 rodzaje trunków ..... na szczęście bez mieszania :P prawie każdy przyniósł swoją flachę :P miłego dnia :)

HEJ PANIUSIE :) A właśnie że nie śpię :p:p:p:p:p tylko szaleje z odkurzaczem:p bo mi hogata tesciowa wpada na inspekcję :o I jeszcze od 7.00 rano napierdalaja mi kosiarkami pod oknami bo jakiś palant wymyslił sobie koszenie traw jak nic to musiał być chłop bo żadna baba by na to nie wpadła by trawy kosić o 7.00 rano Po wczorajszym grilku całkiem nieźle kaca nie mam no może po za tym moralnym jak pomyslę o szszłyczkach i o karkóweczce ociekajacej tłuszczem to mnie ....................trzęsie........... Jutro moje dziecie jedzie z dziadkami na mazurki :) Wkońcu udało mi sie go wypchnąć :) Bo taki był za domem stęskniony że chciał w nim troche pomieszkać :) jak by nie było od 23.06 do 3.08 w domu był tylko 1 dzień:) MAJKA- więc kochana jestem i mam się całkiem całkiem :) cieszę sie że urlopik ci się udał :)Mój chłopina będzie musiał być w szczecinie bo ma coś do załatwienia w paru biurach podróży, to może i ty bys wpadła to jakąś kawunię bysmy zrobiły :DOczywiście jesli tak to dam ci wcześniej znać :)👄 SERUM- chyba faktycznie musiało tak byc ż ekocurek na jakiejs budowie utknoł skoro tak na hałas reaguje :o Dobrze ż ejuz jest z Tobą:)👄 PIMACH- no ładnie :D niezły z Tusia będzie balangowicz :) Jak już weselicho zaliczył hihihihi:D👄 x2 MAFINKA- dobrze że juz cię tak te rzygowinki nie męczą :)I jak ja ci zazdroszcze tego objadanka :) pozytywnie oczywiście :) ja jutro mam rano progesteron i bedę znała wyniki poprzednicz badań mam nadzieję że cos mi juz powie 👄 x2 KICIA- tęsknię ❤️ SZCZĘŚLIWA- kurnia i co z urlopu dotarła i juz się klikac nie chce :p👄 LOLA👄 TIJA- wstałas juz po tych imieninkach :) 👄 KASIUNIA- jak tam Zuzia :) napisz coś ?? Pewnie lada moment bedzie biegać a ty za nią :)👄x2 MYCHA- halo???????halo?????????👄 MYSZKA- halo????????????halo????????👄 DONIA- normalnie wyłaś z tej sypialni i kliknij do nas 👄 ORY-tęskno bez ciebie:(👄 OK kochane całuję wszystkie 👄❤️👄 i uciekam dalej z odkurzaczem szaleć :) A no i zapomnialm wam dodac ż enocna dyskusja wczoraj jednak była :D👄

Ja rano zawsze jestem oszczędna w słowa ,bo budze sie tak naprawde dopiero po 2-gim śniadaniu no chyba że ktoś mi ciśnienie podniesie z rana to jadę ostro....!!!! Zjadłam dwie śliwki i tak mnie żołądek napindala że ho ho ....siódme poty na mnie wychodzą i siły nie mam ....postaram sie później kliknąć.

widzę Serum, że Twoja oszczędnosc w słowach udzieliła się innym ...... niektórym do tego stopnia, że w ogóle przestały pisać :P

MAJKA.....to niech udaja przed kompem...!!! dzisiaj jakoś tak wszystkie stałe bywalczynie wywiało!!!! LOLA.....a Ty gdzie sie znów podziałaś?????❤️