Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Do2do ty to tylko jak expres co w podobie do mnie ja tez jedna prace kocze drgą zaczynam a nóg z podspodu nie czuje kupiłam sobie sól zdrowotna i teraz sie w niej mocze moze jakies efekty bedą bo za 2 tygodnie wesele i nogi muszą same chodzić a potem przez 3 dni bęę je czuła jak mnie bola 🌼

MYSZKA :D zaraz my tu sprawdzimy listę obecności i się okaże co i jak! JA? Jestem! :D 🌼 PIKSELS???? porażka!!! ❤️ MAFINKA???? BYWA! ;) no mogłaby częściej, ciąża to nie choroba! Brak usprawiedliwienia! 👄 DESPEROADOO??? siadaj dwója!!! 🌼 MAJKA??? NA WCZASACH!! OK, USPRAWIEDLIWIONA! ❤️ TIJA??? zachudziła się na śmierć :D ❤️ ABS???? na szczęście bywa, choć ma nielekko. Nie wstyd wam?? 🌼 MYCHA??? hallo! ja rozumiem, że wakacje i zmęczenie poobronowe, ale jednak proszę pani... 👄 MYSZKA!!!! JEST!! ❤️ SZCZĘŚLIWA????? NA URLOPIE!! znowu!!!! :D 🌼 SERUM :( W ŻAŁOBIE :( USPRAWIEDLIWIONA ❤️ ❤️ ❤️ PIMACH :D jest! i to podwójnie! przychodzi z obstawą ;) ❤️ EMMA??? ta pani to jeszcze żyje??? 🌼 OBELIKSOWA??? no szczyt!!!! 👄 MAMA??? halllo! babo! proszę się odezwać! ❤️ KASIUNIA??? BYWA :) 🌼 ORY???? BRAK SŁÓW!!! dwója! 🌼 DONIA! TO SAMO!! ❤️ LOLKA??? DWÓJA ZA NIEOBECNOŚCI!!! MOŻESZ SIĘ NIE POKAZYWAĆ!! :D bo jeszcze karcer dostaniesz 😠 ❤️ DO2DO??? JEST, I TO DOBRZE :D ma babka szczęście! 🌼 podpisano pani profesor frał :D :D :D

taaaa, chyba se założę własny topik, albo "przechwycę" ten na włSNOŚĆ, bo i tak sama tu piszę :( wpadnijcie czasem, odwiedzcie koleżankę :)

sorry, poprawka! TIJA się nie zachudziła, tylko ZAPIŁA na śmierć! Jak zaczęła chlać tę weselną wódę to przepadła, ciekawe kiedy dojdzie do siebie po weselu??

no to ja się zamelduję :) choć kicia 👄 mnie usprawiedliwiła :) więc tym bardziej mam nadzieję zrobić wstyd nie piszącym nieusprawiedliwionym :) dziewuszki, nie wymieniam po kolei , ale wszystkie mocno miziam, ściskam, a zdołowane z różnych powodów do swojej wielkiej piersi :P tulę :) mazury piękne !!!!! a miejsce, w którym jestem to normalnie ......... cisza, spokój i łono natury :) od jutra zaczynamy trochę zwiedzać okolice i poznawać piękno kraju :) a kto wie, może nawet z innej perspektywy.... ale teraz jeszcze zdradzać nie będę ;) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 👄

rany boskie! MAJKA znowu będziesz latać???? :D Ja wprawdzie w dole nie jestem, ale chętnie tulę się do piersi i zasypiam 😴 dobranoc 💤

Dzień dobry Kiciu! A, dzień dobry Kociu! :) Co słychać? AA, nic nowego. No to na razie. Pa pa 🖐️

mnie??? nie widzisz, że ja tu sama jestem? ile razy mam klikać? nie będę, mam gdzie klikać. do widzenia, akwizytorom dziękujemy :D

i jeszcze ta zasrana strona nie chce przeskoczyć, przyjdzie zaraz jedna albo druga, co jej od miesiąca nie było, se kliknie i będzie mieć. O nie! po moim trupie! TIJA - ty długo jeszcze będziesz trzeźwieć? MYSZKA - co to strajk dzisiaj?

Jestem pani psor frau:D No więc zacznę od tego, że jeszcze chyba mi się nie zdarzyło pić trzy dni pod rząd i okazuje się, że można to przeżyć. Wytańczyłam się za wszystkie czasy. Zakwasy mam jak jasna cholera, za to kaca nie mam wcale:p. Tylko jestem zajechana jak Chrystusa pięty:p. Już nie mogę doczekać się kolejnego wesele w takim składzie i cieszę się że takowe pojawia się na horyzoncie. Kiecka nie wytrzymała napięcia i troszku się rozlazła na szewku. Stary też nie wytrzymał tępa i przekimał zdjęcia grupowe:D:D:D ale potem dzielnie wstał i walczył dalej. Na poprawinach mistrzem był mój syncio, który od razu ruszył w tango. Upatrzył sobie taką jedną dwuletnią panienkę, pokręcił się trochę koło niej po czym postanowił ją pocałować:D cała sala śmiała się do łez i klaskała dzieciakom. Dodam jeszcze, że młodzi wyglądali pięknie, a w czasie przysięgi płakali tak bardzo że nie byli w stanie wypowiadać jej słów. Niestety zapomniałam aparatu i pozostaje mi czekać aż młodzi dadzą płytę ze zdjęciami, wtedy na pewno wrzucę coś na nk

Kicia, a jak braciszek się ma?? w domku na pewno szybko dojdzie do zdrowia.

WITAM KOBITKI:D Co do topiku to faktycznie pustki ostatnio ale to chyba dla tego że sporo nas urlopuje :o Ja dzisiaj cały dzień z młodym nic tylko mi opowiada jak było co robił itd.:D Planujemy wyjechac na tydzień w przyszłym tygodniu ale jeszcze nie wiem jak to będzie wkurzyłam sie tylko troche bo oczywiscie mąz się wygadał przyjacielowi i juz oni też chcą jechać a ja mam ich dosyć !!! Nie chodzi o to że ich nie lubię ale chciała bym sama z starym , ewentualnie z siostra cioteczna i jej dzieciakami a tuoni:O tym bardziej że juz ich tydzień na głowie miałm na mazurach :( a szkoda gadać nerw mi skoczył a co u was panieneczki ??? TIJA- ale ci zazdroszczę tych tańców :) Co do tłuczenia szkła o którym pisałas wiem o co chodzi :) w wawce tego nie ma ale jak byłam w gdańsku na slubie brata ciotecznego to własnie tym mnie zaskoczyli :) I gratuluje synowej hihih:D KICIA moja ty facetko kochana 👄

TIJA - dzięki, chyba lepiej, dzieci mu pomagają :D dojść do zdrowia, ;) myślę, że mając do wyboru siedzenie z dziećmi w domu, a pracę choćby jedną ręką, to będzie się choojem podpierał, a wróci do pracy szybko :D DO2DO ❤️ :)

Helo ja sie melduje z rana nie miałam kiedy a dopiero skonczyłam lepić pierogi Jestem padnieta ide dzemke złapać potem sie odezwe🌼 🖐️

Gość katerinka222
moje drogie kochane PANIE nie żebym sie podlizywała ale czy to nie właśnie my, wbrew powszechnej opini, jesteśmy mózgiem tego świata :) trafilam na ciekawa stronke gdzie za czytanie artykułów z różnorakich dziedzin otrzymujemy punkty za które po jakimś czasie (nie zawsze szybko) mozemy otrzymac ciekawe nagrody. regulamin przeczytany mam 2 razy i jestem praktycznie pewna ze to nie kant :) wszystko jest zupelnie za darmo, a do tego przecierz i tak kazda z nas lubi sobie czasem poczytac rozne fajne ploteczki ale i nie jest nam obca tematyka o chociazby niowoczesnych technologiach. nie to co moj maz np powiedzial ze nie bedzie nic czytal poza sportem (mowi jak trafisz na sport to wolaj chetnie zobacze☺ zamieszczam link do stronki http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=70a7c6ba-ef51-4439-98d4-71a6857f33a0 pozdrawiam serdecznie

jasne ;) PRZECIERZ jesteśmy mózgiem :D kużwa, byłam na dworcu, nie ma już w systemie biletów ani na pociąg ani na autobus, bomba. No nic, pojadę wieczorem i będę molestować konduktora ;) najwyżej właduję mu się na kolana, ja jutro muszę tam być. no żebym pięta palce miała zasuwać!

no widzę, że mimo apeli.... jakby to powiedzieć... dalej chooj.... no trudno... do zobaczenia w sobotę, albo trochę później... nie, to nie... jak to mówią, nic na siłę... 😭

z pamiętnika wiecznie odchudzającej się .... ups ..... znaczy .... chcącej schudnąć :P wczasowiczki ........ - rano, zaraz po obudzeniu - mineralna z cytryną - na poprawę kulejącej przemiany materii :) - śniadanie - kiełbasa z wczorajszego grilla :P - obiad - pizza :P - kolacja - szaszłyk i grillowane żeberka :P - przed snem - na lepsze spanie tudzież trawienie .... finlandia żurawinowa w towarzystwie gospodarzy-tubylców i innych wczasowiczów :P niech żyją mazury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranoc

Witam laseczki 🌼 ja juz po kawuni 🌼 MAJECZKO ta juz nie przesadzaj z tym jedzeniem bo wrócisz z Mazur o 10 kilo grubsza i bedziesz wyglądać jak świnka pigi KICIAKOCIA tylko tam nie szalej za duzo 🌼 kobitki gdzie wy sie podziewacie Kiciakocia dopiero wraca w sobote to tu bedą pustki jak cholera 🌼 pisać pisać pisać nie opierdalać mi sie 🌼 A ja dziś z rana z kawunią wrączce i na boso chodziłam sobie po rosie jak rusałka hi hi poprostu lubie tak Zaglądne do was potem moze sie co ruszy z pisaniem 👄

witam kobitki 👄 ja własnie zmykam na kuj,kuj i bedę gdzies za godzinkę sciskaw wszystkie:)👄 MAJKA- ciesze sie ż etak ci mazurki przypadły do gustu :) to moze nastepnym razem do mnie wpadniesz :) 👄 MYSZKA- rusałeczko kochana👄 KICIA- juz mi tęskno👄

Cześć Babinki Jak mijają urlopiki?? Ja jeszcze przed urlopem :( Dużo pracuję, dziecko sprzedaliśmy gdzieś w Polskę hi hi .. i tak mija dzień za dniem... 😘 😘 dla wszystkich!!! ps. .... a jak diety?? Podejrzewam, że leżą i kwiczą... w końcu mamy wakacje.. :):):) Kicia ...Gucio zajebisty!!

Trza flaszkę dobrej żurawiny zmontować, bo mama w końcu się do nas odezwała:D:p Cześć tłuste raszple🖐️ jak wam wtorek mija??? coś czuję że tak jak mi:p od rana od koryta nie odchodzę a szczytem wszystkiego było to że nawet jak wstałam o 3.20 w nocy do małego to byłam tak kurewsko głodna że musiałam sobie kanapkę zrobić:D