Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

cudnie - Slonko chyba nie do konca doczytalas wypowiedzi Tiji... napisala przeciez ze sie stara tzn dietuje i cwiczy a efektow brak... a Ty jej jeszcze dopierdzielasz... ja ja rozumiem bo tez sie katuje i kupa... czasami w organizmie dzieja sie takie rzeczy ze mozna sie zaglodzic na smierc i nie schudnac ani deko... to nie tak ze zdrowe nawyki zawsze wystarcza...

tijus - nie gniewaj sie na cudnie... mysle ze ona tak z dobrego serca... tylko tak nie do konca rozumie... a moze sprobuj sie zmusic i wziac dupke spakowac i przyjechac do mnie na caly ten weekend... ja jestem na miejscu a morze prawie pod nosem... pociagalabym Cie troche na spacery... a troche oderwania od rzeczywistosci dobrze by Ci zrobilo... chcialabys przegadac swoje uczucia to bysmy pogadaly ale jak bys chciala sobie pomilczec tez jestem do dyspozycji...

Mycha❤️ dzięki za dobre serce. Ty się kochana lepiej szykuj do ślubu, niepotrzebna Ci teraz becząca w ramię baba,ale dzięki za zaproszenie [może kiedyś..] Cudnie❤️ Tobie też dziękuję, bo wiem że intencje masz dobre, tyle tylko że co do mnie i mojego nastroju jaki mam dzisiaj trafiłaś jak kulą w płot. Cały czas staram się walczyć o siebie. Samo to że idę do psychiatry, że zmusiłam się do codziennych wycieczek rowerowych i że dbam o to co jem, świadczy o tym,że jeszcze się nie poddaję, ale Ty tym co napisałaś, znowu udowodniłaś mi że jestem beznadziejna i mam za swoje, ale co się dziwić syty głodnego nigdy nie zrozumie:( Do2do❤️ ja nie jestem z tych co nic ich tak nie cieszy, jak czyjeś nieszczęście, więc Twoje fotki w kostiumie nie zadziałają jak balsam na moją duszę:p ABS❤️możemy razem powalczyć z tym co nam zalega na boczkach DziadekJacek❤️ ja uwielbiam trawy,sałatkami mogłabym się żywić bez końca. Z tym rozmawianiem, to masz rację. Wszystko co było do powiedzenia w tym temacie z moim K, to już zostało powiedziane i nie ma co tego rozdrapywać. Do starego pokolenia forumowiczek:) Pamiętacie jak Donia jednym zdaniem przepędziła Pimach.Dziewczyna przeżywała wtedy dramat swojego życia, a Donia wtedy po prostu wpadła, napisała co napisała i zniknęła. Teraz raz na kwartał machnie do nas ręką i tyle. Pimach od tamtego czasu przestała do nas pisać:( Dzisiaj ja mam ochotę po prostu stąd odejść:( więc nie miejcie mi za złe jeśli Wasze stadko dzisiaj pomniejszy się o moją skromną osobę. Nie dla tego że nie potrafię znieść krytyki, ale dla tego że właśnie ze wszystkich sił próbuję się pozbierać, a wszystko co do tej pory odbudowałam na nowo leży w gruzach

hallo jest tu ktoś jeszcze :( czy wszyscy się "dietowania" przestraszyli i uciekli, 😠 zbieram, podkreślam jeszcze raz, zbieram porządną:D ekipę do wspólnego "dietowania" proszę się zgłaszać i podawać swoje propozycje,:):):)

tijus - Ty mnie nie wnerwiaj i nigdzie nie uciekaj... i nie zastanawiaj sie za wiele tylko pakuj tylek i przyjezdzaj... jak chcesz to mozesz nawet z dzieciakami...

tijus - nie zebym ja byla taka calkiem bezinteresowna... bede miala z kim spacerowac albo rowerek na wycieczki jezdzic :P

tija❤️ ty nie możesz tak po prostu zniknąć , :(, kto będzie ze mną dietował i pilnował abym sie nie obżerała i co najważniejsze jeździła na rowerze to nie fer, nie zostawia sie koleżanki :(,

TIJA- ty mnie kuźwa nie wnerwiaj nawet bo normalnie do torunia wpadne i rozpierduchę zrobię co do foty to jestem pewna na biliony procent że jak moje cielsko zobaczysz to humor choc troszeczke wróci :D meil aktualny ten co kiedyś ??? Co do pimach to czasem pisze do mnie a ja do niej .

Mail aktualny:) Pimaszek przysyła czasem zdjęcia Tuśka, ale dawno z nią nie pisałam.Wcześniej jak miałam gg to pisywałyśmy codziennie. Sama jestem ciekawa jak jej się poukładało.Jeśli to nie jakaś ogromna tajemnica, to napisz mi na maila jak ona sobie radzi.

TIJA- myślę że nie tajemnica ;) tylko ja cholera skasowałm twojego maila :( własnie sprawdzałam to kliknij mi tu albo na nk albo FB to napiszę :)

tija:), a co z naszym odchudzaniem , wpisujesz sie na listę i od kiedy zaczynamy, pewne jeszcze kicia się dopisze, mam nadzieje ze jeszcze ktoś dołączy

Ale o so chodzi? Tija__nie daj się przepędzić!!! Nie wiem o co chodzi z Pimach, nie wiem co to za atak przypuściła Donia, ale Ty to nie Pimach. Jesteś sobą i przepędzać się nie dasz! A jeśli dasz to ja również dopadnę Cię w swoim czasie i tak złoję dupsko, że popamiętasz:D:D:D:D:D A pamiętaj, że mój stary jest komandosem i nie wyobrażasz sobie do jakiego sprzętu szpiegowskiego ma dojścia!!! Nic się przed nim (czytaj: przede mną:P) nie ukryje:P:P:P:P I PROSZĘ JUŻ PRZESTAĆ SMUTKOWAĆ, BO MNIE SZLAG TRAFI I WSZYSTKICH POZABIJAM, A JA NERWOWA JAKOŚ JESTEM:P:P:P:P:P:P

abs:( ja to właściwie już zaczęłam, chociaż z marnym skutkiem.Wprawdzie centymetrów ubywa i ciuchy luźniejsze, ale waga stoi jak zaklęta.

tijus - skoro cm ubywaja to co Ty sie jakas durna waga przejmujesz... przecie wagi nie widac a objetosc jak najbardziej... trzym sie tak dalej...

TIJA- juz klikam :DI dziewczynki maja racje jak ubywa to tylko na PLUS :D❤️

Tija:) to juz sukces jest i co się nie chwalisz!!!, pamietaj małymi kroczkami możemy więcej:), ja będę stosować , dietę 1000-1200 kcal, może trochę niełączenia z ograniczeniem węglowodanów, napisałam sobie jadłospis na kilka dni, i staram się dokładnie go przestrzegać, to nie jest nic monotonnego, tak jest na początku a potem to chodzi samo w życie , czasem można sobie pozwolić na szaleństwo efekt gwarantowany,

Śniadanie I godz: 7-7,30 ***************************************************** Bułka grahamka (mała) - 106 kcal Pomidor (średni) 80g 19 kcal Sałata lodowa (4 liscie) 100g 15 kcal Kawa inka z mlekiem 250ml - 20 kcal 160 kcal ################################################################### Śniadanie II godz 10-10,30 ****************************************************** jogurt owocowy 125 g -110 kcal grejfrut (250 g) - 70 kcal herbata owocowa - 2 kcal -182 kcal ################################################################ Obiad - godz: 13-13,30 ******************************** Kurczak, piersi bez skóry (średnia) 200g- -200 kcal Surówka z kapusty, pora, marchewki 150g -85 kcal Gotowany kalafior ok. 200g - 60 kcal Woda niegazowana -0 kcal Na deser kawa z mlekiem - 15 kcal - 360 kcal ##################################################################### Podwieczorek godz: 16,00 ************************************ Herbatka owocowa , miętowa według uznania kaloryczność niewielka , bylę bez cukru 1 lyżeczka cukru ma 40 kcal, wiec lepiej go nie używać, albo ograniczać, Owoce Jabłko 1 średnie -71 kcal Pomarańcz 1 średni -60 kcal -141kcal ################################################################# Kolacja godz: 18-18,30 *********************************** Mix warzyw: Sałata lodowa Ogórek zielony Pomidor Papryka czerwona Przyprawy( zioła) do smaku W zależności jaka poczujemy potrzebę może być bardzo duzo; #################################################################### Dodam ze pijemy cały czas wodę niegazowaną, szczególnie rano po przebudzeniu .

nawet sie nie witam... wkurwilam sie i tyle.... zrobie to co mialam juz dawno zrobic.... wieczorem wysle Wam maile Tija kurwa mac!!!! Jak znikniesz to sie przelece do cholery jasnej do tego pieprzonego twojego miasta!!! Do2do czekam na fb!!!!!!!!! JAK MOZESZ!!! dla reszty 👄

wiecie co jest moim wielkim utrapieniem, ser, ja uwielbiam sery, zółte tłuste, pleśniowe, brie, fety do sałatek, bryndze, i to właśnie mnie gubi, bo wieczorem jem sałatkę warzywną (sałata, pomidor, ogórek, papryka itd.), ale dodaje do niej fetę i jeszcze podjadam ser, oczywiście czasem czerwone wino i niestety:O, efekty widać

TIJA- podaj jeszcze raz ten adres bo skopiowałm i sie napisałm i mi się wyswietla że nie ma takiego adresu :(

Mafinka❤️uszy do góry.Nie wiem co Cię tak wkurwiło, ale wiedz że myślę o Tobie:) Mój mail gdybyś oczywiście chciała napisać również do mnie anusia20061@wp.pl Nie powiedziałam że na pewno Was opuszczę, tylko że mam taką ochotę po tym co przeczytałam więc się tak nie martwcie. Jeszcze troszkę Wam pomarudzę, ale już ciężko będzie mnie namówić na zwierzenia, a przecież takie było założenie topiku, że wspieramy się na dobre i na złe a nie kopiemy leżącego

TIJA- poszło :D nie napisałas mi wczesniej literki "a" :p juz poleciał to możesz czytać :) tylko się nie przestrasz ;)

no tak:(, teraz poszły sobie na fb, a mnie maja w nosie, 😠,

ABS- jestem jestem :D ja mam podobnie jak ty z tym serem do sałatek feta albo mozzarela ...miniam :) ale w sumie moja dieta podobna do tej co ty klikłaś:)

ABS___🌻ja też jestem:classic_cool: nadal nie w temacie, ale o serach z Tobą❤️ to mogę zawsze:D:D:D:D:D:D (bo ja też uwielbiam...) A słyszałaś o winkach bezalkoholowych?

ABS:) sery, to też moja zmora:p ja mogę do końca życia mięsa niemieć w ustach [bez podtekstów] ale za sery dałabym się pochlastać. Im bardziej śmierdzący, lub spleśniały, tym lepiej:D Mafinka❤️

Tija___:D:D:D:D:D:D i tak podtekst zrobił się sam:P🌻 że też takie myśli w porze obiadowej:classic_cool:...Na wieczór coś zostaw:P