Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Helllooo Majka ale strzelilas postow hehehe. Jak syn po wycieczce? Podobalo mu sie? Doniu mnie na nk nie ma, ale widialam na fb i wygladacie PIEKNIE!!! Co do dukana... hmmm jak jestes bardzo ciekawa to ci skrobne na priva... ale ciezka jest ta dieta, duzo stania w kuchni. Ja w 2 miesiace zgubilam 15kg, ale tak mnie oslabila ze musialam przerwac. Teraz jestem na mż:) czyli jem zdrowo. Do2do zjeb.iscie sie ciesze, ze impreza sie udala. Padalo?

Dziadek nie robilam tego jablecznika, ale bardzo mnie zaintrygowal.... jak mnie bardziej najdzie to upieke. Moze na urodziny, bo teraz nie jem nic slodkiego.

Tija co u Ciebie? Jak sie czujesz? Serum skrobnij cos do nas👄 Mycha halo halo Myszka imprezuje dzisiaj hehe, mam nadzieje ze jest fajnie:) To se wypije sama kawke....:)

majka przerażająca jesteś hahhaha tyle postów skrobnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pożałowałas mi wagi i dzisiaj mam 60 !!!!!!!!!! (i to wcale nie przez litra lodów i całe tony jedzenia) ciesz sie że mam daleko do Ciebie bo bys miała ciepło

kawa robaczki (_)> wstawać i pisać:D

dziewczyny, PL to jednak raj. Kto ma FB można zobaczyć co się dzisiaj dzieje w Kijowie. Straszne jak ta władza traktuje ludzi. Ciekawe, jak długo oni będą to jeszcze cierpieć, Polacy by już dawno wyszli na ulice :O nie mam siły :(

Witam poniedziałkowo :D U mnie wczoraj bardzo ponury i deszczowy dzień, za to nowy tydzień zaczynam pięknym słoneczkiem za oknem. W piątek moja córcia jedzie na wycieczkę do pyrlandii. Trochę się martwię, bo ona ma straszną chorobę lokomocyjną. Do tej pory brała lokomotiw taki do ssania, ale ostatnia wyprawa do Bielska-Białej i paw w samochodzie dziadka, ujawniły że już już na nią nie działają te tabletki. w związku z tym chciałam się Was zapytać czy możecie mi doradzić coś co zadziała a jednocześnie jej nie ogłupi. Chciałabym żeby nie przespała wycieczki. U mnie dużo lepiej, chyba tabletki zaczynają działać, bo mam dużo lepszy nastrój, nie ryczę już jak tylko ktoś krzywo spojrzy na mnie. Iw końcu chce mi się robić cokolwiek. Donia:) jesteście prześliczni na tych fotkach:) Majka:) Tyto skarbie, albo raz a dobrze, albo po troszku.kropla drąży skałę:) Mafinko:) ja to zawsze sceptycznie podchodziłam do dukana, ale każdy wie co jest dla niego dobre. Kasiunia:) ale bojowa jesteś, może jakbyś napukała Majce, to waga na nowo by spadła:p Abs:) pyszna kawka. Jak przygotowania do wycieczki?? Do2do:) Ty to słoneczko,od imprezy, do imprezy:pale Ci zazdroszczę Myszka:) pewnie już sama wytrąbiłaś to piwko, a szkoda, bo ja na piwko to zawsze i chętnie. Ostatnio przerzuciłam się na perłę niepasteryzowaną jest fantastyczna Dziadek:) teraz to powijesz Franka lotem błyskawicy:) ciocia tija Ci to mówi🌻 Kicia:) słoneczko przecież Ty szprycha jesteś jakich mało:classic_cool: Mycha:) gdzie się zadekowałaś??? No właśnie! gdzie jest Serummmmmmmmmmmmmmmmmmmm????? Ani widu, ani słychu Szczęśliwejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj???? o Pimaszku nie wspomnęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę?? Cudnieeeeeeeeeeeeeee:),aTy gdzie się podziewasz złośliwa pyro????????? Pokrzyczałam, a teraz spadam. do potem 🖐️

Jestem :D jestem :D Kochane co do imprezki to po pierwsze NIE PADAŁO :D ludzi troche się wykruszyło bo z 36 zrobiło się 20 ale niech żałują ci co się pogody wystraszyli :) imprezka była do 4.30 :)było żarełko, była wódzia były śpiewy były tańce wyłącznie z "jak się masz kochanie , jak się masz " Wszyscy co byli bardzo zadowoleni :) Już myślimy o następnym grilowaniu :) i o dziwo powiem wam że dużo nie żarłam ,jedynie % troche wpadło no ale to wiadomo :) DONIA- cudnie wyglądacie :) no i Witus jest taki piękny :) TIJA- bardzo się cieszę że w końcu humorek ci się poprawił :D co do córy to ja tez z tych które do rygi jeżdżą :O no ale mi ten lokomotiw działa biorę 2 tabl. przed jazda ale tego cytrynowo imbirowego i nie jejm sniadania właściwie na wodzie jadę :( i jakos daje się przetrwać ewentualnie zjem kawałek kainzerki bez masła bez niczego. No i niech na końcu ani na kole nie siada .dobrze jest siedzieć na pierwszym miejscu za kierowca i nie koniecznie przy oknie . MAJKA- miałaś zdrowie do klikania ;) MAFINKA- imprezka tak jak wyżej opisałam :) KICIA- właśnie patrzyłam na fb:O a co do ciebie to ty straszna chudzinka jesteś kochana i jaki masz fajny niebieściutki rowerek :D MYSZKA- właśnie o dziwo kaca giganta nie miałam :) ale za to dzisiaj mnie gardło boli i głowa troche zupełnie jak by mnie coś rozkładało :o

a ja robaczki dziś zaczęłam diete:) tzn , swoją dietę i będę ćwiczyć na razie w domu ćwiczenia rozciągające -wzmacniające od czasu do czasu jeśli pogoda pozwoli to rolki lub rower, ewentualnie bieganie, wiec można powiedzieć, że dziś start, z 63,200g na karku:O, ale myślę że po kilku dniach będzie znacznie mniej, bo ostatnio sobie pozwoliłam za dużo , wiec pewnie na początku waga spadnie a potem będzie walka o każdy gram mego łuszczu:O, ale dam rade, bo jeszcze przed wakacjami chcę na wadze zobaczyć 59kg, w sobotę byłam u fryzjera:D, niestety nie był to mój fryzjer wiec musiałam panią poprawiać:P i zmusiłam do wysiłku,:P i poprawki , ale jak potem sama stwierdziła (pewnie z grzeczności), że lepiej wyglądam w poprawionej fryzurze a wczoraj już sama sobie położyłam farbę i jest dobrze, :D

Ja się tylko szybciorem witam, bo muszę lecieć na zakupy. Buziaki dla wszystkich👄 p.s. Jak nie przestaniecie chlać i jeszcze o tym z rozrzewnieniem pisać ku mojej rozpaczy:( to się śmiertelnie obruszę i będzie mi przykro! I jeszcze pewnie dymka do piwka któraś od czasu do czasu puszcza!!!!

Dziadek:D:p trafiłaś!! ja lubię puścić dymka do pifka:D:D:D ale na pocieszenie Ci powiem, że ja też dwa razy byłam w błogosławionym stanie i pewne przyjemności mnie omijały:p

dziadek jacek, ❤️ nie masz co się tak denerwować , łyczek piwka nikomu nie zaszkodzi szczególnie tego bezalkoholowego :D, a dymek to posiedź sobie kolo grilla i sprawa załatwiona, w sumie to nie masz czego nam zazdrościć, głowa po tym boli i w ogóle człowiek na drugi dzień żałuje ze za dużo/mało wypił, ale nadrobisz:D:D:D

u mnie znowu do łask wróci sienie lniane, otręby pszenne, płatki owsiane i takie dietetyczne różności, bez słodyczy i innych cudownych specyfików ale jakoś trzeba przetrwać, aby potem jeść i wszystko od początku:O

piździoszki, już mi tak nie kadźcie :D przy wzroście 172 to chyba nie 72 jest wagą wymarzoną ;) tylko raczej 65, nie ;) a ja niestety przekroczyłam granicę 70 :( buu ABS sprzedaj no jakieś fajne przepisy na płatki czy otręby :) i jak masz jakieś inne bezmięsne to też poproszę :)

siemka Slonca:) wypelzlam... normalnie powiem Wam ze ostatnio mi stanowczo za trudne pytania zadaja... np o glebokosc szafki ktora powinna byc... ze juz nie wspomne o pytaniach w kwestii futryny czy parapetu przy oknie dachowym ;) majus - juz sie chwalilam ale specjalnie dla Ciebie powtorze 24 czerwca popelniam malzenstwo... a dla Ciebie 100 lat 100 lat choc troche spoznione tijus - ciesze sie ze juz Ci lepiej buziak kicia - Ty to luz bo ja mam 160cm i waze 70 a nie mam grubych kosci... wygladam jak kulka a buziaki to dla wszystkich kochanych babek

ja tam specjalnych przepisów nie mam , piekę i gotuje nisko-kalorycznie i z ograniczeniem węglowodanów, aby dieta miała sens, z otrębów jak zawsze robię placki takie zwykle z połączone białkiem, sienie lniane dodaje do musli z płatków owsianych a to tylko z woda czasem są w musli śliwki czy rodzynki jako jedyne słodycze, unikam orzechów, jogurty jem normalne owocowe, teraz zaczynam sobie przypominać co i kiedy jeść, ale pewnie znów będę musiała trochę pocierpieć jeśli chodzi o używki,

Och...❤️ płatki owsiane...uwielbiam❤️ i lody, i winogrona...ale nie za dużo, bo potem ciężko mi na duszy i dupencji zresztą też:P

ja mogę jeść lody choć jak ich nie ma to tez da się żyć, ale bez czekolady trudno, ale tego mi nie wolno wiec, na razie o tym cicho sza:P, bo inaczej będziecie pastwili się nad koleżanką:P

piszcie robaczki🌼 bo jakoś nudno, a ja siedzę w pracy:O chyba za karę, kolega na urlopie wiec ktoś musi pracować, ja dopiero za 6 tygodni,

Mężczyzna z chłopcem wchodzą razem do fryzjera. Po tym, gdy facet został już ogolony, ostrzyżony i jeszcze kazał zrobić sobie manicure, posadził na fotelu chłopca i mówi do niego: - Poczekaj tutaj, ja pójdę tylko kupić sobie krawat i za 10 minut po ciebie przyjdę. Gdy fryzjer ostrzygł już małego, a facet wciąż się nie pokazywał, fryzjer mówi do chłopca: - No i co... wygląda na to, że tatuś o tobie zapomniał. - Ale to nie był mój tatuś - mówi chłopiec. - On tylko zaczepił mnie przed chwilą na ulicy i spytał, czy mam ochotę na darmowe strzyżenie... :D:D:D:D:D

Kowalski postanowił zrobić żonie niespodziankę. Poszedł do fryzjera, zgolił wąsy, brodę, przystrzygł krótko włosy. Kiedy wrócił, żona rzuciła mu się na szyję i zaczęła namiętnie całować. - Wiedziałem kochanie, zę zrobię ci niespodziankę! - Och, to ty?! - krzyknęła speszona żona. ciekawe:D:D:D

No to ja, ja!!!:D Ugotowałam fasolową i gulasz z młodą kapustką na plackach ziemniaczanych. Jak zwykle ilość jak dla wojska:P Wpada któraś? ABS__tobie kurierem posłać?:D

Boże wszechmogący!!!! Wiem, że tylko kretynki chwalą swoje potrawy, ale chyba jestem kretynką, bo ten gulasz jest.....bosssssssski:D:D:D:D:D ABS___🌻 już jedzie! Dobra....bije mi trochę, ale czyż to nie urocze??:P

Robaczki Jestem juz po jednej kawie i zapraszam na drugą ;)

Witam Ja jestem dzis spóżniona tak mi sie dobrze spalo że dopiero sie zwlekłam Kawunia sie parzy (_)>

ja siedzę w pracy:O tzn pracuje:D, i pije kawę(_)> zapraszam wszystkie na kawę(_)>(_)>(_)>

Ja kochane śle buziolki👄👄👄 i kliknę potem bo mam dzisiaj dużo do zrobienia , bo i meble mi przywożą wiec poprzednie muszę wywalić :) i pochwalę się że o dziwo w wyborze ze starym się zgadzaliśmy a i przy okazji jeszcze kupę innych rzeczy nie dokońca potrzebnych kupiliśmy jak to w ikea bywa:) No i mam dzisiaj rozmowę z dyerektorką w szkole młodego bo baba od wf daje się dziecią ( nie tylko naszym) tak weznaki że dzieci po lekcji wymiotują mdleją a i nawet zdarza się że chłopcy płaczą a przy tym drze się np. rusz tą tłustą dupe do chłopca który ma chore nerki i jest troszkę przy tuszy od sterydów i takie tam ,dużo tego a najfajniejsze jest to że cały czas gra na kom.:O ok uciekam do roboty👄❤️👄

dziadekjacek❤️ specjalnie wczoraj pisałaś o jedzeniu:P przyznaj się :P wiedziałaś że zaczynam dietę i jedzonko mam ograniczone :( a ty o takich przysmakach piszesz😭 ja sama uwielbiam różności w kuchni gotować i wymyślać wiec dla mnie dieta ograniczona to prawdziwa męczarnia😭, do2do❤️ sytuacja nie ciekawa, czasem zdarzy się taki mało rozumy belfer, ale znając życie to część rodziców ma to w nosie a reszta uważana jest za przewrażliwione mamusie, ale ubliżanie dziecku z powodu wyglądu to już przesada,😠 mam nadzieje że jej porządnie "dołożycie", a gdzie reszta:P:P:P,