Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Cześć słoneczka Jestem, ale zdycham. Wczoraj skosiłam hektar działki. Wyczyn nie lada, bo kosiarka jest w moim wieku,na takich plastikowych kółkach jak od wózka dla lalek. No ale dałam radę.Zakwasy w rękach i barkach mam nieziemskie. Na dodatek opaliłam się na raczka. Muszę chyba jeszcze się położyć, bo padam na pysk Kicia❤️ jesteś cudowna. Może dzięki Twoim ćwiczeniom i my ruszymy masowo na jakiś fitness??? w każdym razie bardzo Ci kibicuję:)

TIJA ❤️ dzięki, wsparcie się przyda! A ty, to ja widzę, jak moja mama :D nie wiem, czy wam mówiłam, że ona rok temu kupiła sobie "hacjendę", to znaczy budynek po starym skupie mleka i kawałek ziemi. To jest 50 km od Łodzi i ona chce tam mieszkać :O i teraz szaleje, bo działka jest zapuszczona niemiłosiernie, zarośnięta po same niebo. I w sob i niedzielę, karczowała, kosiła, wyrywała, zagoniła rodzinę do pomocy. Ale jak wracali, to trasa po burzy była tak zalana, gdzieś koło Łęczycy, że się pełno samochodów "potopiło" i ugrzęzło. Nawet tv filmowała to zjawisko :D Jeden gościu zadzwonił po asistance, to musiał długo czekać, bo facet najpierw wyciągał wszystkie inne samochody, (za dodatkową opłatą ;) )a ten, co dzwonił był na końcu, no ale spoko. Dzisiaj mój klub jest zamknięty :( wiec muszę ze swoim entuzjazmem zaczekać do jutra albo nawet do środy, szkoda. a tak w ogóle to dzień dobry i ... może kawę? :) a gdzie nasze ped-ciało się podziało w postaci MAJKI???

Witam, witam i o zdrowie pytam:D:D:D:D no właśnie, Kicia ma rację...gdzie baby wszystkie? Może jednak nastąpił koniec świata, zapowiadany przez pana kaznodzieję...:P Ja też stawiam na aktywność fizyczną, z brzuszkiem tle:P, więc wczoraj do spóły z małżonkiem włóczyliśmy się po lasach i dolinach przez 5 godzin w upale jak diabli:O I dałam radę i mało mi było:P Właśnie oglądam program o kochankach obojga płci...ciekawe, ciekawe...:D

A najlepszy tekst, który usłyszałam, to: osobę, która przynosi Ci informację, że mąż cię zdradza powinnaś osobiście wbić na pal:P:P:P

dziadek wg mnie dwa wystarczą, jeden dla posła, jeden dla niewiernego i więcej już ci nie będą potrzebne :P

Kicia___:P ale to już dwa truchła w piwnicy:D a ja jestem zwolenniczką monogamii...nawet w temacie ukatrupień. Poza tym jak niewierny dostanie w ryja to i na poprawę humoru wpłynie:D:D:D

O...i panie specjalistki twierdzą, że każdy mąż tak czy siak po jakimś czasie wraca do legalnej żony:O:O:O co za brednie...muszę zadzwonić do ex i powiedzieć mu, żeby się nawet nie ważył:D:P dodam...wszystkie panie specjalistki po rozwodach:D:D:D

piszecie o naszych połówkach mój M wczoraj przemówił chyba dokuczal mu już głod (hi hi ) Bo jak nie rozmawiamy to i nie jada tego co ja gotuje bo jest wtedy obrażony na caly świat Czyż nie jest to śmieszne :):):):) Tak sobie pomyślałam że za pare dni już bedzie musiał sobie sam radzić hi hi

Myszka__a cóż tak Ci chłop zaniemówił? troszkę głodu nikomu nie zaszkodzi, chociaż u mnie to ja bym głodowała, bo jak już Pieron jest to rządzi w kuchni:D:D:D

Dziadek mieliśmy mała wymiane zdań i ja postawiłam na swoim i gościu był bardzo niezadowolony z tej decyzji Wiec stwierdził że nie bedzie się odzywał Ja na to jak na lato :):):)

A w kuchni to on jest lewy jeszcze nie widzialam takiego nieuka to ślepy by sobie juz predzej poradził Moje dzieci już mnie potpatrują i wszystko sie pytaja

Wczoraj byłam na meczu naszej drużyny i wygraliśmy 3;2 A dziś mnie gardełko boli tak ostro kibicowałam Musze sie pochwalic że mój najmlodszy syn należy do trambkaży i od nowego sezonu juz zaczynaja mecze tak że rośnie mi piłkarz Jestem dumna z niego Z tego starszego tez

witam kochane robaczki❤️

jakoś pisać mi się nie chce, popadam w jakoś nostalgie, tęsknie do mojego najmniejszego maleństwa, za miesiąc go dopiero zobaczę, nie wiem co będzie dalej myślę nawet aby zrezygnować z pracy po wakacjach, bo do przedszkola jest jeszcze za mały, a opiekunka nie wchodzi w gre, chyba że babcia a ona u nas nie chce zbyt długo siedzieć, wiec miotam się i chyba będę musiała podjąć jakieś decyzję, po za tm w niedziele byliśmy w Wysokich Tatrach na Szczycie Łomnickim (2632m. n.p.m.), było cudnie, chociaż pogoda była kapryśna

Wiem wiem wiem ..... Mea kulpa :P Ale jezdem jezdem :P Razem z całym swoim boskim pedagogicznym ciałkiem :P Niestety ostatnimi czasy cóśkolwiek większym w okolicy brzucha :P Na usprawiedliwienie powiem, że czas przelatuje mi przez palce :O I pomyśleć , że starzeję się w tym samym tempie :P Kicia :) Gratuluję decyzji i zapału !!! I zazdroszczę, ze masz koło siebie taki klubik. O skutecznosci ćwiczeń aerobowych słyszałam już dawno. Nieś więc tutaj dzielnie ten ogieniek nadziei na nasze schudnięcie , a może wnet roznieci to wielki ogień skwierczący wytapianym tłuszczem i potem naszem :P Donia :) żeby poznać Dukana najlepiej przeczytać książkę. Polecam część z dostosowaniem dla Polaków. Chyba 3 wydanie. Mycha :) jak dałaś sobie radę z Jacentym to i dasz radę z księdzem ;) Pamietaj tylko, zeby dzień ślubu od samego rana zorganizować sobie tak, zebyś nie miała do czynienia ze sprawami tzw. organizacyjnymi. Fryzjer, makijażystka, może jakiś zabieg upiększająco-relaksacyjny.... wszystko byleby z dala od ostatecznej organizacji ślubu i wesela. W ostatniej chwili zawsze wychodzą jakieś problemiki- niech nimi zajmują sie inni. Ty masz mysleć wyłącznie o tym, by jak najpiękniej wyglądać i jak najlepiej sie czuć :) Dziadek, ja akurat wolałabym , jakby mi ktoś wczesniej powiedział o skoku w bok mojego M. Przynajmniej szybciej mogłabym zadziałać. I moze byłoby łatwiej. A jak zorientowałam się sama to wcale nie bolało mniej :( No ale na szczęście udało się i teraz nie żałuję. Abs, no to nieciekawie w tej swojej pracy masz .... yyyyyy komu jeszcze nie pisałam??? Mam takie zaległości, ze nie bardzo pamietam co teraz dzieje sie u pozostałych. W zamian na przeprosiny dowcip :) Małgosia przychodzi do mamy: - Mamo, jak będę duża i znajdę sobie mężczyznę, to jak wyjdę za mąż, to będzie tak jak ty z tatą? - Tak, córeczko. - A jak bym nie wyszła za mąż, to będę taka stara panna jak ciocia Ola? - Tak, córeczko. - No to, kurna, fajne perspektywy... Kolorowych

KAWA(_)> , i wstawać do pisania:D, robaczki kochane❤️

w pracy jak to w pracy, zawsze mogło być gorzej :P, już się nie mogę doczekać urlopu jeszcze miesiąc, tzn początku bo będziemy zwiedzać i pokaże dzieciom kilka fajnych miejsc, a potem harówa na działce i w domu, ale to też dobrze:) a wiec dieta utrzymana, waga spadła 60,8 może to nie rewelacja, ale znów jestem na początku drogi, jeszcze 1-2 kg i wrócę do normy, na pewno muszę mieć więcej ruchu ale tak ciężko jest mi się zorganizować w tygodniu zostaje tylko weekend, ale to trochę za mało, wiec pewnie zostanę przy wadzę i to też nie będzie tragedia

to ja wstalam i kolejna kawke stawiam... :* kicia - oby Twoj przyklad na mnie zadzialal bo zostal mi raptem miesiac a ja sie zapuszczam... majus - uwierz mi ze moj Jacenty w stosunku do ksiedza to naprawde maly pikus jest... jutro wieczorem bedzie spotkanie na szczycie... zobaczymy co z tego wyjdzie... mam jednakowoz nadzieje iz uda mi sie przekonac ksiedza by zgodzil sie na moja wizje... z dziewczyna co mamy slub w tym samym dniu juz sie dogadalam co do kwoty i osoby ktora mialaby sie zajac strojeniem...

oo, a jednak nie zaspałam ;) widocznie tak miało być :P zobaczę tylko czy zdążę dziś na ćwiczenia, bo wg planu to już powinnam tam być, a ja siedzę w domu dopiero pierwszą kawę piję i od rana jest znowu taaaki upał :O

oj jaka cisza w eterze, właśnie walczę o urlop, zobaczymy czy szef podpisze, kicia ❤️rusz tyłek na te ćwiczenia, najważniejsze to regularne ćwiczenia, wszystkie w ciebie wierzymy więc:P:P:P majka❤️jeszcze nie narzekaj na starość, za 20 lat to dopiero będzie:D,

kicia - Ty mnie sie tu nie poddawaj bo ja z Ciebie przyklad zamierzam brac ;)

chcąc nie chcąc musiałam iśc bo u mnie w akademiku znowu nie ma wody 😠 więc tam chociaż mogłam prysznic wziąć :P spoko, spoko, ja się nie poddam tak łatwo, bo za dużo kasy na to wywaliłam ;) mam karnet aż do lutego :P

ja po prostu wymiękam , upał niesamowity, w pracy pod górkę, złapałam od rana doła , wiec siedzę i nie myślę,

Ja tam się przyłączam do ABS....upał jak diabli...nic nie pomaga, a do tego rano miałam badania, pobrali mi krewi słabość ogólną odczuwam:O Kicia___🌻 to za to, że nie wymiękasz i jesteś systematyczna w temacie fitness...

Hej Pisac, pisac...:P::P:P:P Olka roznosi mi chate, nie mam jak pisac.... juz wymiekam. Kicia jestem z Ciebie tak kurewsko dumna ze sobie nie wyobrazasz!!!!! Dla reszty👄dnodixdkmll;a;l;; no to bylo od Olki...nie wiem co chciala napisac:P. Spadam....😍 Serum halo... skrobnij cosik Do2do a ty gdzie? dobra ide se.... papapapapa

Takie nędzne pisanie przy poniedziałku??? Rozumiem, że zazwyczaj liczy się jakość, a nie ilośc, ale jednak tutaj ilość ma swoje szczególne znaczenie :) Kicia :) muszę przyznać, że wstrząsnęłaś mną szczerze tym karnetem do lutego :P Szacun ! Takie poświęcenie... wszystko po to, żeby nam na ambicję wjechać :P W moim przypadku chyba było warto, bo powoli dojrzewam do myśli, żeby i moje boskie ciałko :P reszcie ruszyć .... Chyba zacznę z kijkami chodzić. Okazało sie, że 2 moje koleżanki (zupełnie niezależnie od siebie) też chodzą. No i pomyślałam, że jakby się tak zgrać w czasie to i poruszać się można , i jednocześnie nagadać :) Takie łosz end goł :P Tak więc Kiciu mobilizuj mnie dalej- kolejnym krokiem powinien być zakup kijaszkow, a potem niech się dzieje wola nieba :P A tymczasem muszę pobujać się zawodowo ..... dziś znowu nocka 😭 Jak ja nie cierpię wtorkowych nocek !!! W jestem w pracy od 6.30 z niewielkimi przerwami :O CHCĘ JUŻ WAKACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!