Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Pewnie się nie zorientowałyście :P ale strasznie nie mam czasu :) Jutro powinno być wiecej.

Abs :) Gratulacje 🌻 Dla wyjaśnienia - ja juz osiągnęłam swój pierwszy cel i to 2 razy :P Mój najpierwsiejszy cel to było kiedyś 62, a ostatnio 60 kg - zmienialam go 1-2 tygodnie temu :)

Hej Dzisiaj nie miałam kiedy kliknąć ,ale teraz juz sobie usiadłam przed TV . Dziecko(córka) pojechała do Poznania i zostałam sama. ABS.......moja dieta ?! jaka dieta ?! ostatnio nie mam głowy i czasu na zdrowe jedzenie więc łykam co jest ,a najczęściej jest to PIECZYWO bo tak najprościej .....wiem nie powinnam ,ale cóż , mam nadzieję ,że to nie potrwa długo ( na tyle aby sie znów nie utuczyć) :( Odwołać Święta!!!! Odwołać Święta!!!!! Odwołać Święta!!!!!

No cóż:O W obecnej sytuacji trudno mi się nie zgodzić z Serum🌻:O Choć zazwyczaj uwielbiam;) Serum🌻 skąd niechęc? jesli oczywiście można zapytać? ABS🌻no cóż...ja naprawdę nie wiem o co chodzi:O Jestem w sytuacji, w której kurde nie wiem jak się znalazłam i co było tego stanu przyczyną...te brednie mojego starego...nie mogę z niego wydusić O CO MU DO DiABŁA ChoDZI!!! skąd w ogóle taki pomysł wpadł mu do łba???? Za to on w ramach odreagowania spakował plecak i wyleciał 2 dni temu na jakąś misję cholera wie gdzie:O:O:O I tak to właśnie wygląda:O:O:O Kicia🌻 niestety ja nie panimaju pa ruski, ale też nie bardzo w nich wierzę:O:O:O Taki typ:O Może Ty wiesz...o co chodzi z tym paleniem psów żywcem na ukrainie w ramach przygotowań do Euro?????? Jeśli tak jest to ja się koorva wypisuję z tej chwilowej przyjaźni z sąsiadami:O:O:O gdzieś czytałam, że tubylcy dostają 2 coś tam za kilogram psa:O:O:O kobitki...Franek ząbkuje na maxa...masakra;) Cały czas na rękach, a pierworodny też nie daje spokoju....nie wiem kto zwariuje pierwszy...ja czy nie ja:D:D:D:D Buźka dla WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!❤️

Ech...dzieciaki śpią:O:O:O A mnie dopada tęsknica:O I żeby nie było tak jak w historii tego forum...z pimach?? dobrze pamiętam? masakra:O:O:O Jednak jak faceci zostawiają to już na dobre:O:O:O A mój kochany idiota teraz pewnie lata z karabinem czy czymś tam...a to już o wiele gorsza sprawa niż pospolita zdrada:O:O:O jeszcze mi dziada ubiją... Jak zwykle przepraszam za marudzenie...ale od czegoś Was mam ❤️

Wstawać baki kawka dzielę :D i do wanienki zmykam bo dzisiaj w planach kupowanie prezentów :D DZIADEK- tule mocno ❤️ i prosze mi tu o ubijaniu nie pisać może własnie jak se z karabinem polata to chłopinie przejaśni się pod tym hełmoforem i zobaczy kto i co jest najważniejsze w jego zyciu ❤️

no kawa - miód :D dziękuję! :P no ja też tak myślę, niech se pobiega, zmęczy się, przewietrzy i mu się wypłuczą głupie myśli z pomiędzy włosów :D Dziadek - trzymam kciuki, musi być dobrze, nie można co parę lat zaczynać wszystko od nowa. ❤️

Dobra laleczki:D Niech precz pójdą kłopoty i czarne myśli;) Szkoda życia i zdrowia, więc jak Scarlet...pomyślę o nich jutro, a teraz zapraszam na wczesnopopołudniową (?????) kawę, mam też jeszcze ogórkową...Boska wyszła!!! Kurde...najlepsza jest na drugi dzień, dziecko mi zjadło 4 chochle:D:D:D:D ❤️

KICIA-❤️:D👄🌼 sto lat sto lat niech żyje żyje nam 👄 niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie 👄 sto lat mało jeszcze 👄 i wszystkiego kochana czego tylko sobie wymarzysz 👄🌼❤️👄 :D

dzięki DO2DO mój promyczku 👄 tak bym chciała jakoś poświętować, a tu dzień taki przejebany, że szkoda słów. Kolejna posrana konferencja, którą mam w dupie,a ana której muszę coś gadać :(

hello laseczki, na początek kawa(_)>, kicia❤️ ja wiedziałam że Ty coś ukrywasz:D, wiec nich Cie uścisnę i życząc Ci wszystkiego najlepszego i tego o czym marzysz, STO LAT🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼❤️i jeszcze raz STO LAT a może więcej

dziewczyny w kleje wam fajny przepis na ciasto, wcale go sie nie piecze a jej pyszne, akurat takie sylwestrowe, RAFAELLO SKŁADNIKI: 1 - litr mleka 2x 100 g - wiórków kokosowych 8-10 - paczek zwykłych herbatników 3 - łyżki mąki pszennej 3 łyżki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru pudru ( szklanki zwykłego cukru) 1 opakowanie cukru waniliowego (16 g) 1 - kostka margaryny ( 250g) 1 żółtko SPOSÓB PRZYRZADZENIA : *1/4 mleka mieszamy z mąka pszenna i ziemniaczaną, * do reszty mleka dodajemy cukier puder i waniliowy + żółtko i gotujemy mieszając * po zagotowaniu zdejmujemy z ognia i dodajemy mleko z mąką cały czas mieszając * całość zagotowujemy cały czas mieszając aby nie powstały grudki, potem odstawiamy do wystygnięcia, *układamy na blasze herbatniki, pierwszą warstwę ( można nasączyć je likierem kokosowym bądź rumem) *po wystygnięciu budyń miksujemy z miękką margaryną i dodajemy 100g wiórków kokosowych * masę dzielimy na 3 porcje i warstwowo rozprowadzamy na herbatnikach( mogą być 2lub 3 warstwy) *na samej górze musi być masa posypana 100g wiórków kokosowych, * cisto odkładamy na kilka godzin do lodówki lub chłodnego pomieszczenia na czas stężenia,

dziewczyny w kleje wam fajny przepis na ciasto, wcale go sie nie piecze a jej pyszne, akurat takie sylwestrowe, RAFAELLO SKŁADNIKI: 1 - litr mleka 2x 100 g - wiórków kokosowych 8-10 - paczek zwykłych herbatników 3 - łyżki mąki pszennej 3 łyżki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru pudru ( szklanki zwykłego cukru) 1 opakowanie cukru waniliowego (16 g) 1 - kostka margaryny ( 250g) 1 żółtko SPOSÓB PRZYRZADZENIA : *1/4 mleka mieszamy z mąka pszenna i ziemniaczaną, * do reszty mleka dodajemy cukier puder i waniliowy + żółtko i gotujemy mieszając * po zagotowaniu zdejmujemy z ognia i dodajemy mleko z mąką cały czas mieszając * całość zagotowujemy cały czas mieszając aby nie powstały grudki, potem odstawiamy do wystygnięcia, *układamy na blasze herbatniki, pierwszą warstwę ( można nasączyć je likierem kokosowym bądź rumem) *po wystygnięciu budyń miksujemy z miękką margaryną i dodajemy 100g wiórków kokosowych * masę dzielimy na 3 porcje i warstwowo rozprowadzamy na herbatnikach( mogą być 2lub 3 warstwy) *na samej górze musi być masa posypana 100g wiórków kokosowych, * cisto odkładamy na kilka godzin do lodówki lub chłodnego pomieszczenia na czas stężenia,

:O o kurcze dwa razy mi wkleiło:O, dobrze że w ogóle, a co do ciasta to stary przepis robię go od lat, może go już wklejałam, może macie swoje sprawdzone przepisy na jakieś ciastka lub przekąski, sałatki, może coś z łososia, albo jakieś innej rybki i wcale nie musi być dietetycznie:D, bo w Święta sobie odpuszczam:D,

DZIĘKI LASKI MOJE UKOCHANE!! ❤️ wyjebana jestem strasznie, ta srana konferencja, zmęczenie, pogoda, potem moi krakowscy studenci zabrali mnie na piwo, potem dołączyli kijowscy ;) posiedzieliśmy sobie na piwku, dostałam śliczne róże i dwa KAWAŁY tortu :( świnie ;( i jeszcze gadają trzeba, trzeba jeść! dzisiaj wasz dień rażdjenia! masakra spać 💤

Kicia zostawiłaś trochę zimnej kawy? :) Na wymianę mam herbatkę owocową pyszniutką :) I jeszcze raz 👄 Dziadek :) trzymaj sie, trzymaj 👄 w święta nawet zwierzęta przemawiają ludzkim głosem, więc może i ta Twoja cholera przemówi ..... Do2do :) nie ucz się tyle !!!! :P Myszka :) kijkuj kijkuj :) Serum :) święta nie są złe , to tylko okoliczności im czasami nie służą ... Abs Abs Abs !!!!! Ostatkiem sił podźwignęłam brzemię naszej odchudzeniowej zmory i uciekania od Ciebie :P dziś 58,5 kg :) Ale wiem, że gdyby nie podżeranie słodyczy byłoby jeszcze mniej :O No ale cóż, jak wiadomo ludzie, którzy nie lubią słodyczy to źli ludzie, bardzo źli :P Mafinka :) Tija :) dajecie czadu :P Lolka !!!!!! Padalcu jeden :P Podczytujesz nas chociaż????? 👄 Spadam, bo czasu nieustająco brak 😭

uuu lala!! :P chyba spać nie pójdę dziś, tyle do czytania :P ABS a co ty ostatnio tak się pojawiasz i znikasz? ;) TIJA i MAFINKA wy to już nas całkiem w dupie macie? :(

Oj tam oj tam... zaraz w dupie macie. Ja nie mam, ale tak jakos weny mi brak do pisania. Wybaczycie??

No to chociaż ja sie pokażę na chwilkę :) Właśnie się ogarnęłam po niedawnym powrocie z pracy i dopijam naleweczkę co by szybciej zasnąć, bo skurczybyk budzik rozedrze sie o 6 rano :P Kicia ja to sobie myślę, że skoro ostatnio nawet w tygodniu taka u nas posucha znaczyć to moze, ze dziewuchy zbierają sie na pisanie w łikend :P

Tak po nocach pisz a teraz spia 🌼🌼 KAWUNIA(_)> która ma ochote Robaczki powiedzcie mi jedno czy Świeta bedziemy miały bez śniegu bo mnie juz ta szarosc dobija 🌼🌼 Żdnego uroku nic chyba cos sie pomieszało w tej przyrodzie🌼🌼

hej robaczki❤️, myszka ja się chętnie kawy napije i proszę dużo mleka :),