Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

hej robaczki kawa na stole stygnie馃尲 a mo偶e ptasiego mleczka, waniliowe:D, my艣l臋 ze dorwa艂o nas przesilenie wiosenne, nikt nie ma czasu zajrze膰 i klikn膮膰 kilku zda艅,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dziewczyny ja ekspresem z tel opolski bo w艂asnie czkam na badanie mam najprawdopodobniej nietolerancje laktozy kt贸ra u doroslych cz臋sto obiawia si臋 po nabytym kamieniu w woreczku kt贸ry powsta艂 po lekach jak to bylo w moim przypadku ;o co艣 czuje 偶e polowy tego co lubi臋 je艣膰 nie b臋de mog艂a ;o;o no ale mo偶e w ko艅cu schudne ;) ok ko艅cze bo wchodz臋 zaraz ;)

Udost臋pnij ten post

Co to? czkawka z rana niekt贸re dopad艂a ? :P Abs :) masz racj臋, po 艣wi膮tecznych wypiekach konieczna jest zmiana. M&m'sy dorzucam :P Serum, wiem, ze tabletki na sen to nie rozwi膮zanie problemu, ale innego wyj艣cia p贸ki co nie widz臋. A te, kt贸re ja bior臋 akurat nie maj膮 najlepszych opinii, bo podobno uzale偶niaj膮, wywo艂uj膮 halucynacje :P Cho膰 ja jeszcze tego nie do艣wiadczam :P Staram si臋 nie bra膰 ich codziennie, dopiero jak czuj臋, 偶e jednak nie zasn臋. I jak wezm臋 to zasypiam po 5-15 min. A wczoraj nie wzi臋艂am wcale i w efekcie spa艂am tylko 3 godziny :O Kicia :) wykolei艂a艣 si臋 ????? :P Myszka :) niez艂膮 szko艂臋 ma ten Tw贸j M :P Dziadek :) jak dzieciaczek? Dobrze ju偶? Do2do :) A jak posz艂y testy Twojemu m艂odemu? Moja c贸ra w pytaniach zamkni臋tych mia艂a chyba tylko jeden b艂膮d (zawsze spisuje sobie swoje zaznaczone odpowiedzi i potem sprawdza艂a w wyborczej), wi臋c na 40 powinna mie膰 pewne 29 punkt贸w. W pisaniu jest dobra (nie chwal膮c si臋 z j.polskiego ma 6), wi臋c mam nadziej臋, 偶e i z zadaniem opisowym te偶 sobie poradzi艂a. Chocia偶 r贸偶nie to bywa. A tak w og贸le to jak syn pisa艂 testy zdecydowanie bardziej prze偶ywalam. A teraz to tak jak jaki艣 wi臋kszy sprawdzian. Mycha 馃憚 Cudnie :) nie podczytywac !!!!!! pisa膰 !!!!! :) U mnie dzi艣 pada i og贸lnie jest bleeee :O Ale mam nadziej臋, ze do pipo艂udnia sie przeja艣ni, bo mam zamiar dalej kijki uskutecznia膰, dop贸ki zapa艂 mi nie przeszed艂.

Udost臋pnij ten post

No dobra, jeszcze raz Co to? czkawka z rana niekt贸re dopad艂a ? :P Abs :) masz racj臋, po 艣wi膮tecznych wypiekach konieczna jest zmiana. M&m'sy dorzucam :P Serum, wiem, ze tabletki na sen to nie rozwi膮zanie problemu, ale innego wyj艣cia p贸ki co nie widz臋. A te, kt贸re ja bior臋 akurat nie maj膮 najlepszych opinii, bo podobno uzale偶niaj膮, wywo艂uj膮 halucynacje :P Cho膰 ja jeszcze tego nie do艣wiadczam :P Staram si臋 nie bra膰 ich codziennie, dopiero jak czuj臋, 偶e jednak nie zasn臋. I jak wezm臋 to zasypiam po 5-15 min. A wczoraj nie wzi臋艂am wcale i w efekcie spa艂am tylko 3 godziny :O Kicia :) wykolei艂a艣 si臋 ????? :P Myszka :) niez艂膮 szko艂臋 ma ten Tw贸j M :P Dziadek :) jak dzieciaczek? Dobrze ju偶? Do2do :) A jak posz艂y testy Twojemu m艂odemu? Moja c贸ra w pytaniach zamkni臋tych mia艂a chyba tylko jeden b艂膮d (zawsze spisuje sobie swoje zaznaczone odpowiedzi i potem sprawdza艂a w wyborczej), wi臋c na 40 powinna mie膰 pewne 29 punkt贸w. W pisaniu jest dobra (nie chwal膮c si臋 z j.polskiego ma 6), wi臋c mam nadziej臋, 偶e i z zadaniem opisowym te偶 sobie poradzi艂a. Chocia偶 r贸偶nie to bywa. A tak w og贸le to jak syn pisa艂 testy zdecydowanie bardziej prze偶ywalam. A teraz to tak jak jaki艣 wi臋kszy sprawdzian. Mycha 馃憚 Cudnie :) nie podczytywac !!!!!! pisa膰 !!!!! :) U mnie dzi艣 pada i og贸lnie jest bleeee :O Ale mam nadziej臋, ze do pipo艂udnia sie przeja艣ni, bo mam zamiar dalej kijki uskutecznia膰, dop贸ki zapa艂 mi nie przeszed艂.

Udost臋pnij ten post

No dobra, jeszcze raz Co to? czkawka z rana niekt贸re dopad艂a ? :P Abs :) masz racj臋, po 艣wi膮tecznych wypiekach konieczna jest zmiana. M&m'sy dorzucam :P Serum, wiem, ze tabletki na sen to nie rozwi膮zanie problemu, ale innego wyj艣cia p贸ki co nie widz臋. A te, kt贸re ja bior臋 akurat nie maj膮 najlepszych opinii, bo podobno uzale偶niaj膮, wywo艂uj膮 halucynacje :P Cho膰 ja jeszcze tego nie do艣wiadczam :P Staram si臋 nie bra膰 ich codziennie, dopiero jak czuj臋, 偶e jednak nie zasn臋. I jak wezm臋 to zasypiam po 5-15 min. A wczoraj nie wzi臋艂am wcale i w efekcie spa艂am tylko 3 godziny :O Kicia :) wykolei艂a艣 si臋 ????? :P Myszka :) niez艂膮 szko艂臋 ma ten Tw贸j M :P Dziadek :) jak dzieciaczek? Dobrze ju偶? Do2do :) A jak posz艂y testy Twojemu m艂odemu? Moja c贸ra w pytaniach zamkni臋tych mia艂a chyba tylko jeden b艂膮d (zawsze spisuje sobie swoje zaznaczone odpowiedzi i potem sprawdza艂a w wyborczej), wi臋c na 40 powinna mie膰 pewne 29 punkt贸w. W pisaniu jest dobra (nie chwal膮c si臋 z j.polskiego ma 6), wi臋c mam nadziej臋, 偶e i z zadaniem opisowym te偶 sobie poradzi艂a. Chocia偶 r贸偶nie to bywa. A tak w og贸le to jak syn pisa艂 testy zdecydowanie bardziej prze偶ywalam. A teraz to tak jak jaki艣 wi臋kszy sprawdzian. Mycha 馃憚 Cudnie :) nie podczytywac !!!!!! pisa膰 !!!!! :) U mnie dzi艣 pada i og贸lnie jest bleeee :O Ale mam nadziej臋, ze do pipo艂udnia sie przeja艣ni, bo mam zamiar dalej kijki uskutecznia膰, dop贸ki zapa艂 mi nie przeszed艂.

Udost臋pnij ten post

nie ma ze przesilenie ,nie ma 偶e z toru wypad艂am ,bo w 偶yciu nie ma lekko wi臋c pisa膰. Zapomnia艂am wam napisa膰 ,偶e we wtorek zrobi艂am sobie :-O depilacj臋 laserow膮 ,pachy i bikini .....to by艂o oczywi艣cie pierwsze podej艣cie ,a jeszcze dwa przede mn膮 i koniec do 艣mierci ani jednego w艂oska tam nie zobacz臋.....艂ydki sobie podaruj臋 zawsze mog臋 wr贸ci膰 do wosku ,albo depilator. Majka mi niestety ju偶 na tym etapie tabletki na sen nie daj膮 rezultatu 15-20 min i 艣pi臋 ....niestety uzale偶nienie da艂o o sobie zna膰 (bo nie ma tabletek na sen kt贸re nie uzale偶niaj膮) i musia艂am czeka膰 d艂ugo ,d艂ugo 1-2 godz.wi臋c zacz臋艂am bra膰 2 szt ,a czasem 3 :-( a偶 w ko艅cu sen i tak nie chcia艂 przyj艣膰 i si臋 wystraszy艂am ,偶e ju偶 nigdy nie zasn臋 . Na pocz膮tku te偶 stara艂am sie nei bra膰 codziennie ,albo dzieli膰 tab.na p贸艂. Bro艅 bo偶偶偶偶偶e nie chc臋 ci臋 straszy膰 ,ale ten etap mam za sob膮 i "chyba" wiem co pisze ,ale nie ma regu艂y wi臋c b膮d藕 dobrej my艣li.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny czytam o waszych problemach ze snem, ja na og贸艂 takich nie mam, z reszt膮 cz臋艣ciej padam ze zm臋czenia, nie mog臋 zasn膮膰 jak mam jaki艣 problem , wybudzam si臋 w nocy i dalej my艣l臋, wiec jak to napisa艂a Serum, nale偶y leczy膰 przyczyn臋 a nie skutki, wiem 偶e dobrze si臋 pisze, ale tabletki czy nalewki to s膮 艣rodki uzale偶niaj膮ce,

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, wiem , 偶e ka偶dy organizm wczesniej czy p贸藕niej przyzwyczaja si臋 do lek贸w, czy alkoholu i trzeba zwi臋kszac dawki. A ostatecznie wszystko i tak rozwali w膮trob臋 :P Wi臋c trzeba b臋dzie wybiera膰 cz臋艣ciej to , co przynajmniej przyjemno艣膰 sprawia :P Serum a robi艂a艣 ju偶 co艣 sobie laserem? Znaczy depilacj臋 jak膮艣? Nie chc臋 Ci臋 martwi膰 ale chyba to nie do ko艅ca jest tak jak piszesz. Kilka lat temu te偶 mialam laser. Niestety zabieg贸w by艂o duzo wiecej - najpierw w odst臋pach kilkutygodniowych(3-4), a potem stopniowo wi臋kszych, w sumie u mnie to trwa艂o ok. 1,5 roku. Fakt, ze w艂osk贸w by艂o coraz mniej, pozby艂am si臋 problemu na jakie艣 3-4 lata, ale niestety od jakiego艣 czasu zacz臋艂y odrasta膰. Teraz jednak chyba juz tego nie powt贸rz臋 - przez prawie ca艂y czas laser贸w nie mozna sie opala膰 (mog膮 sie robi膰 spore przebarwienia na sk贸rze). Spore koszty pomijam, ale b贸lu juz zapomnie膰 nie mog臋 ... Ostatnie zabiegi mialam ju偶 z ch艂odziark膮, ale najpierw by艂o niemal na 偶ywca :O Znieczulenie miejscowe praktycznie na mnie nie dzia艂a艂o. Pami臋tam jak wbija艂am sobie paznokcie w uda i liczy艂am strza艂y .... By艂o ich za ka偶dym razem ok. 100. Nie, zdecydowanie nie chc臋 tego powtarzac :O

Udost臋pnij ten post

mo偶e kawki? 馃挙 postaram si臋 wr贸ci膰 na 艂ono :P powoli odzyskuj臋 r贸wnowag臋 :P ale za to uty艂am ju偶 troch臋 :( pewnie, 偶e nie ma masakry, ale nie uda艂o mi si臋 utrzyma膰 rezultatu :( mo偶e jeszcze wr贸c臋 do tego tematu ;)

Udost臋pnij ten post

Kicia :) r贸wnowag臋 tak w og贸le, czy po czasie sp臋dzonym wsp贸lnie z R i mam膮? :P Ja na kijki pomykam. Niestety mnie r贸wnie偶 przyby艂o, co gorsze najbardziej w znienawidzonym brzuchu 馃槶 Nawet na wag臋 nie wchodz臋, bo widz臋 to go艂ym okiem :P Nie potrafi臋 bardziej ograniczy膰 jedzenia, szczeg贸lnie s艂odyczy :O Wypad艂am z rytmu i teraz ci臋偶ko mi wr贸ci膰. A szkoda, bo z kijkami mo偶e wreszcie by艂by efekt...

Udost臋pnij ten post

weekend, ruch zamiera :P wszystkie biegaj膮, maszeruj膮, spaceruj膮, 膰wicz膮 i gimnastykuj膮 si臋 :P :P nie ma czasu nic napisa膰!! To ja poliwom kawki, kto sobie 偶yczy i jad臋 ... jeszcze raz cieszy膰 si臋 zmartwychwstaniem Pana. Tym razem na spos贸b wschodni :P

Udost臋pnij ten post

kawusie podaje (_)> wielki ogromny kubek, mo偶e by膰 z mlekiem:)

Udost臋pnij ten post

jest cisza i spok贸j, wiec powinni艣my si臋 cieszy膰, ale nie forum, bo w ko艅cu umrze 艣mierci膮 naturalna przez zapomnienie, a tego przecie偶 nie chcemy, wiec laski kochane meldujemy si臋 cho膰 na chwile, u mnie w sobot臋 by艂o bierzmowanie tzn, syn by艂 bierzmowany, wszystko g艂adko posz艂o, na obiad i kaw臋 poszli艣my na miasto, cho膰 w domu zrobi艂am pyszne ciacho ze 艣wie偶ymi truskawkami , jeszcze na dzi艣 zosta艂o, bo oczywi艣cie du偶膮 blach臋 zrobi艂am :D, teraz jeszcze czeka mnie 艢wi臋ta komunia c贸rki, ale to dopiero w czerwcu, w sumie si臋 g艂owie czy kupi膰 jej sukienk臋 czy wypo偶yczy膰 ( tu si臋 bardziej praktykuje wypo偶yczenie albo alby), o albie ona nie chce s艂ysze膰, ma wyb贸r bo idzie do 艢wi臋tej komunii sama, nie na innych polskich dzieci do komunii, na pocz膮tku troch臋 si臋 denerwowa艂am ze b臋dzie sama, ale teraz my艣l臋 偶e to nawet dobrze, b臋dzie bez dodatkowych "cyrk贸w", obiad tez zam贸wi臋 gdzie艣 restauracji, oczywi艣cie w domu te偶 b臋d臋 musia艂a przygotowa膰 jaki艣 pocz臋stunek dla go艣ci kt贸rzy b臋d膮 u nas nocowa膰, wiem 偶e du偶o os贸b nie przyjedzie, ale jako艣 to b臋dzie, w sumie mam jeszcze troch臋 czasu, ale na pocz膮tku maja jad臋 do kraju na 3 tygodnie a potem czas zleci, wiec jak zawsze czas napi臋ty,

Udost臋pnij ten post

jest cisza i spok贸j, wiec powinni艣my si臋 cieszy膰, ale nie forum, bo w ko艅cu umrze 艣mierci膮 naturalna przez zapomnienie, a tego przecie偶 nie chcemy, wiec laski kochane meldujemy si臋 cho膰 na chwile, u mnie w sobot臋 by艂o bierzmowanie tzn, syn by艂 bierzmowany, wszystko g艂adko posz艂o, na obiad i kaw臋 poszli艣my na miasto, cho膰 w domu zrobi艂am pyszne ciacho ze 艣wie偶ymi truskawkami , jeszcze na dzi艣 zosta艂o, bo oczywi艣cie du偶膮 blach臋 zrobi艂am :D, teraz jeszcze czeka mnie 艢wi臋ta komunia c贸rki, ale to dopiero w czerwcu, w sumie si臋 g艂owie czy kupi膰 jej sukienk臋 czy wypo偶yczy膰 ( tu si臋 bardziej praktykuje wypo偶yczenie albo alby), o albie ona nie chce s艂ysze膰, ma wyb贸r bo idzie do 艢wi臋tej komunii sama, nie na innych polskich dzieci do komunii, na pocz膮tku troch臋 si臋 denerwowa艂am ze b臋dzie sama, ale teraz my艣l臋 偶e to nawet dobrze, b臋dzie bez dodatkowych "cyrk贸w", obiad tez zam贸wi臋 gdzie艣 restauracji, oczywi艣cie w domu te偶 b臋d臋 musia艂a przygotowa膰 jaki艣 pocz臋stunek dla go艣ci kt贸rzy b臋d膮 u nas nocowa膰, wiem 偶e du偶o os贸b nie przyjedzie, ale jako艣 to b臋dzie, w sumie mam jeszcze troch臋 czasu, ale na pocz膮tku maja jad臋 do kraju na 3 tygodnie a potem czas zleci, wiec jak zawsze czas napi臋ty,

Udost臋pnij ten post

Kochaniutkie馃尰 czytam Was codziennie, ale z艂o偶ona rozmaitymi wirusami (wiedzia艂am, 偶e tak b臋dzie:O Szpital!) rzygam i inne takie;), nie mog臋 je艣膰, nawet nie wchodz臋 na wag臋, ale moje najmniejsze spodnie, kt贸re po ci膮偶y trzyma艂am w szafie chyba z sentymentu, wisz膮 na mnie do艣膰 smutno:O 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

hol ho艂 ho艂 :P Wiedzia艂am, wiedzia艂am, wiedzia艂am !! Tak niewiele brakowa艂o, a bym stronk臋 zaliczy艂a :) Dziadek, no nie zazdroszcz臋. Chocia偶 nie ... zazdroszcz臋 ! tego spadku wagi :P Ale atrakcji towarzysz膮cych to ju偶 raczej nie ;) Abs :) to masz kumulacj臋 imprez :) U mnie na komunii obowi膮zuj膮 identyczne alby i jest spok贸j. Wypo偶yczy膰 czy kupi膰? To chyba zale偶y od Twoich finans贸w. Bo w sumie taka sukienka potem i tak zostaje, nie bardzo mo偶na j膮 na co innego przerobi膰, ani gdzie ubra膰. Poza rocznic膮. Kicia :) Ty to wiesz, kiedy pisa膰 :) Co prawda ostatnio rzadko, ale za to uzupe艂niasz braki :) Ja jak na razie trzymam si臋 dreptania z kijaszkami. W ubieg艂ym tygodniu chodzi艂am 5 razy :classic_cool: Teraz 2 dni przerwy na prac臋, ale od 艣rody mam nadziej臋 kontynuowa膰. Je艣li pogoda dopisze. Powoli dojrzewam do my艣li podwojenia trasy. Teraz robi臋 5 km z hakiem, takie k贸艂ko. Zajmuje mi to 45-50 minut. W por贸wnaniu z pierwszymi chodzeniami w tym sezonie moja kondycja si臋 poprawia, wi臋c w planach mam 2 okr膮偶enia, jak bywa艂o w ubieg艂ym roku. Niestety ilo艣膰 chodzenia nie przek艂ada si臋 jak na razie na spadek moich wa艂k贸w :O Ale trzeba mie膰 nadziej臋 :P W moim wieku ju偶 g艂贸wnie nadzieja pozostaje :P No to co ? Popracujemy troch臋? Dzi艣 do 23 :O Na szcz臋艣cie nan spore plany wi臋c i czas powinien szybko min膮膰. A tak w og贸le to kafe ostatnio cos szwankuje. U mnie po wys艂aniu prawie ka偶dego posta wyskakuje komunikat z b艂臋dem, a potem okazuje si臋, 偶e wszystkie wiadomo艣ci wchodz膮. Wi臋c tym razem wysylam raz. I niech si臋 dzieje wola nieba :P

Udost臋pnij ten post

ja szybciorem bo ledwo klikam bo mam uczulenie na d艂oniach i palcach ( skutki sadzenia bez rekawiczek :( no ale w r臋kawiczkach to ja nie potrafi臋 :O ) no i mnie wysypa艂o i swedzili wi臋c ze zginaniem paluch贸w mam problem i tak z 4 dni :( i wpno wapno wapno :( MAJAK- m贸j tak jak sprawdza艂 to na 31 punkt贸w ma na 100% no zobaczymy jeszcze jak wypracowanie ale tez z tym problemu nie ma wi臋c chyba ok b臋dzie :) i chyba ja si臋 tym bardziej stresowa艂am ni偶 on hihihi:D DZIADEk - zdr贸wka 偶ycz臋 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

dziadekjacek鉂わ笍 trzymaj sie chudzielcu, a mo偶e to na tle nerwowym, po tym wypadku z maluchem teraz ci wszystko "odchodzi" albo jeste艣 w ci膮偶y:D:D:D, wracaj膮c do komunii, to ja bym wola艂a alb臋 , ale c贸rka "strojnisia" woli sukienk臋 i to na w艂asno艣膰 twierdz膮c ze to b臋dzie pami膮tka, a je艣li chodzi o kosz to ceny s膮 tak r贸偶ne, tzn w internecie, jeszcze nie widzia艂am sukienek w sklepie, oczywi艣cie jeszcze dodatki,

Udost臋pnij ten post

dziadekjacek鉂わ笍 trzymaj sie chudzielcu, a mo偶e to na tle nerwowym, po tym wypadku z maluchem teraz ci wszystko "odchodzi" albo jeste艣 w ci膮偶y:D:D:D, wracaj膮c do komunii, to ja bym wola艂a alb臋 , ale c贸rka "strojnisia" woli sukienk臋 i to na w艂asno艣膰 twierdz膮c ze to b臋dzie pami膮tka, a je艣li chodzi o kosz to ceny s膮 tak r贸偶ne, tzn w internecie, jeszcze nie widzia艂am sukienek w sklepie, oczywi艣cie jeszcze dodatki,

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny wstyd藕cie si臋 !!! Nawet kafe si臋 nad nami lituje i nabija po 2 te same posty, byleby tylko co艣 si臋 tu dzia艂o :P To mo偶e na drug膮 n贸偶k臋 z t膮 kaffffk膮 :) Dzis w tv m贸wili co zrobi膰, jak ma si臋 niepohamowan膮 ochot臋 na s艂odycze albo co艣 innego - powinno si臋 wypi膰 kubek gor膮cej wody ma艂ymi 艂yczkami..... Serio :) Swoj膮 drog膮 ciekawe, czy to te偶 dzia艂a jak ma si臋 ochot臋 na sex :P Sex sex sex ..... A mo偶e by tak do pracy si臋 zacz膮膰 szykowa膰 ? Nie ma to jak pieprzenie roboty :P Mi艂ego

Udost臋pnij ten post

ja tylko sie zamelduje, a co do s艂odyczy, to chyba po to s膮 aby je podjada膰, a co do seksu to ostatnio jestem jak g贸ra lodowa, wiec temat mi obcy, a je艣li chodzi o prac臋, to si臋 ciesze ze za kilka dni jad臋 na 3 tygodnie do kraju popracowa膰 w ogrodzie"D,

Udost臋pnij ten post