Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saamuśka

już naprawde nie wiem....doradźcie cos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Saamuśka

Przychodzi czas świat i czas dawania prezentow. Uwielbiac dawac prezenty ale nienawidze ich kupowac..zawsze mam problem co do kogo. W tym roku to juz wogole przesada. Nie wiem ,co mam kupic swojemu narzyczonemu. On wszystko juz ma, ubiera sie sam, bo mamy odmienny gust( poza tym ma duzo ubrań), perfum i kosmetki dostal na urodziny mc temu:/Zegarek ma, portfel ma, no nie wiem:/ Moze wy macie jakis pomysł??? Prosze!!!

Jak już mowilam poprzednio, kup mu jkąś grę planszową. Np grzybobranie, chińczyk, hop skok itp. w sam raz na długie zimowe wieczory. Na pewno chetnie sie przyłączysz a moze i sąsiedzi wpadną. Drugim rozwiązaniem jest cos co ja dałam kiedyś mamusi i tatusiowi. Z tektury wycięłam kronę i owinełam ja folią aluminiową. Poszuli sie jak króle hihi.

Gość Saamuśka
skarpety- jasne:P zeby mi sp****** :) nie ma mowy. No Panowie wypowiedźcie sie co by tu mozna Wam bylo kupic...to mi bardzo ułatwi...no dalej dalej:D

Gość bo przyjacielon sie ufo
mocherowy beret

Gość Saamuśka
moze jeszcze gacie a panterke??? przestancie mi tu śmiecic czekam na konstruktywne porady...

Gość przekladnia
ja bym stawiała na perfum. Przecież jest tyle możliwości :) A co z tego, że ma - bedzie miał inny - na zmianę :) Ewentualnie może szalik - czapke albo jakies dobre rękawiczki (sportowe jesli ubiera się na sportowo, albo np skorzane, eleganckie jesli nosi płaszcz). Z innych mozliwosci przychodzi mi do głowy - gra komputerowa (jesli lubi) lub książka. Pozdrawiam

Gość Saamuśka
moze ten szalik i czapka to dobry pomysl...tylko teraz taka zeby mu sie podobala:/ tu tez mam niezly dylemat:/ bo gusta inne... gry lubi ale potem dla mnie nie mialby czasu:P zreszta na grach sie nie znam to raz a druga sprawa...cos ostatnio sobie pokupowal i nie wiem co:/

Gość PERFUMY PERFUMY PERFUMY
TAK SIĘ MÓWI I TAK SIĘ PISZE! NIE ŻADEN PERFUM, MATOŁY!

Kurcze a umiesz robić na drutach? W końcu para solidnych bamboszy też by sie zimową porą przydasła, szczególnie podczas gry w hop-skok :)

Gość Saamuśka
zocha dzieki za Twoje rady ale one sa dla przedszkolakow:P

Gość kup mu
shakera do drinkow i ksiazke z przepisami jak sie je miesza :) albo zetony do pokera z kartami w eleganckim drewnianym pudelku, albo miniaturke formuly 1, albo helikopter zdalnie sterowany, albo spinki do mankietow fantazyjne, albo...

Gość kup mu
...albo potwel, albo skórzana aktowke, albo elegancki zegarek, albo wizytownik....