Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

wlasnie ojciec mi powiedzial ze moja mama dostala skierowanie

Polecane posty

do onkologa, dermatolog jej powiedzial, ze na 90% ma raka skory Kurwa mac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bez histerii
dpóki nie bedzie badan histoatologicznych / nowotwory skóry sa rózne - nie zakladaj najgorszego

no tak, ale jak tu sie nie martwic?!?! i nie wsciec?!?!? miala jakies gowno na glowie od 3lat, wszyscy jej mowili, zeby poszla do lekarza, to ona NIE!! i wyszlo przypadkiem, najpierw u ogolnego, potem u dermatologa. jestem zla, bezsilna i nie wiem w ogole z czym sie mam liczyc, konsultacje dopiero w poniedzialek i czwartek, zwariuje chyba!!!!!

Nie martw się torturo..... Podobież rak skóry nie jest tak groźny jak te inne a jego wyleczalność we wczesnym staium wynosi 100 % Trzymam za as kciuki

Gość huohguiug
uda sie ja wyleczyc,sa ludzie korzy wygrywaja walke z rakiem

Gość wiem co czujesz
:( wszystko będzie ok, zobaczysz też to przechodzilam

spokojnie. ja rozumiem, że się martwisz. wiem jak to jest. mojej mamie ginekolog powiedział, że na 90% ma raka i po badaniach okazało się, że nie ma. naprwde postaraj się nie myślec negatywnie.

ok staram sie. jeszcze dzisiaj jakas impreza w domu, masakra, jakos musze sie trzymac:o najgorsze jest to, ze ona miala problemy, wszyscy jej o tym mowili a ona dalej swoje, ze nic jej nie jest. katastrofa. a ten dermatolog te konsultacje zalatwil jej na boku, poweidzial ze niezwlocznie ma sie tam stawic. dziekuje za dobre slowa, musze teraz leciec. dzieki, naprawde.