Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda...

czy to normalne ze cierpie i placze przez faceta z ktorym nie bylam w zwiazku?

Polecane posty

Gość adelajda...
:D taka prawda totalny zanik jakichkolwiek zmyslow u niego wystepuje przynajmniej wzrokowego nie ma a mowia ze faceci to wzrokowcy? i nie mowie tego ze zlosci bo widzialam jakas jego laske z ktora sie wczesniej spotykal i ona byla ladna a ta?:O zal ze z taka przegralam czuje sie przez to jeszcze gorzej:(

Gość jestes tak
normalna jak wiekszosc kobiet czy raczej dziewczynek z tego forum, czytaj dalej brawo i kup sobie kolejna lalke barbie

Gość dlaczego idiotki
mysla, ze jak zbiora sie w stado to uda im sie przezwyciezyc swoje wydumane problemy?

Gość racja.....
adelajda on pewnie woli towar z nizszej polki nie ublizajac nic tej dziewczynie:D 🖐️

a dlaczego inne idiotki wypowiadaja sie na temat w ktorym nie maja nic do pow? jesli ci sie cos nie podoba to po co tu zagladasz? topik ewidentnie nie jest dla Ciebie i ciesz sie z tego 🖐️

noo właśnie!!! my sobie tu rozmawiamy o tym co chcemy a jak kom,uś się nie podoba to niech się odpier*** :P

Gość adelajda...
ok dziewczyny ja juz zmykam kapiel kolacja i spac...samotnie oczywiscie:( nic dzisiaj mi sie nie chce mam lenia:( dzieki za wszystko:D 🌼 dobranoc* 🖐️

Gość magda234
nawiazuje do tematu tak to jest mozliwe ja tak mam troche teraz... raz daje sygnał ze tak a raz ze nie dzis dał ze tak :)