Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddcfdsfds

kto dzis wkurwiony. zglaszac sie prosze...

Polecane posty

Gość ddcfdsfds

Gość dfsdsfdfssdf
Ja. Nieziemsko.

Gość bez konserwantów
ja

Gość ddcfdsfds
a czemu. opowiadajcie kobietki.wyrazlcie sie :-p

Gość kaczanga
ja jeszcze mi nie przeszlo z wczoraj

Gość ddcfdsfds
mnie wkurwil facet. nie odzywamy sie juz pare dni

Gość kaczanga
zdawalam wczoraj prawo jazdy i mnie skurwiel oblal a nie mial racji az normalnie sie z nim poklocilam

Gość ddcfdsfds
duren nawet nie jest warty mych lez.. czekam az wroci z pracy.ciekawe co bedzie. chyba III wojna swiatowa :-p

Gość wścieklizna
ja, bo nienawidzę ludzi niesłownych. tydzień temu wzięłam milion książek od koleżanki, z dziesięć kilo ważyły, umówiłam się, że jej dzisiaj przyniosę, obiecywała, że będzie, przyszło co do czego, a ta pipa się nie pojawiła i musiałam zapierdalać z tymi kilogramami do domu. nawet kurwa nie zadzwoniła, żebym się nie fatygowała. ja pierdolę 😡

Gość jak jasna cholera
bo jak ja to na każde zawołanie muszę być,a jak mnie potrzeba to cały dzień muszę czekać i jeszcze jaka łaska że zadzwonił. zrywam tą znajomość!!!!

Gość ddcfdsfds
moja znajoma ostatnio zdawala prawko. ten caly czas do niej burczal. wiec on ado niego powidzial tak: a kim ty jestes zeby w taki sposob traktowac ludzi. nie traktuj ludzi jak gowno. jest kamera niech mnie nagra. myslisz ze czyms sie rozniz ode mnie itp.czerwony sie goscio zrobil. myslala ze nie zda. i wiecie co ze zdala :-)

Gość wkurw zajebisty
i ja się dorzucam, wyżalałam się na gg "przyjaciółce", rozpisałam się kurwa jak jakaś kretynka, a ta mi mówi, że nie chce jej się czytać i że idzie film oglądać. kuuuuurwaaaaaaa, zaraz będę wyć 😠

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
ja bo : -myślałam że jak wrócę z pracy to jakieś bzykanie będzie ale moj chlopak konczy dopiero o 22 :( -miałam nie jeść słodyczy , 2 tygodnie nie jadłam , wkurzyłam sie ze tego bzykania nie będzie teraz wiec zjadłam czekoladę i deser -i wkurzona jestem że zjadłam a miałam nie jeść -nie mogę znaleźc stałej pracy , a na rozmowach kierownicy zamiast patrzyc na cv patrzą mi na biust mimo że nie ubieram dekoltów na rozmowy

Ja podobnie jak setunia. Na permanentnym fkuvieniu chodzę ;] A to ludzie w tramwaju, a to ludzie w sklepie, na ulicy, w domu, ...

Gość ddcfdsfds
w przyjazn to ja kobietki nie wierze... moja psiapsiola ktora znalam od czasow babko babko ulep sie przespala sie z facetem ktorym byla zainteresowana.buchnal jej dziecko...usunela.. adobrze tak suce :-p

Gość apogeum......
Ja, bo nic mi nie wychodzi jeżeli chodzi o szkołę (3 liceum) I "przyjaciele" się ode mnie odwracają. A przynajmniej tak czuję. I jest mi z tym strasznie źle...

Gość ddcfdsfds
ja zawsze uczylam sie w ostatnio dzien. brak czasu mnie mobilizowal.wiedza wchodzila mi zawsze w nocy bo w dzien nawet bziuk samochodu mnie wkurwial :-p ale kiedy to bylo...

Gość apogeum......
Zawsze byłam silna a dzisiaj chcę mi się płakać. Wszystko dookoła mnie obija. Nawet weekend mnie nie cieszy.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
zgadzam sie co do przyjaciół cięzko znaleźć prawdziwych , a wiekszośc ma do nas sprawę jak coś chcę dlatego nie mam żadnej przyjaciół pare koleżanek i to tyle a i jeszcze jestem wkurzona bo pożyczyłam kolezance 100 zł napisalam do niej na gg jak była dostępna ale nic mi nie odpisała ostatnio jak mnie zobaczyła to przeszła na drugą stronę ulicy,a jej chłopak ma w opisie że kupili sobie nowy sprzęt stereo .... chyba się przejdę do jej rodziców ps. ostatnio taka chodzę nerwowa że zaczęłam brać persen

Gość sladkjlckjlkacvjav
a jaka ja jesem wkurwiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przysięgam że dziś mogłabym kogoś zabić! pierdolony sąsiasd ciąga wszystkich po sądach, dziś znów pół dnia na sali sądowej i kupa kasy do płacenia (15tytś)i nikt kurwa nie wie za CO???????? Czy to jest normalny kraj?

Gość ddcfdsfds
tez bylami wydawalo mi sie ze jestem osoba gleboko stapaja po ziemi. aten idiota odwrocil moje zycie do gory nogami...wlasnie wypijam jego piwko :-p ciekawe co powie

Gość apogeum......
Ale to strasznie beznadziejne uczucie - masz znajomych, kolegów, przyjaciół w klasie i nagle oni się zmieniają... Nie wiem, co zrobiłam źle, że tak się dzieje. Nie mam pojęcia. Ale jest mi niesamowicie przykro

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
apogeum nie łam się powiem Ci tak : Umiesz liczyć licz na siebie !!! Stara zasada życiowa , nikt tak nie będzie się o ciebie troszczył jak ty sama , więc zrób sobie gorącą kąpiel , albo czekoladkę zjedz - UWAGA UZALEŻNIA, albo jakis film obejrzył :) są w życiu dobre chwille i złe , po to są te złe żeby te dobre docenić :) trzymaj się

Gość ddcfdsfds
kiedys tez mialam przyjaciolke a wydawalo mi sie ze nia jest... miala pomoc mi pisac prace mgr bo byla w tym dobra... i wiecie jak to sie skonczylao... 2 tyg. przed moja obrona powiedziala ze pisze prace mgr dla mojej siostry rodzonej ktorej nieznosze bo jej za to placi... aporadzialm sobie sama. fakt ze malo spalam ale obrona na 4 :-) jaka mialam satysfakcje :-) nie odzywam sie z nia i to trudne czasami bo pracujemy razem...wybrala kase niz przyjazn... pojebana nasza polsa rzeczywistosc