Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddcfdsfds

kto dzis wkurwiony. zglaszac sie prosze...

Polecane posty

Gość ddcfdsfds
mialam w pracy 4 kolezanki. kazdej pomoglam. jedna pochodzila z innego miasta. nie znala nikogo. zabieralam wiec ja na swieta do siebie i takie tam zeby nie czula sie samotna. jesli chodzi o druga krylam ze zdradza meza. trzeciej rozjebalo sie malzenstwo. topila smutki w alkoholu a ja razem z nia.czwartej zawsze pozyczalam kase. mieszkania nie placilam odcieli mi tel. bo wydawalo mi sie ze pieniedzy bardziej niz ja potrzebuje bo dzieci miala. a ostatnio dostaje smsa "co ty dla nas zrobilas" i co kurwica cie nie strzeli. sorki mysialam sie wygadac :-p

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
co do przyjaźni to ja też miałam przeboje moja "przyjaciólka" - była nią przez całe liceum... byłyśmy zupełnie inne ale przeciwieństwa się przyciągają: ja chodziłam często na imprezy -ona robiła w domu za kurę domową ja miałam wielu chłopaków - ona może jednego ja byłam pewna siebie -ona zakompleksiona poznałyśmy się pociągnęłam ją za sobą , zmieniłam ją wyleczyłam z kompleksów , zaczęła chodzić z podniesioną głową , nie była już szarą myszką ,ale pewną siebie kobietą ...lubiła przyciągać męskie spojrzenia ,flirtować itd Wszystko było ładnie pięknie przynajmniej tak myślałam aż dowiedziałam się że: -gadała swojej mamie i bratu co ja robię z kim itd.O moich osobistych sprawach intymnych i nie tylko.Opowiadała im całe moje życie to że byłam molestowana też... -w klasie za moimi plecami mówiła że się puszczam itd -mówiła że mi zazdrości i dlatego mnie nienawidzi ....szkoda tylko że dowiedziałam się tego po liceum ....

Gość ddcfdsfds
widzisz kurwa jakie to blazny chodza po swiecie wiec pytanie: czy warto komus pomagac?

Gość ddcfdsfds
dawac dawac kobiety na sercu lzej sie robi jak sie wygadamy :-)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
kurde ludzie potrafią wykorzystywać i manipulować innymi to my po prostu jesteśmy czasami takie głupie i naiwne Ja pomagałam koleżankom i kolegom w niemieckim w gimnazjum i liceum, rzadko kto okazywał jakąs wdzięczność ....jak coś chciałam od kogos to było juz zupełnie inaczej ....... na szczęście staram się walczyć z moją uległością i naiwnością co wcale nie jest takie łatwe jak sie wydaje ...

Gość ddcfdsfds
bo taka prawda w dzisiejszych czasach. za dobre serce dostaje sie po dupie wiec po co?

Gość ddcfdsfds
ja sie powoli oduczam bycia matka milosierdzia dla kazdego

Gość ddcfdsfds
i jedyne komu pomagam to osoba ktora nauczyla mnie ze w zyciu nie mozna isc kilkoma drogami jednoczesnie - moja mama

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
ja to bym mogła mój cały życiorys sklecić bo nazbierało się tych wkurw*w o np. Ostatnio chłopak mojej koleżanki chciał się ze mną przespać , namawia mnie od jakiegoś czasu, niewiem czy jej to powiedzieć , bo nie wiem czy mi uwierzy , boje się że on coś zacznie jej ściemniać że to ja na niego lece i takie tam ostatnio do mnie pisał czy się spotkamy napisał że będzie z dziewczyną ...zadzwoniłam do niej i się okazało że jednak jej nie będzie ...i tak kilka raz a jak pytam się go jak możesz ją zdradzać twierdzi: Już mi się znudziła i mam ochote na kogos innego więc wykorzystajmy to to za bezczelny cham on też mnie wkurwia

Gość ddcfdsfds
a czemu cukierku?

Gość ddcfdsfds
ale cham :-p

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
ostatnio widziałam fajne książki w sam raz dla nas -cel przez egoizm oraz -biblia dla egoistów .Od stanu zależności do pełnej wolności :)

Ja jestem wkurwiona- na jednym spacerze z psem 2 razy w gówno wlazłam. Czemu ludzie nie sprzątają po psach, no?!?!

Gość mysza1994rok
Jestem tak wk... ze szkoda gadać...

czemu? bo siedze sama w domu bo moj facet sie do mnie nie odzywa bo sie poklocilismy bo ogolnie moj facet potrafi byc cholernym dupkiem bo nie schudlam a wyjezdzam w miejsce gdzie bede musiala paradowac na basenie w bikini bo nie mam piwa w lodowce, a nie chce mi sie wychodzic bo nie mam nawet do kogo zadzwonic

Gość ddcfdsfds
ale ponoc jak ktos w gowno wejdzie to szczescie...

a no i jeszcze to (chyba najbardziej), ze od roku mieszkam w pieprzonej warszawie a nie moim ukochanym miescie, bo wyjechalam dla tego dupka :/

Gość ddcfdsfds
cukierku to chociaz pogadaj z nami

Gość ddcfdsfds
i no i widzisz czego kurwa sie nie robi dla tych durniow i myslisz ze to docieniaja

ddcf taaa, wiem, ale ja dziękuje za takie szczęście hehe Prwie pawia puściłam jak musiałam to czyścić. Lenie kompletne no. Ja kurdę też mam psa ale te "szczęścia", które zrobi sprzątam.

EmiBaby99 - spoko to juz sie powoli zmienia i coraz wiecej ludzi sprzata niestety pewnych rzeczy sie nie zmieni nigdy :/

Gość yooo
a ja jestem wkurwiona na mojego nieslownego faceta,na mojego bylego ktory mnie wkurwia i na to ze kurwa musialam dzis dokladac pieniadze do kasy w pracy bo bylo manko i chuj bombki strzelil nie mam pieniedzy na mikolajki,na nic!!!!!!aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ddcfdsfds
zmieni zmieni. uszy do gory kobitki :-p

Gość .....ponawiacz.
A mnie wkurza to ze zawsze podejmuję decyzje gdy już jest za późno:(

Gość ddcfdsfds
jak cie wkurwil to nie kupuj mu prezentu :-p

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
do dupy to wszystko !!!! jeszcze się wkurwiłam bo będę miała okres w sylwestra -chociaż nie wiadomo odstawiłam tabletki anty bo źle się po nich czułam i teraz dylemat znowu zacząć brać i się gównianie czuć czy tak jak teraz nie brać ale mieć okres jak w toto lotku .......wku*wia mnie to czuje sie ostatnio beznadziejna , nie mogę znaleźć pracy stałej i za wszystko się obwiniam .... trzeba się jakoś odstresować ...ale jak ?? jak na razie to puściłam na full http://www.youtube.com/watch?v=XEUWFvT16f8

cukierek wiem wiem:) Tak tylko chciałam się pożalić:P Może wstąpię do straży miejskiej i będę mandaty wlepiać heh

Gość ddcfdsfds
ostatnio wyczytalam kawal a mianowicie "milosc boli powiedziala malpa calujac jeza w dupe" :-p

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrr
dobre zgadzam się nie kupuj prezentu bo nie zasłużył