Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemek 555

czy pocalunki to zdrada ?

Polecane posty

Gość przemek 555

przyjezdza do mnie kolezanka z zagranicy... mam jej pokazac Krakow... nie chce isc z nia do lozka, bo mam dziewczyne od 2 miesiecy, ale jak bylem u niej za granica (Portugalia) w czerwcu tego roku, to bylo nam super razem, smialismy sie duzo razem, chodzilismy trzymajac sie za rece i calowalismy sie... ona pewnie oczekuje tego samego jak bedzie w Polsce... (a moze i czegos wiecej) no wiecie, trudno teraz bedzie zachowac jakis dystans jak wtedy pol roku temu bylo nam tak super i od tego czasu bylismy w regularnym kontakcie emailowym no ale teraz mam dziewczyne ... i nie chce jej zranic... ani zdradzic.... wiec nie wiem jak sie zachowac z ta kolezanka z Portugalii....

Gość baramabarama
tak

Gość FABRYKA GWIAaaaaaZD
oczywiscie:, ze tak:o i lepiej rzuć swoja kobiete bo żal jej, że ma takiego durnia za faceta:o

no chwila,a to tak trudno bylo poinformowac kolezanke,ze masz dziewczyne teraz??jak cos,to bierz swoja dziewczyne na wasze spotkania...ale jesli pocalujesz,to 100% zdradzasz

Gość przemek 555
ludzie, co ja zlego zrobilem? ja dopiero pytam co mam zrobic, jak sie zachowac itp ?

Gość no eokłamywać ani jednej
ani drugiej, powiedz dziewczynie swojej o niej, i tamtej powiedz ze masz dziewczynę która z chęcią ja pozna i razem poodprowadzacie ja po mieście i tyle

Gość całkowicie czarny kot
jak jej włożysz penisa do połowy to tez nie będzie zdrada jak jej włożysz pół języka do ust to tez nie jak złapiesz za prawą pierś to też nie :-0

Gość hmmm___
a czy Ty byś się poczuł zdradzony gdyby Twoja dziewczyna całowała się z innym??? Jeśli pocałunek to nie zdrada to może petting też można uprawiac, a może w sumie seks to też nie zdrada....??? Pomyśl o tym!!

Gość przemek 555
ok dzieki za odpowiedzi... ale nie wiem czemu tak na nie naskoczylyscie... a ta portugalka przeciez nie jest niczemu winna

Gość hmm___
Nie odpowiedziałeś na pyt: czy poczułbys się zdradzony jeśli Twoja dziewczyna całowałaby się z innym??

Gość gem_ma
ktoś ci dobrze poradził już...przedstaw koleżanke dziewczynie i razem spacerujcie po mieście..jeżeli nie chcesz, to nie zdradzisz. proste.

nie obawiaj się, za cieńki Bolek jesteś, by poszła z tobą do łóżka. A najlepiej zrobisz jak wejdziesz na stronę www. dobre przesłanie.pl