Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szimus

ciasny napletek

Polecane posty

Gość szimus

Pytanie do kobiet czy nie przeszkadza wam jak facet ma bardzo ciasna skorke na swoim czlonku ja wlasnie tak amam jak sie kochamy z moja dziewczyna to wogule nie siciagam z mojego napletka, ostatnio podczas pieszczot dziewczyna probowal mi sciagnac napletek ale bylo strasznie ciezko nawet jak go poslinila ,nie wiem czy to problem, ona zawsze w trakcie pieszczot stara sie sciagnac mi napletek ale to jest dos trudne , CZY DLA WAS KOBIET WOGULE ISTNIEJE TAKI PROBLEM CZY ZWRACACIE NA TO UWAGE W TRAKCIE PIESZCZOT

Gość jestescie ekstra
to sie nie nazywa cisny napletek tylko stulejka i trzeba ja zoperowac :O

Gość 100ley jesteś i tyle
Zoperować :o

Gość szimus
w wieku 30 lat , moze mozna bez tego , czy jest jakas roznica jezeli facet wklada wam do myszki swojego w skorce albo bez?

kobiecie to nieprzeszkadza choc jak jest doswiadczona to ja podnieca to sciaganie napletka ale ty bardzo dużo tacisz na przyjemności bo to boli

Gość Scaleo
a jak Ty się myjesz pod tym napletem? fuuuuj :-o

mozesz poczekac az ci wacek tylko do siurania sluzyc bedzie a okolo 60-siatki zanikal bedzie wtedy zero problemow bedziesz mial..... albo....................... dasz sie zoperowac i za 2-3 tygodnie bedziesz zadowolony z decyzji..... decyzja nalezy do Ciebie ...jak dlugo chcesz sie meczyc ...... :o

Gość lkn
niedługo odpadnie ci pała

Gość lkn
jestem znanym w moim miescie polawiaczu zoledzi w szaletach miejskich :classic_cool:

Mój chłopak też tak miał no i jak robił siusiu to mu sie robił bombelek.

Gość do zochy
opowiedz co było dalej to fascynujące

Gość sasza1
Ja również mam bardzo ciasny i długi napletek , ale gdy jest w spoczynku , to mogę odciągnąć i umyć żołądź .Natomiast gdy mi stanie to z wielkim trudem mogę ściągnąć , ale przy odciąganiu nic mnie nie boli , tylko jest niesamowicie przyjemnie gdy główka przeciska się przez taki ciasny otwór.Stosunek z takim odciągnięntym napletkiem u mnie to trwa krótko zaraz się spuszczam, chociaż jest niesamowicie przyjemnie .Dlatego przeważnie nie ściągam skórki z kutasa , tylko smaruję lubrykatem , albo gdy nie mam to śliną i wtedy mogę bardzo długo i też jest fajna przyjemność .Mojej żonce to odpowiada , a i ja taki sposób sobie chwalę .Może to siła przyzwyczajenia , ale w żadnym przypadku nie obrzezał bym się !

Gość cóż można powiedzieć zboczenia
są różne. Nie jest to normalne, bo miejscem najbardziej czułym na ciele mężczyzny jest żołądź penisa. Ty chłopie nie wiesz jak naprawdę smakuje ruchanko, żal mi ciebie......

Gość offerma na wczasach
można powiedzieć, że jesteś lekkim zboczeńcem, ale cóż, takim też wolno żyć na świecie. A tak prawdę powiedziawszy, to nie wiesz co to jest prawdziwy seks , bo nie znasz jego smaku, a to co jest najpszyjemniejsze pocieranie gołej żołędzi penisa w pochwie......kobieta dopóki młoda znosi to ale jak będzie starsza kopnie ciebie w zadek i poszuka sobie prawdziwego mężczyzny, a nie jakiegoś palanta z czapka na fiucie, buhahahahahahahaah

Gość ja tez mam stulejke calkowita
ale boje sie zaczac uprawiac seks ... jak wam sie to udaje?

Gość sasza1
Jak smakuje ruchanko wiem doskonale. Czytaj ze zrozumieniem - piszę ci że mogę odciągnąć napletek i wtedy mam naprawdę bardzo przyjemne doznania , a ponieważ mam bardzo wrażliwą żołądź , więc stosunek wtedy trwa krótko i doskonale wiem że żołądź jest u mężczyzny jednym z najbardziej unerwionych organów ! Więc nie musisz mnie żałować 8-) . Jeżeli Twoje pożycie małżeńskie polega tylko na pocieraniu gołej żołędzi penisa w pochwie to współczuję. :'( Jest tyle spraw które cementują związek małżeński , - dzieci ich wychowanie i wykształcenie ,dbanie o dom i ognisko rodzinne , zapewnienie bytu i opieka , a seks jest tylko bardzo przyjemnym dodatkiem . A skąd możesz wiedzieć że ten rodzaj współżycia nie odpowiada dla każdej strony ? i ten palant z czapką na fiucie jest bardzo seksi ? :-D .Jednym z bardzo ważnych elementów współżycia seksualnego jest długa gra wstępna , która może rozpalić partnerkę do "czerwoności" :-$ Moja żonka już jest w wieku średnim , dzieci dorastają i wcale nie obawiam się o to że mnie kiedyś rzuci dla jakiegoś palanta który będzie miał gołego kutasa ! A u Ciebie bardzo bym się obawiał o przyszłość związku - jeżeli jest oparty tylko na ocieranie gołej żołędzi penisa w pochwie......kobieta gdy przez przypadek spotka naprawdę prawdziwego i odpowiedzialnego mężczyznę , któremu nie tylko ruchanie w głowie , to kopnie Cię w dupę prędzej niż się spodziewasz :-D . Zycie to nie tylko dupczenie ! :-P

Gość sasza ty chyba na głowę
upadłeś, nie dość, że masz kutasa w czapce to rogi na głowie, takie rzeczy to ty możesz opowiadać prawiczkom co piczki nie widzeli na żywo.

Gość sasza1
No i w porząsiu ! Ja upadłem na głowę , ale ty to się z kutasem na głowy zamieniłeś ! I tylko dupczenie Ci w głowie . A o moje rogi się nie bój - spoko , ty ich nosić nie będziesz . Niejeden ma kutasa w "czapce" i dobrze mu z tym .

Gość świątecznaaa ja
Jest tyle spraw które cementują związek małżeński , - dzieci ich wychowanie i wykształcenie ,dbanie o dom i ognisko rodzinne , zapewnienie bytu i opieka , a seks jest tylko bardzo przyjemnym dodatkiem . ____________________________________________________________ Gówno prawda, seks jest najważniejszym elementem związku. Jak jest dobrze to się tego nie odczuwa, ale jak jest źle to się okazuje, że reszta jest mało ważna. Druga sprawa, niech Twoja żona często robi cytologię, bo mając stulejkę wprowadzasz do jej pochwy bardzo dużo bakterii i innych dribnoustrojów, które mogą doprowadzić do raka szyjki macicy. Szkoda, że zdrowie Twojej żony jest dla Ciebie nieważne :o

Gość szimus
a chuj z nią wazne ze mam gdzie wsadzic

Gość ssasza1
świątecznaaa ja - proszę dokładnie czytać co ja napisałem . Gdy mój penis jest w spoczynku , to mogę odciągnąć napletek i umyć żołądź ,oraz pod napletkiem , co czynię przy codziennym prysznicu . Więc mój penis jest czysty i nie obawiam się że wprowadzę jakąś niepożądaną bakterię do pochwy . Żona co roku chodzi na kontrolne badania do ginekologa i wyniki ma dobre : badanie cytologiczno- onkologiczne grupa I , a stopień czystości pochwy też I. Natomiast jeżeli ktoś nie myje okolic intymnych to nawet nie mając napletka może zakazić bakteryjnie kobietę . Brudas zawsze pozostanie brudasem , niezależnie od tego czy ma skórkę na kutasie , czy jej nie ma ! Natomiast dalej uważam że seks jest tylko bardzo przyjemnym i potrzebnym dodatkiem do ogółu naszego życia , który daje bardzo dużo satysfakcji obojgu partnerom. _________________________________________________________ ___

Gość ciasny wiesiek
Stary to żaden problem dbaj o huigiene a plus tego taki ze mozesz partnerke mowiac wprost bzykac w nieskonczonosc tylko opanuj odbpowiednia technikę;) pzdr

Gość Fest Chelga
wypoleryj w koncu te szczeble na balkonie bo od rzeki robi siem przeciong i stont tak sie szypko kurczyszw sobie no......chiba zes nieźmiały jezd to wtedy tylko kobieta lekarz ...blond z dużym cyckiem...siem wyleczysz ale siem nie fotogra fuj :-P

Gość Marrrrgerrritka
obrzezaj sobie - takie sa najlesze