Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

czy facet....

Polecane posty

Gość jak myslicie

maminsynek zmienia sie??? czy mam czekac na to....czy nie doczekam sie nigdy??? prosze o odpowiedzi...

Gość marnujesz czas
ja czekałam w sumie 4 lata... mamusia wygrała mimo iz mieliśmy roczne dziecko i bylimy małżeństwem... nigdy sie nie zmieni...

Gość ingobot
zycze ci bys zaszla z nim w ciaze, urodzila mu dziecko i spierrdolila sobie z nim zycie :D🖐️

Gość jak myslicie
ja czekam ponad 3 lata, odeszlam-plakal, obiecywal, prosil...wrocilam-jest bez zmian..

Gość jak myslicie
ingobot dzieki za zajebiste zyczenia, ja tez zycie Ci zeby Ci sie nie powiodlo. bywaj!

Gość marnujesz czas
uciekaj i nigdy nie pozwól wrócić, on nawet jeżeli zmieni się na chwilę to w momencie najmniejszego kryzysu wróci po dobrą radę do mamusi a ta szybko wykorzysta sytuację. mój ex przez kilka ładnych miesięcy prawie nie kontaktował się z rodzinką a potem momentalnie znowu mu weszli na głowę...

Gość jak myslicie
moj facet nawet woli seks z wlasna matka niz ze mna :( serio :o czasami ki mnie do pokoju, mama jego mnie instruuje jak mam dupe wystawic dla synka i jak mam jeczec by byl zadowolony, za kazdym razem sprawia jej to dzika radosc, widze to w jej oczach :classic_cool:

Gość jak myslicie
glupie podszywy marnujesz czas, dzieki

Gość nata88
hmm, samą zastanawia mnie Twoje pytanie. Synowie ukochanej mamusi to naprawde powazny problem, jestem z facetem, który powtarza ciagle ze matka jest dla niego najwazniejsza,musze mamy zapytac, jak mama pozwoli...i co Ty na to?