Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrwre

czy moge takie mleko

Polecane posty

madooonna kotek daj sobie spokoj,ona moze tak do rana,wiec niech swoje dziecko zostawia,ale mam nadzieje,ze inne dziewczyny ktore czytaja to uruchomily wyobraznie i na pewno nigdy nie zostawia maluszka samego w domu!

Gość a jak idziecie się kąpać
to tylko ja---------> bez urazy, ale gdy na przykład odkurzasz, to z całą pewnością nie usłyszysz co się dzieje z dzieckiem, no ale znając życie na pewno odkurzasz, a dziecko jest w tym samym pokoju i zamiast patrzeć na podłogę, patrzysz na dziecko czy się nie ślini, tak? a wymyślanie już tych niestworzonych historii o tym, że ktoś napadnie matkę... sorry:O

i żeby nie było wątpliwości - nie jestem za tym by zostawiać same dzieci w domu, ale akurat w tej sytuacji, gdy dziecko śpi w swoim łóżeczku uważam, że rozsądniej jest szybko iść do sklepu i kupić mleko niż rozbudzać malucha i ciągnąć po nocy, gdy jest jeszcze tak zimno

a ja uwazam,ze chocbym najslabiej znala sasiadow to zapukalabym ,przedstawila sytuacje i poprosila zeby poslzi kupic,dalabym pudelko od starego mleka,a na drugi dzien kupilabym dobra czekolade w ramach podziekowania! koniec tematu,pa

kawusiu masz racje, dajemy sie bez sensu prowokować. To niereformowalny przypadek i tyle.

spoko, ja sie nie zamierzam klocic ani nic a tym stylu🌻 odkurzacz mam cichutenki, wiec uslysze. a jak jestem w pokoju maluszkow, to rzeczywiscie nie patrze ciagle na nich - nie dalabym rady;), ale uslysze jak beda kaszlec czy sie krztusic. ehh, jakas przewrazliwiona w ogole sie zrobilam. moj starszy ze starszych blizniakoe:) sie objadl i go bolal zoladek, a ja sobie wkrecalam, ze to wyrostek... :( ide spac dziewczyny. jutro ciezki dzien mnie czeka. pozdrawiam🌻

zdecydowanie zgadzam się, że jeśli jest możliwość, to prosić sąsiadów:)

ale ja też nie zamierzam się kłócić:) uważam, że dużo więcej złego przyniosłaby dziecku to eskapada nocna do sklepu (mogłoby się rozchorować - teraz taki okres, jest zimno, wszyscy kaszlą i późniejsze chodzenie z dzieckiem chociażby do przychodni niesie za sobą niebezpieczeństwo złapania jakiegoś świństwa, a późniejsze leczenie czy wizyty w szpitalu... o tym chyba nie muszę pisać...) niż zostawienie go na moment samego, bo prawdopodobieństwo, że coś się stanie jest niewspółmiernie mniejsze

Gość monika1976r
Madooono- proponuję rozejm za poprzedni topik. B.podobają mi się tutejsze twoje wypowiedzi - jednak masz rozum kobieto. Sorki za tamto. już dostałam okres i muchy z nosa wyleciały. Masz rację takiego maleństwa nie zostawia się samego w domu! To matka czuje,że tak nie wolno. Los jest złośliwy i bywają różne sytuacje. A dzieci do roczku zagrożone są śmiercią łóżeczkową. Jasne, że nie upilnujemy ich w 100% bo spać trzeba, ale chodzi o świadome nie kuszenie losu. Ja bym poprosiła sąsiadkę, nawet mało znaną, aby to ona poszła po mleko - lepiej powierzyć jej kasę niż dziecko - ona też pewnie by tak wolała. Ale obiecałabym przy najbliższej okazji zrobić jej zakupy w rewanżu. Wtedy sąsiadka już nie będzie taka obca i może sama czasem pomoże?

no w takim razie ja tez przepraszam za wyzwiska:) jestem jak to sie mówi przeklęta i mimo że naprawde mam wyższe wykształcenie to blucham na lewo i prawo choć próbuje z tym walczyc:) no a co do tematu to jasne ze nie wolno dziecka zostawiac. Jak ktos serio ma dziecko to dla niego jest to oczywiste.

Gość monika1976r
Ulżyło mi, że tak odpisałaś. A co do braku mleka - ewent.można mieć w domu saszetkę glukozy i podać wodę z glukozą, zamiast mleka.

Gość do myszka83
ty myszka83 święta Myszko. A to jak w ciąży byłaś i ćpałaś i piłaś to było super , tak? A tera to nawet na 20 minut nie zostawisz sama? A to zostaw sąsiadce, może też ćpa jak ty i też dziecku jeszcze świństwo jakoweś da, albo z ryjem zakaszlanym przy dziecku zostanie albo z paciorkowcem wycałuje. Oj wy jadowite żmije

Gość ZOSTAWIĆ DZIECKO SĄSIADCE
???????????? czy wy powariowałyście wszystkie?????? :O

Gość piszcie jeszcze
bo się fajnie czytało :O

co za poruwnanie dziecko samo w domu 20 min a jak sie wykapac ja sie kape jak mały spi mam drzwi otwarte i już