Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez cukru

Ustawił mnie sobie, a ja nadal sie temu poddaje....

Polecane posty

Gość bez cukru

jestem zalosna :o zdaje sobie sprawe z rzeczywistosci a i tak zachowuje sie jak debilka :o gdyby tylko to cos dalo to sama bym sobie walnela w leb :o nawet nie jest moim facetem :( spotykamy sie niecale 2 miesiace a i tak to mu wystarczylo zeby miec mnie na pstrykniecie palca :( truje mi dupe, nakreca, za chwile zmiana o 180 stopni...... najlepsze ze zawsze sie smialam z tego jak mozna dawac soba manipulowac, bo zawsze bylam taka twrda :( padlo i na mnie :(

Gość bez cukru
ludzie napiszcie cos...... nawet to co juz wiem sama :( zeswiruje zaraz :O

Gość kinder niespodzianka
nie sluchaj AccccA!!! to piramida finansowa, wykorzysta twoja slaba kondycje psychiczna i stracisz forse

Gość ale zajebisty temat
...wiem jak się teraz czujesz, "bez cukru"....byłam też taką kretynką...ale w końcu czara goryczy się przelewa...i rozum zwycięża.... KOPNIJ W DUPĘ TEGO GOSTKA!!!!!!! ...i odzyskaj SIEBIE.... ...powodzenia......:D

Gość bez cukru
kopnij w dupe :( wiem ze tak powinnam, ale nie potrafie chyba zalezy mi na nim barzdiej niz na sobie :(

bez cukru, kopnij go teraz nim jest za późno. Ja zostałam kopnięta po 4 latach i siedzę i ryczę.

Gość jaaa.
zostaw drania, nie odpisuj na smsy nie odb. tel...muisz sie przelamac bo bedziesz jeszcze bardziej cierpiala

Gość faceci to dranie
skąd ja to znam !! Skurczybyk robi co chce, najchętniej bym mu w ten pusty łeb przypierdoliła 😡 a jednak dalej brne w to gówno

Gość bez cukru
on od tygodnia taki jest ale czuje ze cos sie dzieje nie tak wczesniej ahh ohh, zainteresowany, komplementy, czulam ze mu zalezy i ze chce sie spotykac w kazdej wolnej chwili a np. dzisiaj co, sciagnal mnie do domu, mielismy sie spotkac, niezdecydowany przez 1,5 godz. a na koniec stwierdzil ze spac idzie :o "do jutra" a nie umawialismy sie na jutro, wiec to znowu on ma rozdawac karty :o a ja bede czekala az sie odezwie bozeeeeeeeeee ale mam wode z mozgu

Gość faceci to dranie
Bez cukru- możemy sobie podać rękę

Gość bez cukru
a ten Twoj 'skurczybyk' ;) to Twoj facet czy tylko znajomy ? chcialabym byc silna, bo wiem ze to nie ma sensu, ale nie potrafie... on przyjdzie, pobajeruje, pousmiecha sie, popatrzy tymi maslanymi slepiami, powie 'malenka nic sie nie boj' a jaaaaaaaaaaaa........ :( wrrrrrr jestem zla na siebie

Gość bez cukru
nie jest dobra rzecza cieszyc sie czyims kosztem, ale troche podniosl mnie na duchu fakt ze nie tylko ja jestem naiwna......

Gość faceci to dranie
no własnie...ale powiedzcie mi dziewczyny czy jakikolwiek inny facet by to zrobił też byście sie tak zachowywały? Bo ja jestem z natury wredną pizdą w stosunku do facetów i NIE WIEM CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bebe*
Wybacz, ale jestes załosna. Sama zdajesz sobie sprawe z tego ,ze ten facet sie Toba bawi i nie traktuje powaznie i sie na to zgadzasz. Lubisz sie ponizac ?..moze jestes masochostką, albo porpostu jestes naiwna i za malo pewna siebie?

Gość faceci to dranie
Bebe obys nie trafiła na takiego faceta... o tego Ci życzę ;)