Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropinChót dE las świerkos

Mężczyzna nie jest odpowiedzialny za orgazm i szczęście kobiety !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

...ponieważ jedynie co może uczynić to zbliżyć się do ideału męskiego ideału-samca,męża ,kochanka,ojca. jeśli odstaje od powyższych ról w taki sposób że jego partnerka jest zawiedziona w swych oczekiwaniach (ale one dotyczą tylko jej osoby) to ma prawo do zmiany swej sytuacji na lepszą. ...mężczyzna wykonuje takie czy inne zabiegi w miarę swych wyższych lub niższych umiejętności jednak tz. szczęście lub oczekiwany przez wszystkie orgazm jak wniebowzięcie w połączeniu z trzęsieniem ziemi może wziąć lub nie w miarę świadomych umiejętności SAMA i nikt jej w tym nie zastąpi. ....a więc jak mówił doświadczony gazda Józef Bryndza-Nyndza z Doliny Roztoki : ,,-Hanka jo zech ciebie ruchoł ale ześ ty dupom nie rusała to teroz nie bec...gupia....."" (niejako powtórka)

Gość cytat zaj....
ale to prawda!!!!!!

Gość Bebe*
Po części męższczyzna jest odpowiedzialny za orgazm kobiety , gdyż jeśli umie zadbac o atmosferę, grę wstępną, o to by kobieta czula sie podniecona to może jej bardzo pomuc w dojściu do orgazmu, jesli natomiast tego zabraknie to może kobiecie to uniemożliwic. Orgazm to wiele czyników ktore muszą sie zgrac, kazda kobieta potrzebuje innych. Czy mezszczyna jest jej w stanie dac tego czego oczekuje, spelnic jej fantazje to jest w stanie doprowadzic ja do orgazmu,( nie mowie teraz o kobietach nie dochodzacych do orgazmu przez swoje problemy ,zboczenia ,stan psychiczny czy inne rzeczy)

hej !!!!! jo zech tam był...... i gazdowie mi godali jok kce to niech sybci dupom ruso....hej! jjAAAAAAAAAAAHiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bbonifacy
Wtrącę co nieco do tego tematu. Miałem wiele kobiet i powiem jedno: jednym to łatwo przychodzi, innym trudniej, ale są też takie, które nigdy orgazmu nie zaznają. Dlatego też jest tak, że nawet jak facet się stara, robi różne rzeczy, pyta się i mimo tego kobieta nie odczuwa nic, to rada dla tych facetów jest tylko jedna: nie przejmować się, tylko kochać i pieścić nie martwiąc się o przyjemność partnerki bo ześwirować można a póżniej te kompleksy u facetów, że nie mogą zaspokoić partnerki i w konsekwencji unikają też seksu z nią. Nie każdy stosunek, seks musi być zakończony orgazmem kobiety. Jedna dochodzi szybko i dobrze wie, czego chce, co lubi a inna nie.

do ,,bebe*- ...nie czytasz ze zrozumieniem lub robisz to pobieżnie ...mężczyzna, robi to co robi a kobieta może to zaakceptować lub nie. ..dać można coś materialnego natomiast dać orgazm czy też szczęście jest kłamstwem wymyślonym po to, by chłopczyków trzymać w niewoli niepewności. bo pozwolili nasi dziadkowie taki kit sobie wcisnąć i przekazali w spadku kulturowym. ..pora więc przypomnieć chłopczykom ich nie zbywalne prawo do bycia sobą .takimi jak chcą.mogą się rozwijać.lecz nie pod dyktando szantażu - jak nie bedziesz miał 20 cm jutro i kochał jak ,,alpaczino,, to...... a po tym dąsy....i szantaż emocjonalny.......który jest skuteczny na ogół. skuteczny z powodu niedojrzałości emocjonalnej .

celem mojej tutaj wypowiedzi jest zwrócenie uwagi by mężczyźni pozwolili sobie sami zauważyć że już są doskonali bo jeśli Panie to zanegują to pozostał im bardzo ograniczony wybór. ewentualnie można zaczerpnąć z przebogatej skarbnicy natury i stosować obyczaje godowe ,,kukawki kalifornijskiej,, vide-wikipedia

Gość Bebe*
"...mężczyzna, robi to co robi a kobieta może to zaakceptować lub nie." Tu nasuwa mi sie po raz koleny powiedznie: Masz to na co sie zgadzasz. Jesli kobieta sie zgadza na to co robisz i nie moze dojsc do orgazmu nie oznacza to ze moze z kim innym kto bedzie robil cos innego dojdzie.. I odpowiedz sobie sam na swoje pytanie. bbonifacy - masz racje, niektore kobiety nie dochodza do orgazmu nie oznacza to ze wszytskie.

Gość los singlos ropinChót
BEBE - uważam że jesteś mocno przywiązana do wszech panujących stereotypów iluzji jaką jesteście karmieni. powtarzam kobieta może się nie zgodzić i wybrać kogoś innego. lecz nie mogę Tobie dać szczęścia bo to jest nie możliwe. mogę robić tylko to co umiem a co z tego Ty weźmiesz i jak to użyjesz to Twoja sprawa.czyli odpowiedzialność w konsekwencji sposobu użycia

Gość Bebe*
Nie zastanowiles sie ze jesli kobiety z którymi sypiasz nie potrafia dojsc do orgazmu to moze jest cos nie tak z Tobą? Zastanów sie nad swoim podejsciem do seksu i Twoimi preferencjami a dopiero pozniej zacznij głosic teorie ze wszystkie kobiety nie potrafia dojsc do orgazmu.. bo najwidoczniej tylko z Toba. Nie jestesmy karmione zadna iluzja..za to niektórzy faceci tak.

Gość uważam inaczej
To właśnie mężczyzna w dużej mierze jest odpowiedzialny za orgazm kobiety wyłączając przypadki kobiet które nigdy w życiu orgazmu nie przeżyły. Tylko problem polega na tym że wiele mężczyzn jak i kobiet nie ma pojęcia o kobiecej anatomii, np. myśląc że siusiu robi się pochwą, że pochwę da się rozciągnąć seksem lub że większy penis sprawi większą przyjemność itd, itd... niestety u mężczyzn to wszystko jest bardzo proste a u kobiet nie.

Gość bbonifacy
Od faceta też dużo zależy, ale pod warunkiem, że kobieta jest w miarę otwarta i świadoma swoich potrzeb. Ile to tematów na kafe było w stylu: nie odczuwam przyjemności z seksu ze swoim facetem ?! Wiem jedno: facet musi się starać o atmosferę, o grę wstępną... to tyle.. nici z udanej przyjemności u kobiety, jeśli są jakieś spięcia i stres. A za rzecz najważniejszą uważam rozmowę w kwestii seksu. Bez niej, to wszelakie poradniki, pytania na kafe są pozbawione sensu.

..BEBE*- kulą w płot. sex tantryczny nie jest mi obcy a i bez niego nawet nie muszę sobie radzić. po prostu zawsze jest lepiej od poprzedniego razu z wszystkimi moimi partnerkami. ponieważ dostrzegłem metody manipulacji i same manipulacje kobiet chcę zwrócić uwagę mężczyzn że wystarczy że są . kilku może nigdy więcej nie da się wpuścić w ślepą uliczkę ,,przez ciebie nie mam orgazmu,, eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! a zrób sobie go.

...acha , proszę mię tu nie argumentować przykładami zebranymi na doświadczeniach z chłopaczkami. MĘŻCZYZNA to nie chłopaczek ani facet.

Gość uważam inaczej
Dziwny ton przyjmujesz... Jak wszystko wiesz to nie zadawaj się z wariatkami manipulantkami :)

Gość Bebe*
Wydaje mi ie ,ze miałes do czynienia z nieodpowienimi kobietami. Albo cos krecisz... bo gdyby widzialy ze sie starasz i znasz sztuke kochania tak dobrze jak piszesz to napewno wzbogacilyby sie o nowe doswiadczenia zamiast uzalac sie po seksie.

Gość los singlos ropinChót irytacja
..ot i tutj dotknęłaś istoty.lecz w pierw że tak rzeknę nie o mnie tu chodzi a złych doświadczen nie miałem. lecz z obserwacji powstał mój koncept wpisu na uczuciowym .widzę jednak że nie wzbudza on zainteresoania więc oddam się swemu dalszemu samorozwojowi a chłopaczków pozostawię na żer ich własnemu nieuniknionemu losowi. ech życie życie.no coż jak chcą tak mają. PIERDOOOOOOOŁY SĄ I DOBRA

Gość Bebe*
Moze temat nie wzbudzil zainteresowania facetow ktorzy nie potrafia kobiety doprowadzic do orgazmu bo takich tu nie ma..hihi

Gość los singlos ropinChót irytacja
.....................WIESZ ZE TO NIE PRAWDA . NIECH DALEJ SIĘ STARAJĄ

Gość Bebe*
Co zlego w staraniu się? Czasem jak ktos sie stara to zdarzy sie ze cos mu wyjdzie ;)

Gość ropinChót RADOSNA NOWINA
..W SUMIE DOBRZE SIĘ Z TOBĄ ROZMAWIA.LICZYŁEM JEDNAK NA CHOĆBY TROCHĘ EMOCJI I OBSZERNIEJSZEJ WYMIANY .NO CÓŻ JEST WSZYSTKO OK NIC NA SIŁĘ. BĘDZIE WIĘCEJ WOLNYCH PARTNEREK

Gość Bebe*
Napisam Ci co uwazam na ten temat. Moim zdaniem starasz sie wybielic i zrzucic wine za niespełnienie w łozku na kobiete.- wina lezy po obu stronach.. czasem kobieta nie dojdzie bo bylo za szybko, bo nie miala odpowiednij gry wstepnej,bo akurat nie ma nastroju na sex, bo ma problem i o nim wciaz mysli, bo robi cos wbrew sobie, bo facet okazuje sie beznadziejny w lozku, bo moze nigdy nie dochodzi... powodow jest wiele, ale nigdy nie lezy on tylko po stronie kobiety..do tego darze.

Gość Tuwimek
Hej, bez przechwalek mówię tu tak: Jeśli kobieta umie się sama doprowadzić do orgazmu, to ja ją doprowadze szybciej I lepiej, przechodząc przez wszelkie kroki od nastroju do zaskoczenia. Jeśli kobieta nie potrafi sama dojść do orgazmu to żaden facet jej w tym nie pomoze. Moja druga partnerka w zyciu nie mogła dojść, ani sama ani z kimś, więc obarczyla mnie wina za brak jej orgazmu. niestety ja nie wiedziałem że tak to jest i przez kilka lat żyłem z poczuciem winy. Ciężko było z tego wyjść. Teraz z kolei mam tak że dochodzę w tYm samym momencie co kobieta, a jeśli ona nie to jest kiepsko I nie ma pełnej przyjemności. Pozdrawiam I życzę wielu orgazmow.