Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurczak7

Jak to jest z wybielaniem zebow?

Polecane posty

Gość Kurczak7

Wybielam zeby- tzn. wczoraj zaczelam, kupilam zel u dentysty, mam nakladki, troche mnie to kosztowalo. Wiem, ze nie moge pic kawy, herbaty- ogolnie biala dieta. Problem w tym, ze pale... I jest mi strasznie ciezko, wiec moje pytanie brzmi: czy palenie papierosow zabarwia szkliwo podczas wybielania? Czy moge pozwolic sobie na fajke? Moja dentystka powiedziala,ze oczywiscie nie, ale nie jestem tak do konca pewna, czy nie mowila tego, zeby mnie naklonic do rzucenia... Kurcze sama nie wiem, a nie jest lekko...

Gość 555555555554
Jasne że zabarwia

Gość Kurczak7
A skad wiesz?

Gość nie polecam
stosowałem opalescence i paliłem, nie polecam, kasa wyrzucona w błoto z powodu fajek się zżółkły zęby) , teraz muszę odczekać 6 miesięcy i wybielić jeszcze raz BEZ FAJEK, rzucam od poniedziałku, mam już plastry i Tabex. Lepiej rzuć fajki , bo będziesz mieć żółte jak ja :(

Gość przez pierwsze 2 tyg
- nie powinno sie pic napoi barwiacych np. wino, kawa... - nie powinno sie tez palic... - nie powinno sie spozywac zywnosci, ktora zawiera duzo barwnika np. wisnie, ketchup... Zeby i tak zzolkna po jakims czasie - moze to byc rok, moze miesiac, moze pol roku...., to kwestia indywidualna.Ale jak sie bedzie uwazalo to mozna efekt wybielania utrzymac nieco dluzej.

Gość gość
VTamCvtTNREJLFFpmIVgacDz