Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poznanianka84

Seks oralny w kondomie czy bez?

Polecane posty

Spotykam sie z chlopakiem i mamy zamiar zaczac wspolzycie. Chciałabym gre wstępną zacząc od zrobienia mu laski ,ale zasytanawiam się czy powinnismy uzyc prezerwatywy. Znam go od lat i wiem ,ze jest czystym porządnym facetemi dla komfortu obu stron wolalabym z prezerwatywy zrezygnowac. Co o tym sadzicie? Dodam ze biore pigułki antykoncepcyjne wiec ciazy sie nei obawiam i pelny stosunek rowniez wolalabym odbyc bez gumki. Jak wy radzicie sobie ztym \" problemem\" ? Czy zawsze stosujecie prezerwatywy z nowymi partnerami nawet jesli im 100% ufacie ze sa zdrowi?

boże... lubisz lateks:D??? nie wyobrażam sobie orala z prezerwatywą, okazałabyś mu w ten sposób, że się go brzydzisz. a i co to za przyjemność w ogóle..

Gość Krysia4365836534579
Ja też nie wyobrażam sobie orala w kondomie! O fuj,to tak jakbyś lizała gumową rękawiczkę!Blee!A później ten posmak gumy w ustach!A tak to czysty miły kutasek!Mniam!

Jasne ze nei ma w tym nic fajnego, ale... Niby mu ufam ,znam go , wiem ,ze jest super czysty itd. ale jednak wiem ,ze mial przede mna kilka dziewczyn i troche się jednak obawiam czy czegos nie zlapie. Wiem ,ze dziwne zalozenie ale przezorny zawsze ubezpieczony ;-) A tak na marginesie to czy wy dziewczyny na poczatku znajomosci uprawiacie seks oralny z facetami, czy jednak czekacie z tym troche a zaczynacie od normalnego stosunku, az nabierzecie zaufania itp?

Gość gość
Hiv nie wybiera.....Nie możecie po prostu o tym pogadac i np. razem zrobić sobie badanie dla swietego spokoju (na HIV i na żółtaczke)? Takie badanie jest bezplatne w wyznaczonych placówkach (znajdziesz w necie)Wiesz...jak wiążesz z nim jakies poważne plany, to raczej odpada oral w gumie na dłuższą mete...toż to jakis idiotyzm!

zróbcie sobie testy na choroby przenoszone drogą płciową i wszyskie inne, które przenoszą się przez kontakt z wydzielinami, jeśli będzie zdrowy, rób loda bez gumki albo poczekaj, aż sama będziesz miała na to ochotę, bo coś mi się wydaje, że się brzydzisz robić loda, spokojnie, wszystko w swoim czasie, nie on cię nie naciska, zrób to kiedy będziesz naprawdę gotowa, jak cię kocha to zrozumie twoje obawy i poczeka, a jak nie, to... cóż nie ten, to inny

Gość laysowa
Oral przy I stosunku?:O

Gość jezeli nie apap to nie wiem
jak lubisz lizac lizaki/cukierki w papierkach to nie moja sprawa. jak dla mnie jest to czysty idiotyzm ale rob jak uwazasz.

Gość gość
Ja uprawialam sex oralny z 2 facetami - jeden z nich, to nie było mozluiwosci, żeby był nosicielem jakijs choroy, ale drugi...to w sumie wszystko możliwe. Mial sporo dziewczyn przede mną.....ale jakos wstydziłam sie poprosic go o badanie i robilam mu bez gumy. Potem żałowałam, bo licho nie śpi.:o. Na szczescie obyło sie bez konsekwencji.

Gość żadna szanująca
się kobieta nie zrobi laski na początku znajomości

Gość amelliaa28
jak prezerwatywa smakowa to czemu nie;)?

Gość a po co są prezerwatywy
w różnych smakach? Malinowe, bananowe, poziomkowe?

Hihi fuj tak w gumce... ja nawet nie lubie sie kochac z gumką... Tylko widzisz droga autorko, z tabletkami wcale nie jest tak cukierkowo, że sa takie pewne, myslałam jeszcze tydzień wczesniej, że to pewny sposób, sama stosowałam przez 5 lat... Az tydzien temu moja przyjaciółka zaszła w ciąże, po roku brania regularnie tabletek, tragedia bo ciąża jest pozamaciczna a to 3 miesiąc... Nie strasze, wiele osób stosuje tabletki i są bardzo zadowolone, ale od tego incydentu zmieniłam przynajmniej ja zdanie...

To znaczy tydzien temu dowiedziałam się, że przyjaciółka jest w ciazy w 3 miesiącu... namieszałam z tym opisem

Gość gość
a po co są prezerwatywy--> sprawdzą sie przy oralu z przygodnym partnerem.....z tematu wynika, że laska wiąże z tym gosciem powazniejsze plany, wiec ja bym zwariowała, gdybym miala lizać w gumie np. cale życie:o

Nieee... całe życie lizac gume, ja tez bym zwariowała i chyba padła na zatrucie od nadmiaru lateksu :)

Autorka sama nei wie czy wiaze takie dalekosiezne plany ;-) Chce sie bawic ,ale zdrowo i bez ryzyka. Chlopaka znam ,ale nei jakos super dobrze i stad moje watpliwosci.

Gość taaa lepiej bez gumki
i złpać HPV, HIV i inne świństwa, bo ważne jest by facet nie pomyślał że się brzydzisz lepiej zastanówcie się czy jest sens uprawiać seks z kimś kogo bez schizy nie potraficie namówić na badania ani na używanie gumek bo wg mnie jeśli z partnerem nie idzie się w tych kwestiach dogadać to raczej nie sądzę by był wart uprawiania z nim seksu jelsi koleś nie zgadza się na gumki to raczej nie sądzę by było łatwo z nim o kompromisy w razie wpadki

Gość gość
Ostatni post: święta racja 🖐️

no tak od razu dziwka. Znam go od 5 lat, od 3 niedawna sienspotykamy, bylismy razem na 6 randkach,mam 24 lata jestem dorosla wiec dlaczego nazywasz mnie w ten sposob? Trudno zebym powiedziala ze znam go mega dobrze i wszystko o nim wiem.

jestem zakochna bo jak bym nei byla to bym o seksie nawet nei myslala ,a tym bardziej o robieniu muloda!! ale nie wiem czy kocham co w tym dziwnego????

Gość Słotka landryneczka
Jak to nie wiesz?! ..;[

ja bym sie jednak zabezpieczyla.w takiej sytacji to raczej guzik by mnie obchodzilo co facet o mnie pomysli. wiem z relacji koegow, ze sami boja sie chorob i uzycie gumy dla nich nie byloby zadym problemem. do pewnych rzeczy trzeba dorosnac. niestety za wiele bylo osob, ktore myslaly\" znam go dlugo i jest czysty\". gorzne , choroby nie wybieraja tylko tych ktorzy sie yebia na prawo i lewo i nie myja :O bezpieczenstwo przedewszystkim. na pierwszy raz moze byc guma, a pozniej zaproponowalabym badania.

Gość nie zmienia to
faktu ze to glupia zdzira