Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Olivia Olga

Kobieta bije swojego faceta , czy on nie powinien jej oddac ?

Polecane posty

Nie raz widzia艂am jak lecia艂a do niego z 艂apami , przy ludziach . Nie obchodzi艂o jej to , 偶e kto艣 na ni膮 patrzy . Ludzie 艣miali si臋 z tego biedaka a on to wszystko pokornie znosi艂 . Raz w ko艅cu jego siostra da艂a tej furiatce w pysk za to jak ona odnosi si臋 do jej brata . Nie raz dosta艂 od niej mocno z pi臋sci w policzek czy kopa w czu艂e miejsce u faceta . Raz nawet sama si艂膮 rzeczy doradzi艂am mu 偶eby jej odda艂 , od razu nie kt贸rzy byli zdziwieni moj膮 postaw膮 , jakie mam stanowisko w tej sprawie . Od nie kt贸rych os贸b s艂ysza艂am 偶e ona zas艂uguje na ostry wpier.dol , a od nie kt贸rych 偶e je艣li bije kobieta to m臋偶czyzna powinien j膮 obezw艂adnic i przytulic . Wed艂ug mnie powinien odejd藕 , a nie pozwolic sobie na takie upokorzenia , a w艂a艣ciwie to wyrzucic j膮 ze swojego mieszkania bo to ona wprowadzi艂a si臋 do niego . To porz膮dny facet kt贸rego zasad膮 jest nie bic kobiet . Wi臋c zastanawiam si臋 czy ja jako druga kobieta sama powinnam jej dac ostry 艂omot za swojego najbl偶szego przyjaciela . Ona nie dosc 偶e robi mu awantury na mie艣cie , upokarza s艂ownie jego rodzinie to na dodatek go leje . Mo偶e komu艣 si臋 wyda 艣mieszne co teraz pisze ale widzia艂am jak raz biega艂a za nim z jakim艣 narz臋dziem . Dziwnie si臋 czuje bo my艣la艂am 偶e m臋偶czyzn nie spotyka przemoc fizyczna ze strony kobiet . W tym przypadku ona stosuje wobec niego przemoc fizyczn膮 i psychiczn膮 . Mam na ni膮 co raz wi臋ksze nerwy bo znalaz艂a sobie dobrego i uczciwego ch艂opaka , kt贸rego podstaw膮 偶ycia mi臋dzy innymi jest tak偶e uczciwosc , pracowitosc - bardzo dobrze zarabia ,i jest tak偶e bardzo wra偶liwy a ona nie umie tego docenic . Dobra i szlachetna kobieta trafia czasem na jakiego艣 艂ajdaka a takiej dosta艂 si臋 taki dobry cz艂owiek i ona nie umie go docenic . Czy m臋偶czyzna mo偶e tak膮 przemoc zg艂osic na policje ? Raczej nie , bo go tam wy艣miej膮 .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 straszna sytuacja
Dla faceta :(. Moim zdaniem to jak babk臋 poniesie raz czy dwa to facet powinien unieruchomi膰, ale takiej wariatce to powinien odda膰. Niech zobaczy 偶e to boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata 1234-1234
Wszystkiemu winny zawsze moim zdaniem facet . To m臋偶czy藕ni doprowadzaj膮 kobiety to takie stanu . To m臋偶czy藕ni s膮 najgorszym dnem na tym 艣wiecie . Je艣li w ma艂偶e艅stwie jest rozw贸d to moim zdaniem on b臋dzie winny - Czy sk艂ada pozew rozwody m膮偶 czy ona to m臋偶czyzna jest winny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma racj臋
Nie powinien jej oddawa膰. Powinien j膮 zostawi膰 i to jak najpr臋dzej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arkadiusz 2929
Najlepiej b臋dzie jak zako艅czy ten zwi膮zek , nie mo偶na byc z kim艣 , i pozwolic si臋 ponizac w ten spos贸b . Dla mnie taka kobieta nie jest kobiet膮 tylko 艣mieciem , i niczym nie r贸偶ni si臋 od faceta kt贸ry jest damskim bokserem . Dla czego nie uderzy jakiego艣 faceta , kt贸ry by jej odda艂 , wiecie dla czego bo si臋 boiiiiiii . Moim zdaniem cz艂owiek - kt贸ry u偶ywa przemocy jest tch贸rzem i tyle . A czy bije ch艂op czy baba to nale偶y dla swojego 艣wi臋tego spokoju odejd藕 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie odda膰 tylko odej艣膰
i to biegiem!

Udost臋pnij ten post

Kilka razy widzia艂am jak by艂o mu przykro z tego powodu , jak radzi艂am mu odej艣cie to odpowiedzia艂 mi : Powinnem jej pom贸c . Chod藕 wiele razy widzia艂am jak by艂o mu przykro z tego powodu . Nie raz dosta艂 przy matce czy siostrze w twarz , one wtedy nie wytrzymywa艂y i same jej oddawa艂y .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma racj臋
Pom贸c? W czym? Takie typy si臋 nie zmieniaj膮...Mo偶e w ko艅cu sam to zrozumie. Moim zdaniem powinien jak najszybciej wystawi膰 "ukochan膮" za drzwi.

Udost臋pnij ten post

To by艂oby raczej nie mo偶liwe . Jak by wystawi艂 jej pakunki za drzwi , nie wiadomo do czego by艂aby zdolna . To jest osoba o bardzo agresywnej opinii , sama s艂ysza艂am jej wulgaryzmy z jej ust . Je艣li chodzi o pomoc , to m贸j przyjaciel my艣li 偶e przyczyn膮 takiego zachowania jest to 偶e sama zazna艂a przemoc w dzieci艅stwie od swoich rodzic贸w . A O TO PROBLEMY : -Zg艂osi na policje , wy艣miej膮 go -Raczej nikt by mu w to nie uwierzy艂 偶e kobieta go bije -Wyrzucic nie da rady , ja sama si臋 jej boje , ale mia艂a bym jej ochote mocno wt艂uc .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata 1234-1234
Tw贸j znajomy po prostu nie umie spe艂nic i zaspokoic potrzeb swojej kobiety , to on jest wszystkiemu winny bo jest ch艂opem . FACET to 艣winia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Thomas 1929
Agato Pomy艣l lepiej najpierw nad tym co piszesz Sama kiedy艣 mo偶esz byc w takim zwi膮zku gdzie bedziesz bita i na pewno nie bedzie ci mi艂o nikomu nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vinyl gloss
szkoda chlopaka :( ale tak jak pisalas autorko czesto jest tak ze porzadne kobiety trafiaja na skur*ieli a porzadni faceci na takie suki...smutne to. Agata ty masz uraz do jakiegos faceta ale z tego topiku nie wynika ze ona bija go bo on cos odwala i jej enrwy nie wytrzymuja tylko ze ma cos z psychika nie tak.tez uwazam ze powinien odejsc od niej, tylko pewnie po namowach najblizszych tego nie zrobi.musi to sam zrozumiec i podjac ta decyzje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet jest masochist膮
niewolnikiem, a ona domin膮, rajcoje to ich i podnieca, a ty zajmij si臋 swoimi sprawy i nie picuj pierdu艂 od rana. :P

Udost臋pnij ten post

uwa偶am 偶e jak kobieta bezpodstawnie bije faceta to on powinien jej odda膰 i nie ma dla mnie t艂umaczenia 偶e kobiet si臋 nie bije... a kobieta to co to niby jest, b贸stwo jakie艣??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabiii
Moim zdaniem ,ten facet powinien od niej odej艣膰 ale napewno nie powinien jej oddawa膰.Poprostu powinien przerwa膰 ten chory zwi膮zek i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maria Magdalena_28
Niech jej odda . Czy wy wiecie 偶e to mo偶e j膮 jedynie rozw艣cieczyc , Powinien jak najszybciej za konczyc ten zwi膮zek .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leopoldek
Ja nie wyobra偶am sobie 偶ebym m贸g艂 uderzyc jak膮s kobiete nawet w twarz , zawsze nie kt贸rzy faceci my艣la 偶e kobiety to dobre , bezbronne i delikatne istoty jak si臋 okazuje nie zawsze i nie wiem jakbym zachowa艂 si臋 w takiej sytuacji , kto wie mo偶e za kt贸rym razem bym odda艂 . Ale lepiej z tak膮 ho艂ot膮 nie miec nic wsp贸lnego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jacek 9129
Ja znam tak膮 pare ma艂偶e艅sk膮 , w kt贸rej lej膮 si臋 na wzajem . Oboje maj膮 dosc sporo si艂y . Wiem po kilka razy za r贸wno od niej jak i od niego oberwa艂em . Dla tego ch艂opaka b臋dzie najlepiej jakby j膮 wyrzuci艂 nie za drzwi ale przez okno . TO MOJA DOBRA RADA

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem je艣li kto艣 sobie pozwala na to 偶eby go ma艂偶onek - nie zale偶nie od p艂ci bi艂 , jest g艂upi i biedny . Za r贸wno maltretowana kobieta jak i maltretowany m臋偶czyzna , nikt nikogo nie ma prawa bic bez powody . Jedyne powody kt贸re mog膮 zmusic nas do bijatyki to obrona w艂asna . Je艣li podnosimy r臋ke na drugiego cz艂owieka , bo nie umiemy wygadac si臋 s艂ownie co nam nie pasuje , to jeste艣my po prostu prostakami . A je艣li kto艣 wobec kogo艣 u偶ywa przemocy to sam jej w 偶yciu te偶 za zna .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂30 1970
Niech wpierdoli suce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata 1234-1234
Jak si臋 ch艂opa nie bije to mu w膮troba gnije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata 1234-1234
Po za tym jak mo偶na u偶alac si臋 nad facetem , m臋偶czy藕ni to dranie i 艂ajdaki , ja gdy bede mia艂a jakiego te偶 bede mu robic awantury jak najczesciej i go bic jak najmocniej .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agata 1234-1234
...Iwaaa.... po kt贸rej ty stronie w艂a艣ciwie stoisz plemnik贸w czy jajnik贸w . Za pami臋taj sobie jedno to m臋偶czy藕ni s膮 wszystkiemu na tym 艣wiecie winni .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sama by艂am tak膮
bab膮 :( wstyd si臋 przyzna膰 ale tak rzeczywi艣cie by艂o... przykro mi jak piszecie zeby j膮 zostawi艂... takie osoby jak my potrzebuj膮 faktycznie pomocy, a on j膮 widocznie bardzo kocha... tak jak kocha mnie m贸j m膮z:( M贸j kochany bardzo mi pom贸g艂, BARDZO. dzi臋ki temu od 3 lat nie u偶y艂am si艂y wobec niego... ale pami臋tam (rowniez jestem z rodziny patologicznej), ze gdy opanowywa艂y mnie nerwy to nie umia艂am NIE UMIALAM nad tym zapanowa膰. Do dzis nie mam poj臋cia sk膮d to si臋 we mnie bra艂o, ta nag艂a furia.... to by艂o gorsze ni偶 furia...czasem nie wiele pami臋ta艂am z okresu kiedy go bi艂am...czulam jednoczesnie 偶e zachowuje si臋 jak psycholka ale nie mog艂am przestac... jakas si艂a wi臋ksza ciagn臋艂a za moje sznurki... Kiedys nast膮pi艂 moment 偶e on si臋 rozp艂aka艂...po prostu rozp艂aka艂.....powiedzia艂 do mnie spokojnie jak bardzo mnie kocha....p艂acz膮c r贸wnoczesnie... tak strasznie wtedy bi艂 od niego zal i smutek...nigdy tego nie zapomn臋....uderzy艂o mnie to tak mocno... w koncu ja go tak naprawde kocha艂am Z CALEGO SERCA, zycie bym oddala! to by艂o 3 lata temu, od tamego zdarzenia nie podnios艂am r臋ki....

Udost臋pnij ten post

ja bij臋 偶on臋 jajami po 艂echtaczce w pozycji na pieska, og贸lnie wszyscy s膮 zadowoleni, a orgazm najlepszy, na je藕dzca. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do kobiety kt贸ra napisa艂a 偶e
sama by艂a tak膮 bab膮 ...... Pomy艣l a co by by艂o gdyby on w tamtym okresie zacz膮艂 ci oddawac , nie by艂o by ci mi艂o . Wi臋c jedna rada je艣li kto艣 ma sk艂onno艣ci do agresji , niech idzie to leczyc przed zak艂adaniem rodziny .

Udost臋pnij ten post