Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olivia Olga

Kobieta bije swojego faceta , czy on nie powinien jej oddac ?

Polecane posty

Nie raz widziałam jak leciała do niego z łapami , przy ludziach . Nie obchodziło jej to , że ktoś na nią patrzy . Ludzie śmiali się z tego biedaka a on to wszystko pokornie znosił . Raz w końcu jego siostra dała tej furiatce w pysk za to jak ona odnosi się do jej brata . Nie raz dostał od niej mocno z pięsci w policzek czy kopa w czułe miejsce u faceta . Raz nawet sama siłą rzeczy doradziłam mu żeby jej oddał , od razu nie którzy byli zdziwieni moją postawą , jakie mam stanowisko w tej sprawie . Od nie których osób słyszałam że ona zasługuje na ostry wpier.dol , a od nie których że jeśli bije kobieta to mężczyzna powinien ją obezwładnic i przytulic . Według mnie powinien odejdź , a nie pozwolic sobie na takie upokorzenia , a właściwie to wyrzucic ją ze swojego mieszkania bo to ona wprowadziła się do niego . To porządny facet którego zasadą jest nie bic kobiet . Więc zastanawiam się czy ja jako druga kobieta sama powinnam jej dac ostry łomot za swojego najblższego przyjaciela . Ona nie dosc że robi mu awantury na mieście , upokarza słownie jego rodzinie to na dodatek go leje . Może komuś się wyda śmieszne co teraz pisze ale widziałam jak raz biegała za nim z jakimś narzędziem . Dziwnie się czuje bo myślałam że mężczyzn nie spotyka przemoc fizyczna ze strony kobiet . W tym przypadku ona stosuje wobec niego przemoc fizyczną i psychiczną . Mam na nią co raz większe nerwy bo znalazła sobie dobrego i uczciwego chłopaka , którego podstawą życia między innymi jest także uczciwosc , pracowitosc - bardzo dobrze zarabia ,i jest także bardzo wrażliwy a ona nie umie tego docenic . Dobra i szlachetna kobieta trafia czasem na jakiegoś łajdaka a takiej dostał się taki dobry człowiek i ona nie umie go docenic . Czy mężczyzna może taką przemoc zgłosic na policje ? Raczej nie , bo go tam wyśmieją .

Gość straszna sytuacja
Dla faceta :(. Moim zdaniem to jak babkę poniesie raz czy dwa to facet powinien unieruchomić, ale takiej wariatce to powinien oddać. Niech zobaczy że to boli.

Gość Agata 1234-1234
Wszystkiemu winny zawsze moim zdaniem facet . To mężczyźni doprowadzają kobiety to takie stanu . To mężczyźni są najgorszym dnem na tym świecie . Jeśli w małżeństwie jest rozwód to moim zdaniem on będzie winny - Czy składa pozew rozwody mąż czy ona to mężczyzna jest winny

Gość Ma rację
Nie powinien jej oddawać. Powinien ją zostawić i to jak najprędzej!

Gość Arkadiusz 2929
Najlepiej będzie jak zakończy ten związek , nie można byc z kimś , i pozwolic się ponizac w ten sposób . Dla mnie taka kobieta nie jest kobietą tylko śmieciem , i niczym nie różni się od faceta który jest damskim bokserem . Dla czego nie uderzy jakiegoś faceta , który by jej oddał , wiecie dla czego bo się boiiiiiii . Moim zdaniem człowiek - który używa przemocy jest tchórzem i tyle . A czy bije chłop czy baba to należy dla swojego świętego spokoju odejdź .

Gość nie oddać tylko odejść
i to biegiem!

Kilka razy widziałam jak było mu przykro z tego powodu , jak radziłam mu odejście to odpowiedział mi : Powinnem jej pomóc . Chodź wiele razy widziałam jak było mu przykro z tego powodu . Nie raz dostał przy matce czy siostrze w twarz , one wtedy nie wytrzymywały i same jej oddawały .

Gość Ma rację
Pomóc? W czym? Takie typy się nie zmieniają...Może w końcu sam to zrozumie. Moim zdaniem powinien jak najszybciej wystawić "ukochaną" za drzwi.

To byłoby raczej nie możliwe . Jak by wystawił jej pakunki za drzwi , nie wiadomo do czego byłaby zdolna . To jest osoba o bardzo agresywnej opinii , sama słyszałam jej wulgaryzmy z jej ust . Jeśli chodzi o pomoc , to mój przyjaciel myśli że przyczyną takiego zachowania jest to że sama zaznała przemoc w dzieciństwie od swoich rodziców . A O TO PROBLEMY : -Zgłosi na policje , wyśmieją go -Raczej nikt by mu w to nie uwierzył że kobieta go bije -Wyrzucic nie da rady , ja sama się jej boje , ale miała bym jej ochote mocno wtłuc .

Gość Agata 1234-1234
Twój znajomy po prostu nie umie spełnic i zaspokoic potrzeb swojej kobiety , to on jest wszystkiemu winny bo jest chłopem . FACET to świnia

Gość Thomas 1929
Agato Pomyśl lepiej najpierw nad tym co piszesz Sama kiedyś możesz byc w takim związku gdzie bedziesz bita i na pewno nie bedzie ci miło nikomu nie jest

Gość vinyl gloss
szkoda chlopaka :( ale tak jak pisalas autorko czesto jest tak ze porzadne kobiety trafiaja na skur*ieli a porzadni faceci na takie suki...smutne to. Agata ty masz uraz do jakiegos faceta ale z tego topiku nie wynika ze ona bija go bo on cos odwala i jej enrwy nie wytrzymuja tylko ze ma cos z psychika nie tak.tez uwazam ze powinien odejsc od niej, tylko pewnie po namowach najblizszych tego nie zrobi.musi to sam zrozumiec i podjac ta decyzje

Gość facet jest masochistą
niewolnikiem, a ona dominą, rajcoje to ich i podnieca, a ty zajmij się swoimi sprawy i nie picuj pierduł od rana. :P

uważam że jak kobieta bezpodstawnie bije faceta to on powinien jej oddać i nie ma dla mnie tłumaczenia że kobiet się nie bije... a kobieta to co to niby jest, bóstwo jakieś??

Gość Gabiii
Moim zdaniem ,ten facet powinien od niej odejść ale napewno nie powinien jej oddawać.Poprostu powinien przerwać ten chory związek i tyle.

Gość Maria Magdalena_28
Niech jej odda . Czy wy wiecie że to może ją jedynie rozwścieczyc , Powinien jak najszybciej za konczyc ten związek .

Gość Leopoldek
Ja nie wyobrażam sobie żebym mógł uderzyc jakąs kobiete nawet w twarz , zawsze nie którzy faceci myśla że kobiety to dobre , bezbronne i delikatne istoty jak się okazuje nie zawsze i nie wiem jakbym zachował się w takiej sytuacji , kto wie może za którym razem bym oddał . Ale lepiej z taką hołotą nie miec nic wspólnego .

Gość Jacek 9129
Ja znam taką pare małżeńską , w której leją się na wzajem . Oboje mają dosc sporo siły . Wiem po kilka razy za równo od niej jak i od niego oberwałem . Dla tego chłopaka będzie najlepiej jakby ją wyrzucił nie za drzwi ale przez okno . TO MOJA DOBRA RADA

Moim zdaniem jeśli ktoś sobie pozwala na to żeby go małżonek - nie zależnie od płci bił , jest głupi i biedny . Za równo maltretowana kobieta jak i maltretowany mężczyzna , nikt nikogo nie ma prawa bic bez powody . Jedyne powody które mogą zmusic nas do bijatyki to obrona własna . Jeśli podnosimy ręke na drugiego człowieka , bo nie umiemy wygadac się słownie co nam nie pasuje , to jesteśmy po prostu prostakami . A jeśli ktoś wobec kogoś używa przemocy to sam jej w życiu też za zna .

Gość Michał30 1970
Niech wpierdoli suce

Gość Agata 1234-1234
Jak się chłopa nie bije to mu wątroba gnije

Gość Agata 1234-1234
Po za tym jak można użalac się nad facetem , mężczyźni to dranie i łajdaki , ja gdy bede miała jakiego też bede mu robic awantury jak najczesciej i go bic jak najmocniej .

Gość Agata 1234-1234
...Iwaaa.... po której ty stronie właściwie stoisz plemników czy jajników . Za pamiętaj sobie jedno to mężczyźni są wszystkiemu na tym świecie winni .

Gość Sama byłam taką
babą :( wstyd się przyznać ale tak rzeczywiście było... przykro mi jak piszecie zeby ją zostawił... takie osoby jak my potrzebują faktycznie pomocy, a on ją widocznie bardzo kocha... tak jak kocha mnie mój mąz:( Mój kochany bardzo mi pomógł, BARDZO. dzięki temu od 3 lat nie użyłam siły wobec niego... ale pamiętam (rowniez jestem z rodziny patologicznej), ze gdy opanowywały mnie nerwy to nie umiałam NIE UMIALAM nad tym zapanować. Do dzis nie mam pojęcia skąd to się we mnie brało, ta nagła furia.... to było gorsze niż furia...czasem nie wiele pamiętałam z okresu kiedy go biłam...czulam jednoczesnie że zachowuje się jak psycholka ale nie mogłam przestac... jakas siła większa ciagnęła za moje sznurki... Kiedys nastąpił moment że on się rozpłakał...po prostu rozpłakał.....powiedział do mnie spokojnie jak bardzo mnie kocha....płacząc równoczesnie... tak strasznie wtedy bił od niego zal i smutek...nigdy tego nie zapomnę....uderzyło mnie to tak mocno... w koncu ja go tak naprawde kochałam Z CALEGO SERCA, zycie bym oddala! to było 3 lata temu, od tamego zdarzenia nie podniosłam ręki....

ja biję żonę jajami po łechtaczce w pozycji na pieska, ogólnie wszyscy są zadowoleni, a orgazm najlepszy, na jeźdzca. ;)

Gość Do kobiety która napisała że
sama była taką babą ...... Pomyśl a co by było gdyby on w tamtym okresie zaczął ci oddawac , nie było by ci miło . Więc jedna rada jeśli ktoś ma skłonności do agresji , niech idzie to leczyc przed zakładaniem rodziny .