Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_dobrze

Ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość nie_dobrze

Witam Jestem tu pierwszy raz ale musze z kims o tym poagdac Otóz mam Mega problem Od kilku miesięcy odczuwam straszny ból podczas stosunku nawet do takiego stopnia że wolimy z mężem odpuścić sobie "wkładanie" Ból występuje zaraz przy wejsciu członka - uczucie jest tępe i bardzo bolące BYłam już z tym problemem u ginekologa ale on stwierdził ( po badaniu ręcznym i usg ) że wszystko jest w najlepszym porządku. Jego zdaniem odczuwam jakiś ucisk na kosć przy odbycie i kazał iśc do neurologa. Proszę o Wasze wypowiedzi czy ktoś z Was miał podobny przypadek i co to w ogóle jest . Tak dalej nie da się żyć !!! Ps. zaczęło się to wszystko od momentu jak urodziłam dziecko ( ps. rodziła prze CC)

Gość mam identycznie
Kurcze,mam to samo,jakbym o sobie czytała.........

Gość nie_dobrze
hmm, no i co z tym robisz? leczysz sie jakoś czy jak ?

Gość mam identycznie
Nie,lekarz też nic nie wykrył i ponoć to może być kwestia psychiki,bo niby fizycznie ok.Nie wiem co można z tym zrobić...

Gość mam identycznie
Ze niby strach przed kolejną ciążą może to powodować,no sama nie wiem.Do psychiatry iśc czy jak?

Gość marceliiiinkaaaa
tez tak mialam ale samo przeszlo, u mnie to raczej byla blokada psychiczna Wszytko zalezy czy to poczatki współżycia czy nie bo moge tylko początkującym droradzić:)