Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jaki telefon

Prosty, tani telefon dla starszej osoby?

Polecane posty

Go艣膰 Jaki telefon

Nie znam si臋, pom贸偶cie wybra膰. Od kilku lat posiada nokie 3310 kt贸ra ci膮gle si臋 psuje. Chcia艂abym kupi膰 jej tani, prosty ale wytrzyma艂y telefon kom贸rkowy. Jestem prawie zdecydowana na Noki臋, 偶eby nie mia艂a problemu z przyzwyczajaniem sie do nowej marki itp. Do 200 z艂 ale widz臋 偶e s膮 nawet za nieca艂膮 st贸w臋, czym si臋 r贸偶ni膮? Bajer贸w nie potrzeba. Byle da艂o si臋 dzwoni膰 i 艂atwa obs艂uga:) na razie by艂am tylko na jednej stronie i widze takie http://www.neo24.pl/telefon-nokia-1208-czarny.html http://www.neo24.pl/telefon-nokia-1209.html http://www.neo24.pl/telefon-nokia-1650-czarny.html pomo偶ecie? dzi臋kuje za rady.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
po okresie fascynacji telefonami z aparatem i kt贸re zdj臋cia mo偶na by艂o o duup臋 rozbi膰, kupi艂em Noki臋 1600 tylko rozmowy i esy, 艂adowanie raz na tydzie艅, a 偶ony czort jeden co drugi dzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaki telefon
Acha, wa偶ne te偶 by nie by艂 zbyt ma艂y, mia艂 do艣膰 du偶e wygodne przyciski, g艂o艣ne dzwonki itp:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w ofercie makro
sa teraz samsungi z klapka, za 100 z艂. Bez 偶adnych bajer贸w, ale dzwonki g艂osne i przyciski du偶e. Kupi艂am mamie na miko艂ajki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaki telefon
o, dzi臋ki, widz臋 偶e te偶 jest tani. no w艂a艣nie, szukam wytrzyma艂ego, kt贸ry nie zepsuje si臋 po p贸艂 roku. koniec konc贸w te nokie 3310 s膮 bardzo dobre, jednak maj膮 do艣膰 niewyra藕ny wy艣wietlacz i ta osoba ma trudno艣ci z odczytaniem czegokolwiek. Mysle ze w tym wypadku by艂by lepszy z kolorowym wy艣w. czyli rozwa偶am te偶 1600.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaki telefon
Samsungi bardzo bardzo lubi臋 ale jak pisa艂am ta osoba u偶ywa od lat Nokii i na pewno by艂oby jej ci臋偶ko si臋 przestawi膰. Tym bardziej 偶e ma b. ma艂o wolnego czasu i nie b臋dzie mog艂a spokojnie poczyta膰 o dzialaniu telefonu.

Udost臋pnij ten post

polecam Noki臋 1600, esiki, tylko jednym przyciskiem, ksi臋偶ka telefoniczna bezpo艣rednio 艣rdkowym, litery do艣膰 du偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaki telefon
dla starszej osoby, czyli takiej po 34 roku 偶ycia - oni ju偶 nie za bardzo rozumiej膮, chcia艂am co艣 prostego :-)

Udost臋pnij ten post

Mam 37 lat i...Nokie E65 korzystaj膮c z tego telefonu pisz臋 tutaj wiadomo艣ci... Zainteresowa艂am si臋 tym topikiem ze wzgl臋du na w艂asnych rodzic贸w, a tymczasem okazuje si臋,偶e dla niekt贸rych ju偶 ja jestem stara:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaki telefon
aha, zapomnia艂am doda膰 偶e ta osoba jest taka "zdolna", 偶e nie rozumie co to PIN, czym sie r贸zni Era od TVN i my艣li, 偶e telefon mo偶e 'kopn膮膰 'pr膮dem . To juz sama nie wiem co jej k贸pi膰

Udost臋pnij ten post

mia艂am samsunga z klapka trzy lata ........do tej pory jest w porzadku du偶e litery to podstawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapoznaj si臋 z telefonami oferowanymi przez Maxcom - s膮 niedrogie, proste w obs艂udze i w pe艂ni funkcjonalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 filenka
Halo Easy jest te偶 fajny, moja babcia go ma i chwali sobie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli szukasz telefonu dla osoby starszej to warto pomy艣le膰 te偶 zaraz o czym艣 takim jak Alarm GSM w telefonie o gdyby co艣 si臋 dzia艂o z dziadkiem to telefon sam do ciebie zadzwoni. Bardzo fajna sprawa. Wi臋cej na ten temat jest na stronie wideoinstrukcja.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo fajny pomys艂 z tym przerobieniem telefonu... nie mia艂am do tej pory poj臋cia ze tak mo偶na. Warto si臋 tym zainteresowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech Nala艂
Du偶o os贸b pisze o stronce wideoinstrukcje.pl i dobrze. Jak kto艣 sobie chce przerobi膰 fona to mo偶e. Go艣膰 ca艂kiem sensownie t艂umaczy i pokazuje. ;) Chocia偶 nie jestem starsza osob膮 i nie potrzebuje tego telefonu, to kupi艂em sobie dla eksperymentu bo lubi臋 nowoczesne technologie. Taaa, bardzo nowoczesne... xd Generalnie spoko rozwi膮zanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krystyna Pacu艂a
Dobrze 偶e wesz艂am na to forum i zobaczy艂am w膮tek. Funkcja alarm GPS zainstalowana w bardzo starym Alkatelu ocali艂a moj膮 wiekow膮 ju偶 mam臋 od zawa艂u! Skonfigurowa艂am to ju偶 dawno dzi臋ki stronie wideoinstrukcja.pl raczej na wszelki wypadek ni偶 rzeczywi艣cie z konieczno艣ci, a bardzo si臋 przyda艂a. 艢wietne rozwi膮zanie. Czasami sama mam ochot臋 mie膰 co艣 takiego przy sobie, bo przecie偶 nigdy nie wiadomo, co kiedy kogo spotka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zofiajjja
Polecam telefon Maxcom MM720. Jest przeznaczony dla os贸b starszych. Ma du偶e klawisze oraz czytelny ekran z du偶膮 czcionk膮. Bateria wytrzymuje d艂ugo a g艂o艣no艣膰 dzwonka jest du偶a. Telefon jest w dobrej cen臋 i jest idealnym komunikatorem dla nie wymagaj膮cych os贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ucja

Hej. Trafi艂am na ten w膮tek bo szukam telefonu 偶eby babci kupi膰. Widz臋 偶e posty stare, ma kto艣 mo偶e jakie艣 aktualne info o fajnych telefonach dla starszych os贸b?

UP UP UP聽

Udost臋pnij ten post