Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemowit durny

drogi prezent - jak wybrnąć z sytuacji?

Polecane posty

Gość ziemowit durny
tak tez mozna :) ale ona na pewno wie ile to co ja jej chce kupic kosztuje i jak ją znam to bedzie mierzyła w zrewanzowanie się, nawet jesli powiem jej ze nic nie chce to ona i tak bedzie chciala sie zrewanzowac :o swietna dziewczyna i chyba nie chce zebym pomyslal ze kupuje ją prezentami czy cos ;o

Gość a mnie to
najbardziej interesuje co to za prezent? ? ? taka tam babska ciekawosc....

Gość xserfbyj
fajny facet? bo kase ma i prezent chce kupic? no po prostu mega fajny, szczyt fajnosci, oklaski dla niego. Ale Wy jestescie plytkie drogie dziewczeta!

Gość ziemowit durny
to nie tak ze ja mam kasy jak lodu, bo raczej nie mam, nie jestem kasiasty. mam po prostu zaoszczedzone kilka zł i zamiast np isc na sylwestra i to przetracic w jedną noc, to chcialbym jej to kupic i wiedziec ze sprawi jej to ogromną przyjemnosc :)

Gość ioiuo
ciekawa jestem co to jest no powiedz nam :-p

Gość ziemowit durny
dzieki, ale w sumie nadal nie wiem co robic :o

Gość ziemowit durny
no ok, powiem, perfumy, ale takie drogie, 500 zł za flaszke, nazwy nie pamietam, nie mam do tego głowy

perfumy za 500 zeta? sorki ale nie mam pojecia jakie to mogą byc a znam sie troszke chlopie poszukaj na allegro! znajdziesz polowe taniej i to wcale nie podroby, tylko orginaly. dziwne ale perfumy to wcsle nie jest jakis wuszkukany prezent.. Ot, norlmalny.Ja tez daje i dostaje,

Z tego co napisałeś wynika, że nie jesteście jeszcze parą. Lepiej wstrzymaj się z tym prezentem do czasu aż będziecie. Dawanie i przyjmowanie prezentów to dotyczy bliskich relacji między ludźmi, jeśli ona jest taka jak ją opisałeś, to możesz się spalić u mniej w przedbiegach. Ja nie życzyłabym sobie, aby obdarowywał mnie, i to takimi drogimi prezentami, facet, z którym nie jestem, nawet jeśli bardzo mi sie podoba, a właściwie im bardziej mi sie podoba, tym mniejsze ma prawo do dawania prezentów jeśli nie jesteśmy razem. Pomysł z kurierem nie jest najlepszy wbrew pozorom, bo to byłoby oszukaństwo, a ona nie wiedziałaby co z tym zrobić, a jakby się wydało, mógłbyś wtopić zupełnie. Postaraj się o jej względy bez przekupywania prezentami, a potem... możesz jej to dać i jak ktoś powiedział , najlepiej bez okazji, w porze dalekiej od twoich urodzin, imienin, mikołaja, gwiazdki, tak, żeby nie czuła się zobowiązana do rewanżu.

Gość chanel za 300 zeta chodzi
wiem bo moja kobieta uzywa od lat

Gość ziemowit durny
ja mówie o bardzo dobrej marce i nowosci na rynku, kosztują dokladnie chyba 450 zł... pamietam jak bylismy razem w perfumerii i ona je wąchała, rozpływała sie nad tymi perfumami, bo zapach rzeczywiscie ładny, a potem odstawiła na półke z taką miną w stylu "nie stac mnie, po co ja to wącham" i wtedy mi się tak szkoda jej zrobilo bo dziewczyna fajna i na prawde zasługuje na to co najlepsze, dlatego ja na sobie zaoszczedzilem, nie chodzilem na balety ani do barów i chce jej sprezentowac perfumki, tylko nie wiem jak ona zareaguje, bo jak ja znam to bedzie chciala sie rewanżowac :(

Gość laleczka1589
fajny z ciebie chłopak, szkoda ze nie znam cie :)

Gość laleczka1589
a czym to sie rozni? i jak poznam perfumy od wody perfumowanej w sklepie?

Gość dsdsdsfdf
jestes kobieta i nie widzisz roznicy miedzy wodą perfumowaną a perfumami? :o facet moze nie widziec, ale kobieta? :(

Gość tee ziemowit
ty przypadkiem nie nazywasz sie Tomek?

Gość paskudziasta
nie wszytkie perfumy maja takie odpowiedniki - jeden zapach i woda toaletowa, perfumowana i cos tam jeszcze. dziewczynie moze sie zrobic naprawde glupio. Ile sie znacie? Czy zanosi sie, ze bedziecie razem? Fajnie byloby dostac to o czym sie marzy. Jesli zdecydujesz sie jej kupic, to chociaz czesto ja na obiady zapraszaj:)

Gość tee ziemowit
Ziemowit odpowiedz na moje pytanie!

Gość ziemowit durny
"ty przypadkiem nie nazywasz sie Tomek? " A jeśli tak o co? :( Zanosi się że bedzie okej, dlateo nie chce juz na starcie nawalic :o

Gość ziemowit durny
znamy se miesiac

Gość paskudziasta
tez sie zastanawiam jakie to perfumy. mozliwe, ze w tej cenie to raczej 100ml. moze kup jej 50 ml albo 30 ml. beda tansze i spelnisz jej marzenie

Gość ziemowit durny
ale 50 ml szybciej się koncza, a tak bedzie miala na długo :)

Gość tee ziemowit
bo jestem ciekawa a co nie mozna? jesli to ty tomek to swinia z ciebie!

Gość ziemowit durny
ale dlaczego, znam cie? o co chodzi?