Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypotrzebuję

Rady potrzebuję pilne

Polecane posty

Gość pomocypotrzebuję

Mam 1,5 rocznego synka, niania złamała nogę i teraz nie ma kto pilnować małego. Od razu mówię, że odpada to, abym siedziała z nim w domu choćby przez jakiś czas. Czy przyjęliby go do żłobka teraz?

Gość chmiki sa super
o to chyba w zlobku zapytaj

Gość pomocypotrzebuję
Hmmm ale nie chcę zrobić z siebie idiotki.... Bo to trchę dziwne dawać dziecko do żłobka teraz w grudniu. A jakby nawetp rzyjęli to czy od razu moglabym go tam zaczac prowadzac czy najpierw jakies formalnosci?

Gość kasiula 29
Chyba ciezko z miejscami dla maluchow w przedszkolu nie mowiac o zlobku. Z tego co wiem miejsce dla dziecka powinno sie zaklepac pare miesiecy wstecz ale byc moze u Ciebie jest inaczej.

Gość kasiula 29
Najpierw formalnosci a potem zaprowadzasz dziecko.

Gość najlepiej podzwoń po żłobkach
jak zrobisz z siebie idiotkę to przynajmniej będziesz anonimowa

Łatwiej w prywatnym żłobku o wolne miejsca, ale może w państwowym ktoś zrezygnował np. ze względu na nawroty chorób - warto spróbować.

Jeśli nie chcesz rezygnować z niani to zamiast żłobka znajdz kogoś kto ją na ten czas zastąpi. Ze żłobkami trudna sprawa - mało miejsc. Jeszcze kwestia tego gdzie mieszkacie.

ja czekam od wrzesnia na miejsce w żłobku-jestem 73 - planowane przyjecie dziecka-wrzesien 2009 :( tak to wyglada w Warszawie mowie o panstwowych - prywatny to koszt okolo 1500 zł + wyzywienie - tez bardzo trudno o miejsce

Do jakiego dzieci są w żłobku? Kurde ja może jestem jakaś głupia, ale nie wyobrażam sobie zostawić takiego Maleństwa w żłobku z obcymi ludźmi:( I jeszcze jakbym wiedziała, że płacze i tęskni za mamą - bo przecież z nią ma największą więź:)