Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsgsdgsda

czym zastąpić to słowo?

Polecane posty

Gość fdsgsdgsda

a konkretnie chodzi o wyje bałem się (przewróciłem się)...jakim innym, 'ładniejszym' słowem to zastąpić?

Gość ze wschodu na zachod .....
Masz mocno ograniczony slownik :) Co cpasz?

Gość potknięcie

Co skłania ludzi żeby zadawać takie idiotyczne pytania... Czytaj więcej to dowiesz się czym zastąpić takie słowo... Poza tym nie umiesz skorzystać ze słownika synonimów? Pełno tego w internecie...

Gość fdsgsdgsda
właśnie mi nie chodzi o aż tak grzeczne słowa jak przewróciłem się, upadłem, potknęłem itp. chce aby było pomiedzy tym a tym - nie aż tak niegrzeczne, ale tez nie do końca grzeczne:P

Gość fdsgsdgsda
Łotahel - a wiec, skoro taka oczytana i mądra, łaskawie powiesz mi o pani jak to zastapic (weź pod uwage moj post powyzej)

zgadzam się z 'wypieprzyć się' chociaż używam normalnych słów a nie takich żebym wydała się komuś fajna lecz nie wulgarna... Nie potrzebuje imponować młodzieżowym językiem.

Gość zyta co je kita
Wyrżnąłem orła ,całowałem chodnik ,spoglądałem na buty z bliska :)

Gość fdsgsdgsda
zochaa - dzięki, właśnie o to mi chodziło:) łotahel - żalisz sie czy chwalisz do cholery, bo nie wiem:O zal mi ciebie kobieto, bo jestes zdołowana i próbujesz dołowac innych:O i dla twojej wiadomosci jestem dziennikarka i potrzebuje tego do artykułu, a akurat tego słowa nie mogłam sobie przypomniec

hmmm mozna tak : z gracja baletnicy wywrocilem buciki ....ale jak popatrzylem na siniaki to nic innego nie przyszlo mi do glowy jak :ale sie wyjebalem :O

Jasne, dziennikarka.... hahaha :D Dziennikarki mają bardziej rozbudowany słownik. "żalisz sie czy chwalisz" - jesli już musisz używać tak oklepanych tekstów to chociaż przeanalizuj dokładnie co one znaczą. "zal mi ciebie kobieto, bo jestes zdołowana i próbujesz dołowac innych" nie rozumiem tego fragmentu, chyba wyjęłaś go z własnej odbytnicy... Czym jestem zdołowana? Hmm. ciekawe, ciekawe.

Gość fdsgsdgsda
a jednak:D i pewnie sama mnie często czytasz, bo pracuje w popularnej gazecie:D a zreszta, idź na inny topik albo załóż swój, poniewaz ja z debilnymi, wrednymi i załosnymi ludźmi konwersowac nie przywykłam:O

Nie czytam gazet jedynie pisma naukowe i polityczne a szczerze wątpie że zamieszczasz tam swoje artykuły

Gość Amazonas
wychrzaniłem się Człowieku, powalasz na kolana ta swoją głupotą -.-

Gość Kurde sam znam
wiele dziennikarek, jestem po studiach dziennikarskich, obracam się w tym towarzystwie na co dzień, ale takie ograniczone jak autorka ono wcale nie jest... zapewne piszesz teksty do gazet typu bravo, tylko tak sobie to umiem wytłumaczyc

Gość Amazonas
Zgadzam sie z przedmówcą

Gość tila tequila
jak zastąpic słwo "tekst"?

Gość jdksbgrlgeu
wypipałam się xD