Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM FACETEMM

dawno mnie tu nie bylo

Polecane posty

Gość JESTEM FACETEMM

ogladalem wczoraj jakis romantyczny film przypomniala mi sie oczywiscie moja eks.... bylem znowu smutny ale zadzwonil akurat kumpel i wyciagnal mnie na miasto po paru drinkach humor mi wrocil i wciaz trwam w moim postanowieniu... zarobiac dobra kase (aktualnie ok 7 pln miesiecznie), zyc na poziomie, a dodatkowo dbac o siebie, i zwiazac sie z jakas mlodsza seksowna dziewczyna a wtedy moja eks zobaczy co stracila.. po prostu zobaczy, ze sie podnioslem i ze osiagnalem sukces.... osobisty... zawodowy.... i u plci przeciwnej.... to chyba jedyna moja motywacja w zyciu... udowodnic cos mojej eks.... bo szans na odsyskanie jej obecnie nie mam

Gość n2a2r
Witam ... jak to przeczytałem to normalnie jakbyś opisywał moją sytuacje z kilku dni wczesniej (chodzi mi o % )... tylko ze u mnie druga część wyglada nieco inaczej na samym początku chcialem coś jej pokazać ze moge osiągnać wiecej niż wczesniej ... udało mi sie to w zadziwiająco szybkim tempie ...teraz robie to juz tylko i wyłącznie Dla siebie nie zamierzam robic nic na pokaz ... moje uczucie sie do niej nie zmienilo ale ... podejscie tak ... i ta cała sytuacja mnie czego nauczyła ze jak cholernie sie postarasz to osiągniesz wszystko ...

Gość JESTEM FACETEMM
ehh

oj!! a nie lepiej byc troszkę egoistą i zrobic coś dla siebie a nie na złośc byłej??

Gość rude loki
o cholera :o

Gość JESTEM FACETEMM
no dobra, biore sie w garsc.. odezwe sie za jakis czas