Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajjajajaajajajja

Mam często miesiączki.. czy powinnam iśc do gina?

Polecane posty

Moje miesiączki występują czasem nawet co 20 dni!! To jest okropne:( czy ginekolog mi przepisze jakieś specjalne tabletki, żeby tak się nie działo? mam 14 lat. okres mam od 3 lat.

Gość sdfsdfs
powinnaś pójść, może dać tabletki na uregulowanie, trochę krótki, ten Twój cykl...

Gość niepokojace
lepiej pojdz. ja mialam za rzadko teraz juz wiem ze jestem chora... lepiej sprawdzic/

na co chora?!?! kurcze, ja się po prostu męczę:(

lepiej idź do gina, najwyżej ci powie, że niepotrzebnie przyszłaś, nie ma się czego bać, nie będzie cię badał na fotelu, najwyżej zleci badanie hormonalne, jakbyś miała rzadko miesiączki nie byłoby tak źle, za częste miesiączki są niebezpieczne dla organizmu, lepiej idź, żeby sobie w przyszłości nic nie zarzucać, trzeba dbać o swoje zdrowie

Gość niepokojace
hahahaha, po porstu mecze:O za czeste/za rzadkie za obfite za skape itd miesiaczki sa objawem nieprawidlowosci w organizmie:O

No męczę się, to jest takie śmieszne?! Ja wiem, ze to nie jest w porządku:o czyli myślicie, że nie będzie badania na fotelu?;) :P Może ja dlatego jestem taka blada jak ściana, bo za dużo krwi ze mnie wypływa?

Gość niepokojace
smieszne sa twoje priorytety... to sa problemy zdrowotne a nie "kosmetyczne":O

Czy Ty myślisz, że nie zdaje sobie z tego sprawy? ale niestety tak to odczuwam, chyba nie byłoby Ci przyjemnie miec okres co 2-3 tygodnie:O🖐️

tylko się nie przewróc- spaaadaj:D Tutaj przyznac się , że jest się gimgównem, to zaraz wszyscy gnoją:D:D pozdrawiam Was kochane zgredziki:D:D