Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ughhhjjjjjjjjj

Czy ja jestem pechowa?

Polecane posty

Gość ughhhjjjjjjjjj

Tak sobie osttanio myślę nad moim zyciem i chyba mam pecha w życiu i jeszcze przenoszę go na innych... Jestem w związku małżeńskim już prawie 6 lat. Nie ukąłda Nam się już dosyć długo. Ba od maparu meisięcy zyjemy obok siebie jak obcy ludzie. Ja jestem osobą konserwatywną ciężko mi mimo wszystko ot tak odejść od męża. Ratować małżeństwo jest bardzo trudno bo mąż nie chce współpracowąć, nie chce rozmawiać, iść na terapię. Ogólnie - jestem w złej formie. No i tak ostatnio dzięki nk odnowiłam sporo kontaktów i widzę że wszyscy faceci z którymi się spotykałam (choćby krótko) są sami i nieszczęśliwi - sami mi to piszą. To nei tak jak zaraz napiszecie że szukam sobie wyjścia awaryjnego. Nie o to chodzi. Dla mnei zdrada nei wchodzi w grę, żadnym z nich nie jestem zainteresowana (mimo wielu komplementów które piszą). Wiem ze nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. To dziwne że żadne z nas nie potrafi ułozyć sobie życia. Dziwne to... Albo my jestesmy dziwni :)

Gość ughhhjjjjjjjjj

Gość ughhhjjjjjjjjj
co to nikog nie ma tutaj?

Gość Magnolia czarnabiała:)
Podbiję temacik ponieważ JESTEM PECHOWA :) nie żartuję to co przydarza mi się od urodzenie nie można nazwać inaczej aniżeli PECH. Nie żalę się, ale ciekawa jestem czy tylko ja jestem inna od wszystkich Kobiet na tym świecie? Szukam innego Pechowca:)