Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona paraolka

TARGI ŚLUBNE_TORWAR

Polecane posty

Gość czerwona paraolka

czy ktoś z Was odwiedził dzisiaj targi ślubne w Warszawie na Torwarze? Pytam, bo zamierzam wybrać się tam jutro i nie wiem czy warto.

Gość Strata kasy
jak co roku. Wierz mi.

Gość boco
No właśnie, na targach jak to na targach, wystawcy dwoją się i troją żeby dobrze wypaść i złapać kontakty. A jak się potem okazuje wcale nie jest tak różowo. Ja przed ślubem też byłam na targach bo chciałam skorzystać z usług firmy organizującej śluby i wesela i pełna porażka! na spotkaniach byłam kilku i każda firma proponowała ten sam scenariusz, nic odkrywczego i dopiero znajoma mi poleciła agencję, której oddalismy organizację naszego wesela w ręce. Było super !!! naprawdę polecam jeśli szukacie usług takiej firmy z konsultantami ślubnymi, agencja w pełni profi i bardzo kreatywna. ich adres: www.ibelong2you.pl BAwcie się dobrze

Gość do parasolki
Parasolko targi to łapanie klienta na różnego rodzaje sztuczki. Zamiast jechać na targi lepiej poprzeglądać internet, wybrać interesujące ciebie firmy i napisać do nich zapytania ofertowe. Masz wtedy wszystko na piśmie i możesz z łatwością wybrać to co ciebie interesuje. Byłam na targach w Lublinie i wierz mi wszędzie widziałam spore zakłamanie. Najwięcej bajerowali fotografowie. Nawet spotkałam fotografa który zrobił tragiczne zdjęcia mojej siostrze. Gdyby zrobił takie zdjęcia jak pokazał na targach to by te fotki byłyby mistrzostwem świata.

Na targi warto pójść pod warunkiem ze się jest samotnym facetem. Panien modych tutaj bez liku. Wszystkie w pięknych białych sukniach; blondynki, brunetki, szczuplutkie i o bardziej krągłych kształtach.Jedna piękniejsza od drugiej! :D Naprawdę, jest w czym wybierać!;) Narzeczony przed powiedzeniem sakramentalenego \"tak\" może jeszcze zmienić na lepszy model :classic_cool: Żałuję, że pozbyłem się ślubnego garnituru bo może nawet ja bym się załapał. ;) Ale cóż, lata świetności prezeżył ponad 20 lat temu i teraz zeby dopiąć marynarkę na brzuchu brokowału mu jakieś 20 cm. :( O spodniach nawet szkoda gadać...:( Natomiast panów młodych jak na lekarstwo a konkurencja duża więc panny mogą sobie odpuścić zwiedzanie ;) :classic_cool:

Gość zazaa
czy dzisiaj też są tte tergi proszę o odpowiedx

Tak są. Teoretyczie do 18.00 ale radziłbym przyjść najpóśniej do 16-ej bo po 17-ej wyatawcy zaczynaja sięjuz zwijać. Od 11.30 są pokazy mody ślubnej.

My byliśmy wczoraj dostaliśmy 7 % zniżki na obrączki ;P :D hahah facet twierdził że tak dużych rabatów nie rzucają na prawo i lewo a w red rubin na starcie dają 10% zniżki w Schubert jak zamówisz na targach to 50 % zniżki ! ale i tak robimy swój własny wzór za granicą bo tylko się przekonaliśmy że te niby 700 modeli to pic na wodę jedna od drugiej praktycznie niczym się nie rożni:) wiec strata czasu mało firm z sukniami co mnie interesowały dużo firm z usługami foto i kam.

Gość Strata czasu
Ani jeden fotograf nie miał kąpletnego albumu ze zdjęciami tylko jednej pary. Chcieliśmy wybrać fotografa ale ani jeden nie potrafił uwiarygodnić swojej oferty.