Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....22

czemu faceci szybciej zapominaja o dziewczynie i szybciej znajduja inna?

Polecane posty

Widać jakie masz podejście to takich spraw i jestes jednym z nich proste i logiczne :)

On ją będzie ponad wszystko chwalił jak ona cudowna bo tak naprawdę będzie sie wstydził przyznać ze do prawdziwej kobiety z klasą to jej daleko:)

Nie ma to jak zawisc ;P hehe i tym sie roznimy ... laski sa perfidne i zawistne :) az zal czytac.

dziewczynka ma racje ale z tą drugą jak wiadomo jest ciężko. i nie jest tak do końca że facet szybciej zapomina.

Gość szczrz
czuje sie w obowiazku stanac troche w obronie facetow. poza chamami zdarzaja sie jednak tez faceci majacy uczucia. i to nie musi byc zaraz jakis uzalajacy sie nad soba mamisynek. normalny facet, z jajami, charakterem, wlasnym zdaniem tez potrafi KOCHAC i cierpiec po rozstaniu. nam, kobietom, zdarza sie zapominac, ze facet to tez czlowiek :-p

Ok gdzie jeden na tysiąc sie znajdzie ale reszta uważa ze ma władze w swoich rękach wyjdzie do ludzi i wyrwie jakąs laske i w ten sposob choc na chwile zapomina a my tak nie potrafimy

ja juz gonie widuje sama sie usunelam ja raz umowilam sie z takim facetem ktory mi sie strasznie podobal ale on byl taki beznadziejny na tym spotkaniu nic sie nie odzywal sama musialam ciagnac rozmowe:O zalosne facet myslal ze jak przystojny to pewnie nic nie musi robic i tak" na niego polece""Ocoz..pomylil sie:D

dla mnie to nie wyjście. a takie puste różowe lalunie psują i zaniżają wasze wartości... a później tematy że koiety muszą walczyć i starać się o faceta. wiadomo ze są wygodzi i po co się starać jak mogą mieć taką łatwą która sama leci...

Gość szczrz
nie zawsze kopanie jest przyjemne. ja sie czulam po moim ostatnim troche skacowana... biedak niezle to odchorowal (wiem od znajomych) a mnie bylo go zal. to nie jego wina, ze pasowalismy do siebie jak kozaki do tropikow...

a takie puste różowe lalunie psują i zaniżają wasze wartości niekoniecznie ..raz mialam taka syt ze facet olal mnie dla hmmm nie wiem jak to ujac zeby kogos nie urazic..troche niezbyt ladnej dziewczyny hehe ale coz jego wybor niech sie chlopak meczy:D

Powiem wam tak moj byly ma obecnie nową dziewczyne ogolnie przez wszystkich uwazaną za "słabą " mówiąc jezykiem facetów ale on uważą ze jest naj choc jest tak tandetna ze zal tylek sciska taki plastik typowy

Ja cały czas się tez nad tym zastanawiam ale chyba tego nie pojme :) :P