Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....22

czemu faceci szybciej zapominaja o dziewczynie i szybciej znajduja inna?

Polecane posty

Gość alunia....22

Gość chyba baba
:O

Gość ofer ma
to już zależy jacy faceci ;)

Gość ja jestem kobietą
i uważam że facet ktory tak robi, postępuje całkiem słusznie!!! czekam na takiego! właśnie rozstał się ze swoją ex, która go notorycznie zdradzała i chętnie bym go przygarnęła!!!

Ale my chyba mowimy o innym przypadku nie takim ze to kobieta zdradza ale ze facet po prostu odchodzi do innej ale zaraz po rozstaniu, niby cierpi a kilka dni pozniej widzimy go w ramionach innej laski

Gość ja jestem kobietą
no cóż on musi to jakoś odreagować, tyle, że ten na którego czekam wybrał trudniejszą drogę i nie chce sie teraz angażować:(

Gość tres jolie
Kobiety po prostu bardziej sie angazuja uczuciowo, a facetom glownie chodzi o fajne cialko do regularnego spuszczania sie...

Im więcej zaliczonym tych lepiej bo jest się czym pochwalić wtedy ;/

Niezłe porównanie ;p ale faceci uważają ze to jest to ze mogą mieć każdą przynajmniej tak im się wydaje w ten sposób podnoszą swoje ego...

Heh no dokładnie moze odpowiednie byłoby sformułowanie "chcieliby" :P

Lila przestan pierdolic od rzeczy. Jak z drzewa zerwiesz nadgnile jablko to caly sad kazesz wyciac ? ...

No sorry lila ... ale takich bzdur to dawno nie czytalem. O czym tu dyskutowac walisz jakimis ogolnikami z dupy wyjetymi. Jak nie ta to inna... o czym ty pierdolisz ... moze jakies konkrety ?

Idziesz do sklepu i przymierzasz buta... niestety okazuje sie ze jest za maly... no tak ... to bedzie twoje pierwsza i ostatnia para butow mimo ze chodzenie w nich sprawia ci bol... ba... jak sie rozpierdola to bedziesz na bosaka zapierdalac :) no bo ...

Nie ma sprawy znam kilku facetów ktorzy uwazaja sie za niewiadomo kogo bo co? bo od dluzszego czasu chodza na siłownie to ich głowny temat przez co stworzyli sobie taką elite i mają w du**ie innych a konkretnie dziewczyny i jeden z nich w bardzo perfidny sposob pokazuje swoja wyzszosc bo teraz ma inna panne ktora zdobyl w bardzo łatwy sposob i na kazdym kroku nie tylko mi ale innym pokazuje jaki to on cwaniak a tak naprawde wszyscy z niego sie nabijaja choc on uważa ze naprawde każdy facet wyrwie kolejna du**