Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a ty a ty

Potrafi rozwalić.

Polecane posty

od Listopadu się uzależniłam, mam już dość. Ale teraz sto tysięcy jednakowych... cudeńko, brak mi słów na geniusz :)

Sto tysięcy też bardzo lubię. Byłam raz na ich koncercie i na żywo są świetni.

Niesamowici są! Bardzo chciałam być wczoraj na koncercie w Krk, ale niestety nie dałam rady. ;(

Grali wczoraj? Dlaczego ja nic nie wiedziałam 😭 Polazłabym na pewno. No cóż, może innym razem.

Nowej płyty jeszcze nie słuchałam dokładnie, więc nie wiem jaka jest. A Tobie jak się podoba? Czytałam różne opinie. Niektórym bardzo się podoba ta płyta, innym wręcz odwrotnie.

Jest inna. Poprzednie były za bardzo klerykalne, jak dla mnie. Przesycone wiarą. Tutaj jest trochę inaczej, ale nie umniejsza to geniuszowi całego albumu. Słucham codziennie, wpadłam w jakiś nałóg, generalnie - podoba mi się.

Muszę przesłuchać tą płytę. Zaprzepaszczone siły... i Wrony też b. lubię.

Popołudnie Bezkarnie Cytrynowe powaliło mnie. Tekst, głos Piotra, muzyka...

B. dobre. Mam nadzieję,że ktoś wpadnie na wspaniały pomysł i podaruje mi tą płytę na gwiazdkę, bo na razie z kasą krucho.

Czyli Krk? Jakby co daj znać :D Nie zawsze jestem na bieżąco z koncertowaniem COMY, a też bym się przeszła i posłuchała na żywo 😭

wtrace sie, bo topik o Comie wesprzec warto ja ostatnio bylam na koncercie, takim malym, w Szczecinie, mnostwo mlodziezy, ale to raczej fajnie ja kocham Cisze i ogien, ale te stara, na zywo, z czasow pierwszej plyty a na koncercie ryczalam na Trujacych roslinach, choc wlasciwie nawet nie zwrocilam uwagi wczesniej

nie ryczec na koncertach to grzech prawie, a co dopiero na Comie :) To jeszcze sie pochwale, ze dwa razy juz bylam, dawno dawno temu na juwenaliach... dostalam butem w pysk, ale i tak bylo cudownie...

Ja butem w pysk dostałam ostatnio na Opener Festival - Sex Pistols :-o I najgorsze, że wcale mnie jestem z tego powodu zadowolona, gdyby chociaż koncert był dobry. Na koncercie Comy byłam raz w Krk kilka lat temu, ale było cudownie :)

Gość a ja pierdze

mniemam, ze my rowniez ;D unheard, jestes nieczula i zeby nie bylo, z uderzenia butem tez nie jestem zadowolona :)