Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elleeeeeee

mam problem- chce dziecko

Polecane posty

Gość elleeeeeee

od kilku miesięcy ciągle myślę o dziecku, bardzo chciałbym je mieć, normalnie jak widze dziecko to od razu myślę o tym że chciałbym mieć swoje. Ale.. mam dopiero 19 lat i wiem ze to niemożliwe i nie wiem jak sobie z tym poradzić :| do tego mój narzeczony ma już 25 lat i wiem że chciałby ale nie namawia mnie do niczego. a ja się boję że nie poradzę sobie na studiach(jestem na pierwszym roku), że mimo wszystko to za wcześnie. Ma ktoś tak? czy jestem jedyną nastolatką która pragnie dzidzie?

Gość tres jolie
Lepiej przypatrz sie swojemu zyciu i zobacz co w nim nie tak, bo pragnienie dziecka w tym wieku to chec zapelnienia pustki w zyciu...

Gość najpierw zacznij
pisac po polsku a potem dzieci

Ja też chcę, ale mam 31 lat. W Twoim przypadku, to chwilowa zachcianka, w moim ostatni dzwonek.

Byl juz podobny temat. Jasne, daj sobie zrobic dzieciaka a pozniej w wieku 35 lat ockniesz sie z poczuciem zmarnowanej mlodosci. Najgorsze sa takie niewyzyte tzrydziestki z bachorkiem

Niewyżyte trzydziestki? Kochanie, więcej użyłam z życia niż ty w tym swoim \"młodym wieku\". I nie mam zamiaru zaprzestawać.

Gość elleeeeeee
bambina ale ja powiedziałam że nie zdecyduje się na dziecko tylko że chcę, a chcieć nie oznacza mieć. Pisać umiem do kogoś wyżej.