Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna.szczęściara

jak się odwdzięczyć?

Polecane posty

ostatnio nie działo sie dobrze w naszym związku ja sie nonstop czepiałam go i denerwowalam o byle co,nie panowałam nad soba nie wiem dlaczego,stwierdzilismy że musimy zacząć gdzieś wychodzić i zaprosił mnie na koncert,do kina,teraz do teatru,jest niesamowity.a ja się zastanawiam jak się odwdzieczć po tych moich fochach bo skoro tak sie stara to chyba mu zależy...:p

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zazdroszczę aż ;-) Pokaż mu, że go doceniasz, powiedz mu o tym, jak bardzo jesteś szczęsliwa i podziękuj, że był wyrozumiały. I uwierz, że to wyjątek...

no tak czasami sobie uświadamiam to,bo ja raczej niedobra jestem a on tak się stara,i żeby to jakis desperat był...a ja nigdy nie sądziłam że spotkam tak przystojnego i oczytanego faceta:p czasem aż mi glupio jak strzele focha że się ze mną męczy i to wtrzymuje

jak moge mu pokazać że go doceniam?

Widać to mądry facet i potrafi wiele zrozumieć. Musisz to docenić. Może jakiś mały upominek z tej okazji, może romantyczna kolacja, nie wiem, może jakieś spełnienie marzenia... Coś, co jemu pozwoli utwierdzić się, że warto czasem przeczekać fochy.

to chyba tylko seks:p bo on twierdzi ze nic by we mnie nie zmienił i ze jest szcześliwy i nic nie chce to nie wiem,chyba tylko duzo uciech cielesnych:p może brzmi to płytko ale to chyba też ważne dla facetów

Ale to prawda. Daj mu więc coś, czego nie zapomni. Mężczyźni mają różne fantazje. Na pewno mówił kiedyś o czymś, czego pragnie, na co ma ochotę... Może jakiś ekstrawagancki zestaw bielizny...

no własnie on nic takiego nie mówił, tweirdzi zawsze że jest mu ze mną dobrze,rzeczy materialne odpadają,kolacja? no tak często razem sobie taką przyjemnośc sprawiamy,przygotowywujemy.Pozostaje wykrzesać pare ciepłych słów i przytulić mocno:)

chciałabym mu dac coś,czego nigdy nie zapomni ale tak jak napisałam wyżej pojęcia nie mam co to mogłoby być? chyba tylko duzo przyjemności w łóżku do dopiero zaczęliśmy i słabo nam to wychodzi

daj mu 3 wydrukowane bony z Twoim zdjęciem... dla przykładu mogą to być bony np na: - romantyczną kolację - zmysłowy masaż - niezapomniany sex ;) Każdy do wykorzystania w dowolnym dniu ;)