Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bartonello

Siła charakteru

Polecane posty

Jestem 18-letnim chłopakiem , a mam zamierzone już cele w swoim życiu . Wiem że należy byc mściwym . Jeśli czegoś nie chce to miec nie bede , ja nie pragne potomstwa i wcale nie bede go miec , z resztą w ogóle nie lubie przebywac między ludźmi . Żony też miec nie chce . Jeśli chodzi o zwierzeta to wnerwiają mnie ludzie którzy je lubią . RZECZY najważniejsze w życiu i które są moim celem to : -Kariera -Pieniądze -Władza , nic innego .

Gość DSCSD
współczuje

Gość nunanuan
dziwak

Gość anka1-1
materialista z ciebie i tyle ale szkoda ze cenisz takie wartosci a nie inne...;/

Jestem młodzieńcem z SILNYM CHARAKTEREM który nie cierpi głupoty . ŻEBY osiągnac swoj cel jestem skłonny posunac się do : - Intryg - Szantażow -i Kłamst

Gość nunanuan
a co z seksem? nie potrzebujesz? bedziesz chodzic do burdelu?

Seks , nie jest ważny w moim życiu . Jakosc moge sie bez niego o byc , nic mnie nie krecie , chyba jestem aseksualny . I cos w tym jest , ze aseksualni sa oziebli wobec innych ludzi bo ja wlasnie taki jestem , nie potrafie nikomu wspolczuc .

Gość tak sobie myslę ze
to prowokacja, albo dziewczyna go nie chciala

To żadna prowokacja . Odkryłem prawdziwe połowanie w swoim życiu . Poniżanie drugiego człowieka , jest dla mnie cenniejsze niż seks .

hmmm silny charatket siedzi wlasnie na kafe i sie puszy bo nie ma kumpla ktoremu moglby opowiedziec o tych NAJWAZNIEJSZYSZ rzeczach buhaha dobre dawno sie tak nie usmialam

Gość tak sobie myslę ze
biedny jestes, zal mi ciebie

Gość *****oooooooooooooooo*****
Poniżanie drugiego człowieka , jest dla mnie cenniejsze niż seks . A co na to twój psychiatra?

Przyjaciele , rodzina , miłosc , przyjazn - Głupie i pusta słowa , nie mające żadnego znaczenia . Dobre dla debili , którzy wierzą w ludzką uczciwosc i w to że człowiek jest dobry . Żal mi was .

zaloze sie ze jak byles dzieckiem to byles slodkim chlopcem :) potem napewno molestowal cie ktos i teraz sie okazuje ze jestes popaprany :D

Jaki powinien byc według mnie charakter człowieka : - Twardy - Nie ustępujący - Bezwzględny - Podstępny

Gość ersgv
jezeli facet mowi ze seks nie jest dla niego wazny to na 99% ma cos z glowa :O to niestety wbrew naturze...kazdy mysli tylko o jednym i na ciebie przyjdzie pora

Dobre dla debili , którzy wierzą w ludzką uczciwosc i w to że człowiek jest dobry Nikt ci jeszcze nie powiedział, że są ludzie i Ludzie?

Nikt mnie w życiu nie molestował . Widze tylko że , jeśli ktos jest okrutny ma lepsze , pewniejsze i spokojniejsze życie .

Widze tylko że , jeśli ktos jest okrutny ma lepsze , pewniejsze i spokojniejsze życie . Zwłaszcza jak porównamy zycie Hitlera i Matki Teresy :D

\"RZECZY najważniejsze w życiu i które są moim celem to : -Kariera -Pieniądze -Władza\" i fajnie tylko trzeba mieć predyspozycję, zacięcie i szczęscie żebt to osiągnąć nie mam szans 🖐️

Prezentując bezkompromisową postawę, godną cesarza Hirohito w trakcie akupunktury jąder, zakładam sobie na głowę stary kalosz sąsiada spod szóstki i biegnę na oślep w kierunku najbliższego warzywniaka by tam skomląc z pożądania poprosić o gratisowe wydanie naci pietruszki, która tak urozmaica moje zdezelowane życie erotyczne. :classic_cool: