Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia wawelska

mam brzydki nos

Polecane posty

Gość szeroki nosek
Ja mam szeroki nos, ale i tak wszyscy mówią, że wyglądam jak laleczka. Nie spotkałam jeszcze chłopaka(a uwierzcie miałam ich wielu), który mimo tego nochala by się mną NIE zachwycał! Czasami zdarzy się jakaś zazdrośnica, która go skomentuje... Pewnego dnia moja nietypowa uroda z (jak kiedyś uważałam) dużym nochalem została zauważona przez "łowce piękności" i od tamtego momentu mój nos zdobi wiele zagranicznych reklam i magazynów. Uważam, że nos jest wyznacznikiem naszej oryginalności i nie warto go zmieniać. Gdyby mój nie był taki szeroki( a jest bardzo szeroki!) nigdy nie zwrócono by na mnie uwagi! Osoby z branży zachwycają się nim i zawsze powtarzają, że gdyby nie on to nie byłabym tak śliczna i osobliwa. Więc wszyscy, którzy mają kompleksy na punkcie swojego noska nie powinni się nim przejmować. Głowa do góry i nawet nie próbujcie go operować! W USA od czasu do czasu zdarza mi się usłyszeć zasadę, do której powinniśmy się zastosować: "Najseksowniejsze dziewczyny to takie, które mają ogromny nos!" Pozdrawiam wszystkich właścicieli szerokich nosów;)))

szeroki nos to pikuś. pewnie masz szeroki, ale za to mało wystający i bez śladu garba, więc się tak nie wymądrzaj, szerokość nosa nie stanowi jego wady. chyba brzydkiego nosa nie widziałaś na oczy :P ja też mam nos o dupę rozbić, wąski, wystający i z garbkiem, nie lubię go, ale cóż zrobić. od przodu wygląda ok, ale z profilu tragedia :O

Gość szeroki nosek
anyżówka* ty pewnie myślisz, że mam nos w stylu rihhany? Natomiast mój nos to typowy przykład szerokiego polskiego nosa;p nie ma garba, ale wystaje i jest szeroki. Nie przeszkadza mi to już kompletnie. Trzeba zaakceptować się takim jakim sie jest! Mam inne zalety i ten szeroki, wystający nos sprawia, że są one bardziej widoczne! Cała moja rodzina ma zgrabne noski, postrzegane przez społeczeństwo jako idealne. Tylko ja mam taki,a nie inny, ale mimo wszystko to mnie biorą do reklam niż moje kuzynki z idealnymi buziami bez szpetnego nochala. Nie zadręczaj się tak i podkreśl swoje zalety;p

po prostu uważam, że szeroki nos to tylko szeroki nos i nie ma w nim nic brzydkiego ani dziwnego, to po prostu zwykły nos. nie wiem, jaki ma nos jakaś tam Rihanna. ja się nie zadręczam, ale uważam, że to bardziej ja i inne osoby z tego topika mają prawo narzekać na swoje nosy, a nie ktoś, kto ma zwykły szeroki nos. ubzdurałaś sobie, że Twój nos jest brzydki, a tak naprawdę nie wiesz, co to znaczy mieć brzydki nos, bo go nie masz i tyle w tym temacie.

Gość Kasia XD
hej :) dziewczyny ... dobrze wiem o czym mówicie ;/ tez mam ogromne kompleksy z powodu nosa... jest spory jak na moją buzię i ma malutkiego garba.. ;/ niby chłopcom to nie przeszkadza... ;) ciągle ktoś do mnie wzdycha, ale kiedyś usłyszałam jak taki jeden na mój profil powiedział:"jaki nos". no cóż .. każdy ma inny gust, więc radzę się tym nie przejmowac :) nos jak nos ;) nikt nie jest idealny i to jest najpiękniejsze :) trzeba pokochac swoje wady.

Gość Delicja90
Szeroki nos faktycznie nie stanowi problemu o ile nie odbiega od normy. Tak samo nie uważam żeby jak to mówicie nos z małym garbem był okropny. Ja natomiast miałam mega garba. Jeszcze nie widziałam osoby z takim garbem jak mój. No może Adrien Brody ma coś podobnego, ale ja przecież jestem dziewczyną! ;) Nie mogłam patrzeć w lustro, nie było mowy o pokochaniu swoich wad. Zrobiłam sobie operację i jestem bardzo szczęśliwa. Uważam, że dopiero teraz moja twarz zaczęła wyglądać naturalnie, a wtedy była nieco dziwna.

Gość Delicja90
Mała poprawka. Po przejrzeniu zdjęć Adriena stwierdzam, że jednak miałam większego garba niż on. Może mój nos był trochę mniejszy, ale jak na kobietę był bardzo duży. Operacja była najlepszą rzeczą jaka mogła mnie spotkać.

Gość Delicja90
Ktoś kto ma ładny nos nigdy nie zrozumie jak beznadziejnie można się czuć odbiegając nieco od normy pod tym względem.

pierdolicie... duzy krzywy nos jest brzydki i niszczy wyglada calej twarzy!! Wmawiajcie sobie ze nie prosze bardzo ale i tak jest jak ja mowie :P

Gość dobek
podobno przegroda nosowa istnieje po to żeby ludzi nie kusiło ...:D

moj nos en face jest bardzo ladny, nie za szeroki i nie za dlugi ale z profilu wyglada beznadziejnie.... w miejscu gdzie styka sie z czolem jest jakos tak zapadniety bardzo mi sie to nie podoba, czuje sie jak pinokio :/

Gość Kamilka1666
Hey dziewczyny wiem cos o tym bo mam ten sam problem... Tez mam szeroki nos i zwiazane z tym kompleksy..Ciagle mi sie wydaje ze ludzie nie zwracaja na nic innego uwagi jak na moj nos;// Chcialabym podjac sie operacjii ale rozmawialam o tym z rodzina i powiedzieli ze jestem szalona...Poco mam sie przerabiac jak jestem piekna i ze nikt nie jest idealny... Ehh ale ja w to nie wierze..Bardzo bym chciala zmienic wyglad mojego nosa zeby wygladal inaczej..;//Nie jest on az tak bardzo szeroki ale jednak wplywa to na samoocene o sobie...Mysle ze oni nie wiedza o czym mowie bo sami maja idealne noski.. I nikt mi nie powie ze nos nie zmienia nic w wygladzie twarzy bo zmienia bardzo duzo NIESTETY!!!

Gość karolinatodziewczynajakmarzeni
jak nie masz większych problemów to spadaj stąd cieszyć się życiem, głupia autorko.

Gość kamilka1666
Zastanawiam sie tylko czy mozliwe jest ze z biegiem czasu moj nos moze sie zmienic??;//;(( Moze nie wszystko jest jeszcze stracone i nie bede musiala podjac sie operacji...;(

Gość kamilka1666
Ha ha ha.... Niewiem czy to takie smieszne;// No ale dobraa.. Poprostu pisze co czuje i jak mi jest z tym zle ze moj nos jest taki a nie inny!!!!

Gość efemka

Ja też ciepriałam ale sie zdecydowałam na  taką drobniejsza operację, tylko czubka nosa. Tp tylko części chrzęstne, bez ingerencji w kość  a pozbyłam sie kompleksów. Długo sie decydowałam, byłam 2 razy na konsultacjach, w koncu dr Osuch mnie przekonał mówiąc że jak tak mi ten mój nos przeszkadza, to mała poprawa tego czubka nie będzie drastyczna a mnie zadowoli - i mia łracje Jestem po operacji i jestem zachwycona efektem