Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm.. nie wiem

CO byscie pomyslaly o NIM?

Polecane posty

Gość hm.. nie wiem

Mam kumpla znamy sie pare lat, z racji tego ze sie kiedys bardzo dobrze z nim rozumialam a nawet podobal mi sie i podoba do dzis czasem go odwiedzam. Od jakiiegos czasu on zaczal mnie na przywitanie jakos tak dziwnie cmokac w usta ok,przyjacielski calus... malo tego upomina sie bym mu podarowala moich kilka fotek z wakacji, gdy z nim rozmawiam rozmowa konczy sie na temacie sex.. i to w sumie on zawsze zaczyna... pyta mnie czasem o szczegoly jaka jestem itp. hm... ostatnio napisalam mu ze kupilam fajna bielizne tak do zarotw chcialam sprawdzic jego reakcje a on na to ze by mnie chcetnie w niej obejrzal i sprawdzil jak na mnie lezy. hm... ok widocznie ma na mnie ochote ale... odwiedzilam go przed wczorej mylsalm ze cos teges a on nic tylko usmieszki kurde W CO ON GRA?

Gość gość
Może mial penisa nieumytego, dlatego nie startował....albo nie umył zębów

myślę,że ma na Ciebie ochotę,ale boi sie zburzyć przyjaźń ,a związku stałego pewnie nie chce i nie wie jak sie za to wszystko zabrać

Gość Malinowa________61
może miał jakiś kłopotliwy problem a może ma fanatazje że Cie na siebie napali i sie na niego rzucisz?: P

Gość hm.. nie wiem
strasznie sie z tym niezrecznie czuje wiem ze tu najlepszym rozwiazaniem mogla by byc szczera rozmowa. Ale w tym problem ze istnieje pewna granica i jak sie juz ja przekroczy i zaczyna sie ze tak powiem zauroczenie to wystepuje brak odwagi i wtedy to koniec! dlatego pisze do was o rady bo nie wiem co zrobic ? i nie jestem pewna czy jego zachowanie dobrze odbieram? co byscie sobie pomyslaly gdyby facet zachowywal sie tak w stosunku do was?

Gość hm.. nie wiem
czy powinnam zrobic pierwszy krok? jesli tak to jak to zagrac zeby mi nie uciekl?

Gość Malinowa________61
pomyślałabym że czeka na mój ruch. spytaj go czy oczekuje że zostanie kimś wiecej niż jest teraz

gdy się całujecie tak po przyjacielsku spróbuj wykonać pierwszy ruch i pocałuj go w usta poczatkowo tak bez otwierania i zobaczysz co dalej ,bo on powinien ponowić pocałunek już z języczkiem.Jeżeli tego nie zrobi zapomnij o nim jest seksiarzem gawędziarzem.

Gość darekM
tez tak zaczynalem z moja ex.. Chlopak jest niepewny jak zareagujesz jak pojdzie na calosc, boji sie odrzucenia i utracenia przyjazni. Daj mu jakis widoczny znak jak masz ochote.. jakis wspolny wyjazd czy wyjscie powodzenia;)

Gość na dzien dobry
zrob mu laske. Od razu bedziesz wiedziala, czy ma na ciebie ochote, czy nie.

Gość do facetów 24l.
a ile macie lat