WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Że baba w szlafroku to jakaś ruska prostytutka. Kużwa nie powiedziałem nigdy tak na Ciebie, więc nie przesadzaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Kużwa nie powiedziałem nigdy tak na Ciebie, więc nie przesadzaj. Fakty mowio same za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Kużwa nie powiedziałem nigdy tak na Ciebie, więc nie przesadzaj. Okropnie wyczulona na własnym punkcie i z obsesją na moim punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja idę jeść boczek i myć zęby. Ale poszłam na zakupy po paste do mycia zębów i jej nie kupiłam O niebieskich migdałach chyba myślę jak nastolatka, za starych dobrych czasów Więc muszę wycisnąć niczym cytrynę, to co mam Ok, więc smacznego Więc bujałaś w obłokach chyba, albo zmęczenie po pracy Cię dopadło Fajne czasy były i też żałuje, że zleciało to jak z bicza strzelił Wyciskaj tylko z umiarem, bo rano musimy wstać Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Okropnie wyczulona na własnym punkcie i z obsesją na moim punkcie Nie będę dłużej przekonywać osobników z gomoczastym mózgowiem ze nie jestem ruska prostytutka z jandexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Fakty mowio same za siebie Podobał mi się ten widok jeśli o to Ci chodzi Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Ok, więc smacznego Więc bujałaś w obłokach chyba, albo zmęczenie po pracy Cię dopadło Fajne czasy były i też żałuje, że zlecało to jak z bicza strzelił Wyciskaj tylko z umiarem, bo rano musimy wstać No bez przesady ile można pracować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Nie będę dłużej przekonywać osobników z gomoczastym mózgowiem ze nie jestem ruska prostytutka z jandexu A ty masz mózg? Tylko gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Podobał mi się ten widok jeśli o to Ci chodzi To może zapisz się na wizytę do tej pani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 57 minut temu Nie jestem pokahontaz która pozuje w piżamie i kopytach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 57 minut temu Zamykam szafę. Won stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 55 minut temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: No bez przesady ile można pracować.. No na pewno nie 250 godzin, bo robić w balona to można na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: To może zapisz się na wizytę do tej pani. Nie chcę, bo ta Pani się nie przyznaje do tego ciała jak natura chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie chcę, bo ta Pani się nie przyznaje do tego ciała jak natura chciała Ta pani nawet nie wie że istnieje kafeteria i że jej szlafrok zawładnął twoim umysłem. Ale od tego to już są psychiatrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1087 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: No na pewno nie 250 godzin, bo robić w balona to można na kafe No raczej Drę tu łacha i wciskam kity, ale niektórzy tak to przeżywają, że nie chce mi się tego prostować Gdyby mnie zbanowali, to dobrej nocy i do zobaczenia gdzieś na szlaku w górach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ta pani nawet nie wie że istnieje kafeteria i że jej szlafrok zawładnął twoim umysłem. Ale od tego to już są psychiatrzy To nie dziękuj za komplement, skoro nie ma za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To nie dziękuj za komplement, skoro nie ma za co No jest bo wygladam gorzej niż ta stara rura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No raczej Drę tu łacha i wciskam kity, ale niektórzy tak to przeżywają, że nie chce mi się tego prostować Gdyby mnie zbanowali, to dobrej nocy i do zobaczenia gdzieś na szlaku w górach Nie inaczej Wiem, widzę od dawna to, ale czasem przesadzasz z osądem wiesz o tym Spoko, jakby mnie też, to na innych nickach się spotkamy i dobrej nocy, bo kto wie co los pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: No jest bo wygladam gorzej niż ta stara rura Nie widziałem Cię prywatnie, więc nie ocenię proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie widziałem Cię prywatnie, więc nie ocenię proste Bardzo logiczny jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Bardzo logiczny jak zawsze Tak, bo pokazałaś fotę z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 40 minut temu Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 523 Napisano 35 minut temu Więc nie prowokuj i nie kłam, bo mnie wkurzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 89 Napisano 34 minuty temu To se daj ignora i odsapnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach