Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAFETKA

OSOBNY POKÓJ NIEMOWLAKA

Polecane posty

W JAKIM WIEKU WASZE DZIECKO ZACZĘŁO SPAC SAMO W SWOIM POKOJU? MÓJ SYNEK ŚPI NARAZIE W NASZEJ SYPIALNI ALE WE WŁASNYM ŁÓZECZKU, NIGDY NIE POZWALAŁAM ŻEBY SPAŁO Z NAMI W ŁÓŻKU, ALE JAKOŚ MAM OPORY PRZED PRZESTAWIENIEM ŁÓZECZKA DO JEGO POKOJU ..JESZCE SIĘ BOJĘ ŻE GO NIE USŁYSZE ITP. MA 4 MC. JAK BYŁO U WAS?

Nasz synek mial ...poltora roku, jak zaczal spac w osobnym pokoju, bo wtedy kupilismy wlasne mieszkanie :-P Wczesniej spal z nami w pokoju, w naszym lozku tez, bo w swoim czasie mial alergie i nioespokojny sen, wiec wygodniej nam bylo spac z nim.... Po przeprowadzce do nowego lokum nie bylo najmniejszych problemow ze spaniem w nowym lozku - juz nie szczebelkowym, ale \"doroslym\". Az sami sie zdziwilismy....

Gość Kaczka.....
ja mojemu przestawiłam łozeczko do pokoiku jak miał 6 miesiecy

Kiedy wyszliśmy ze szpitala to wszyscy spaliśmy we trójkę (ja,mąż i dziecko) w jego pokoiku.Oczywiście on w swoim łóżeczku a my we swoim.Po 2 tygodniach z mężem przenieśliśmy się do sypialni a synek został w swoim pokoju.Spaliśmy za ścianą i uwierz mi każdy jego oddech,ruch,przekręcanie syczałam :) bo taki jest właśnie instynkt.Oczywiście miałam takie obawy czy usłyszę ale jak zwykle strach ma wielkie oczy!