Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betacia

organza

Polecane posty

Gość ladny wlosek
a dlaczego ty chcesz owijac choinke organzą??- nie rozumię...

Właśnie ja widziałam na wystawie sklepowej choinkę ubrana w organzę i jednokolorowe bombki ,wyglądała super .Szerokość wydaje mi sie w granicy 50 cm.Była owinięta wokoło choinki i co jakis tam odcinek uszczypnięta ,naprawdę to ładnie wygląda ,nawet pasują do tego te wiklinowe bombeczki na tasiemkach .

Wielkie dzięki za odpowiedz ,a dlczego chcę owinąć chonkę,dlatego że pięknie wygląda

kupujesz taką o szerokości 50 cm,składasz na pół do środka bombki i tyle

Ja widziałam taką szarfę ale cała była rozłożona i tylko co jakis kawałek była uszczypnięta w taki jakby kwiat ,potem znów się rozlewała na choince .Ta w pół złożona ładnie tylko wygląda jak jest podświetlona lampkami ,a ta co widziałam jest sama w sobie ozdobą i bombek było kilka i jakieś małe aniołki porcelanowe wisiały .Skromna i piękna :)

Dziewczyny ,a czy wstarczu na choinkę 9 m organzy czy lepiej kupić dwie .Choinka ma 1,80

Weź zmierz nitką ,przeciągnij ją ile razy potrzebujesz opatulić choinkę i zmierz potem tą nić ,jak z marszczeniami to zawsze coś dodaj ,ale 9 m to chyba ze dwie takie choinki przyodziejesz :D

Gość ladny wlosek
aaa aaaaa!!!!-to juz wiem o co chodzi ja tez takie mam tylko wiesz ja kupiłam w tamtym roku takie gotowe wstążki i je tak ładnie skręcam i lekko kładę na choince niby łańcuch:) - fajnie to wygląda...:) Może lepiej skuś się na takie gotowe wstążki one są dość długie i usztywnione na brzegach przez co łatwiej uzyskac fajny efekt jeszcze mogą być zdobione i sa tez z czegoś takiego podobnego do organzy. Widziałam ostatnio te wstążki w marketach w tesco POLECAM

Gość olka000
ja choinkę (taką poltorametrową) okrecilam jedną rolką organzy, o taka http://smart-deco.pl/dekoracje/zlota-organza-snow-016m-x-9m/ niestety nie mam juz zdjecia choinki, ale spokojnie starczylo i fajnie wyglądało, to jest taka organza snow - lekko sie mieni, fajna, polecam tez np do dekorowania stolu