Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herienik

uczycie sie juz do sesji?

Polecane posty

Gość herienik

wogole jak tam na studiach wam idzie?

Gość herienik
no wlasnie ja tez ale gdy pomysle ile do wkucia to mi niedobrze i wiem ze moge zawalic sprawe takim postepowaniem

Zawsze są poprawki, w ostateczności komis ;) Ja mam 4 egzaminy, ale na dwóch podobno przepisują oceny z ćwiczeń. Tylko najpierw się muszę zebrać w sobie, żeby się nauczyć na kolosy i te ćwiczenia zaliczyć :D

Gość ja w srode mam kolosa
i strasznie nie chce mi sie kuc.... ale coz mobilizacja i do roboty... Do sesji tez trzeba powoli zaczynac powtarzac...dla własnego dobra... Zycie studenta w tym okresie jest straszne...

Gość herienik
boje sie :P

Gość gfgffdf
oj nie przypominajcie mi o sesji, ja mam egzamin juz za dwa tygodnie a po nowym roku sesja na calego :( ale zwlekac bede jak zwykle do konca:D

Gość herienik
ja to mam jeszcze teraz pare kol do poprawy i nie dobrze mi juz jak mysle.narobilm zaleglosci. a co bedzie z sesja?uhhh

Zwlekanie dotyczy chyba wszystkich poza kilkoma przypadkami, które już na pierwszych zajęciach biorą jakieś referaty i zawsze sa przygotowane (czym akurat zwykle ratują dupe takim leniom jak ja). Sesja u mnie chyba od 28 stycznia, ale wcześniej paskudne zaliczenia i ewentualne zerówki. Bleeee...

Gość dobrze bedzie...
pozytywne myslenie to juz połowa sukcesu...druga to dobry humor profesora...a wiedza jest na ostatnim miejscu...Ja mam sesje dopiero od 28 i wiekszosc egzaminow ustych... Trzeba bedzie lac wode ale zeby ja lac trzeba ja miec....

U mnie z kolosami jest tak, że są tylko pod koniec semestru i to mnie jeszcze bardziej mobilizuje do nie robienia absolutnie niczego i odkładania wszystkiego na ostatni moment. A niby człowiek uczy sie na własnych błędach...

Gość ellaelllaella
ojjjj u mnie sesja od 30 stycznia, nie przypominajcie:/ na razie studiuje:D uczyc moze tam kiedys sie zaczne;p

Gość herienik
a jak odbywa sie ustny egzamin?tego nie doswiadczylem jeszcze?przychodzisz siadasz i co?ile pytan ? to jets rozmowa obustronna czy tylko ty gadasz?

Gość ellaelllaella
tez mam ustny egzamin i to w dodatku z fizyki:/ wiem, ze u nas pyta z tego na jakim wykladie kogos nie bylo(puszcza liste) no i potem to wiele zalezy od szczescia i od jego humoru:p

Gość uczycie sie