Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokseromania

On ma pchły!

Polecane posty

Gość bokseromania

Witam! Jestem posiadaczka 6-tygodniowego bokserka. Ostatnio zauważylam u niego pchly! Pytalam weterynarza o to czy moge wykapac pieska uzywajac specjalnego szamponu przeciw pchlom. Weterynarz stwierdzil,ze nie ma ku temu zastrzeżen. Ja jednak mam obiekcje ponieważ to jet naprawde malutki bokserek. Co robic? Dodam,ze trzymam go w domu, w cieplym pokoju wiec sie nie przeziębi!:)

luz... ja moje kapie, przykrywam koce i zasypiaja jak sie boisz kapieli, choc niewiem czego nawet mozna sie bac to kup mu cos na pchelki i juz!

Kup obrożę przeciw pchełką, i szampon dla szczeniaków. Mój mały też ma 6 tygodni, i złapał pchły, ale szampon i obroża zrobiły swoje. Po kąpieli zawiń go w ręcznik i trzymaj w ciepłym miejscu. Będzie piszczał, możesz go też suszarką podsuszyć.

Gość bokseromania
aaa dostalam bokserka z kocykiem. Czyli jego kocyk rowniez powinnam wyprac. Tak?

ja mysle ze tyle srodkow az nie trzeba uzywac, najlepiej jak bedziesz znowu u weta albo w jakims dobrym zoologicznym DOBRYM! to spytaj sie o cos na pchelki dla szczniakow, obroze sa bardzo dobre, jeszcze lepsze kropelki ale wydaje mi sie ze dla szczeniakow nie ma takich ale obroze sa nwet dla takich najmniejszych maluszkow i koniecznie usun lub koniecznie wypryskaj antypchlaczem ;) miejsce gdzie twoj piesek dotad spal, gdzie bylo jego miejsce, kocyk, legowisko... bo jak ma juz troche tych pchelek to pewnie moze sie jakas uchowac w jego poslaniu