Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanikadu

pomozcie?

Polecane posty

Gość kanikadu

wytrysk byl na zewnatrz po czym sperma zostala przeniesiona palcami do srodeczka dosc gleboko. dodam ze byly to moje dni plodne. 1.czy moglo dojsc do zaplodnienia 2.czy nie wielka ilosc spermy moze zaplodnic prosze pomozcie?

Gość yyyyyyyyyyy
1. tak, jak najbardziej mogło dojsc do zapłodnienia!!! 2. tak, nawet niewielka ilosc spermy moze zapłodnic!!!

Gość anussssssss
po co po raz kolejny zakładasz ten sam topic, przecierz juz ci ludzie napisali ze w taki sposób tez mozna zajsc w ciąze. Najpierw trzeba pomyslec co sie robi zeby potem nie panikowac. A kiedy to sie stało? robiłas test?

Gość kanikadu
to mialo miejsce 2 dni temu.do okresu jeszcze 11 dni..i maly stresik przedemna,, dlatego chce aby udzielilo sie duzo osób... im wiecej tym lepiej.

Gość anik...
a po co ma sie udzielic duzo osób???? Odpowiedz na twoje pytania jest jedna!!! To prawda ze w taki sposób jak opisałas mozna zajsc w ciąze, szczególnie ze miałas dni płodne. głupi pomysł z tym wkładaniem palce na którym była sperma. Pozostaje ci tylko czekac. A nie słyszałas o tabletce "po" Mozna ja przyjąć do 72 godzin po stosunku i nie dopuszcza do zapłodnienia. Moze ja przepisac tylko lekarz ginekolog i jest to niezdrowe dla organizmu bo to duza dawka hormonu, ale zawsze jest to jakies wyjscie

Gość kanikadu
nie dzieki... trzeba brak odpowiedzialnosc za swoje czyny. a jezleli chodzi o udzielanie sie duzej ilsci osób .. tzn.. chce byc pewna..czy tak czy nie!

Gość anik...
To ja ci pisze ze na 100% TAK. Czytałam o tym mnóstwo w necie i rozmawiałam z moim ginekologiem jakis czas temu

Gość kanikadu
dziekuje-]

Gość szczerze mowiac to
g... mnie obchodza idiotyczne problemy niedorozwinietych smarkul - TRZEBA BYC KOMPLETNYM CYMBALEM ZEBY TAK ROBIC:P

Gość kanikadu
bujaj sie-] nie masz ochoty odpowiadac to wstrzymaj sie glupich tekstów!!!

Gość anik...
a jak nie ufasz mi to pogadaj z jakims lekarzem. Nawet w necie mozna znalezc wypowiedzi lekarzy na ten temat i wszyscy twierdza ze mozna tak zajsc w ciąze. Nawet na zdrowy rozum, jesli masz dni płodne to nawet niewielka ilosc spermy wprowadzona do pochwy moze zapłodnic bo plemniki popłyna sobie dalej jezeli je umiescisz w pochwie. Teoretycznie szanse są wieksze jezeli był pełny wytrysk w tobie, ale zapłodnienie przez takie przeniesienie spermy na palcu jest jak najbardziej mozliwe i realne

Gość kanikadu
dziekuje Anik

Gość szczerze mowiac to
a ty sie maly niedorozoju wez lepiej do lekcji... najlepiej biologii :P

Gość kanikadu
nie bede z toba dyskutowac-}

Gość szczerze mowiac to
slusznie, nie marnuj czasu przeznaczonego na nauke :D Moze nawet uda ci sie czegos nauczyc i przestaniesz zadawac tak debilne pytania :P

Gość kanikadu
dlugo myslalas nad ta odpowiedzią-)!!!