Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alone4ever

moi rodzice mnie dobijają. . . .

Polecane posty

eeehh pomalu mam juz dosc :/ zwkaszcza mama :o normalnie ostatnio to nie wiem co jej odwala 😠 ciagle tylkko sie dopier^^^ ze caly wolny czas spedzam w domu przed kompem :o ze powinienem miec dziewczyne :o ze ten jakis tam koles juz z dziewczyna od kilku lat chodzi, ze tamten tez ma dziewczyne, ze marcin > sasiad < w kazdy weekend jezdzi na dyskoteki i imprezuje a ja NIC :o i jeszcze stale waty ma o to ze do kosciola nie chodze ze w boga nie wierze :o :D i tym podobne txty ciagle ostatnio slysze :o nie wiem chyba najwyzszy czas bedzie kupic walizke zarezerwowac bilet i wyjechac do uk :D bo juz nawet rodzice maja mnie dosc :o :( :(

prawie 21 :o najlepsze jest to ze wiem ze heh z reguly starzy czepiaja sie ze stale chodzisz na imprezy ze pozno wracasz z domu ze palisz ze pijesz. .. . . ja nic z tych rzeczy nie robie wiec sie kurwa przyczepia ze w domu siedze :o no bez kitu 😠

Gość malaaaaaa
moze chcieliby miec choc przez kilka godzin wola chate, tez maja swoje potrzeby

komp to moj jedyny przyjaciel ;) :o doszedlem ostatnio do wnisoku ze wole spedzac czas przy kompie sluchajac muzy i buszujac po sieci niz jezdzic autem :o choc auto tez cieszy ale 😠 . . .

braku ambicji - byc moze 😠 stracilem po prostu nadzieje ze moze sie zmienie ze bedzie lepiej ze cos osiagne niestety jak sie jest beznadziejnym to coz :o szkoda ze w pl nie ma tak latwego dostepu do broni jak w usa :(