Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amnescja

Czy czop sluzowy zawsze jest zabarwiony krwia????

Polecane posty

Gość amnescja

witam czy czop zawsze musi byc zabarwiony krwia? moze byc np koloru bialego lub mlecznego i odchodzic nawet przez pare dni?

Gość ja wygrałam hahahaha
a jak to wygląda?;) i jest takie twarde czy co?:p bo ile razy o tm czytam to am w głowie cos jak walec twardy bleh:p

Gość moze byc lekko
brązowy,taki kolor jak koniec okresu:) to taka galaretka:)

Gość eeeee..
Mleczny raczej nie, to zwykła wydzielina, moze się pojawić pod koniec ciąży ale nie jest to ten tzw. czop

Gość amnescja
ale to wyglada jak glut i sie ciagnie,czytalam ze moze byc czop bezbarwy taki bialy wlasnie

Gość eeeee....
Czy czekasz aż ktości ci odpowie na tyle na ile wie, czy po prostu potwierdzi to co ty sugerujesz?

Gość mamamirabell
podbarwiony krwią.

u mnie na 3 dni przed terminem pojawił się ciagnący śluz taki jak płodny w dużych ilościach... początkow był całkiem bezbarwny, potem lekko różowy a na ostatniego dnia można było w nim dostrzec jakby niteczki krwi...

u mnie lwasnie tak od 3 dni wylatuje cos takiego jagby sluz plodny tylko jest bardziej cignacy sie jak glut,i wczoraj i dzis jest tego wiecej,ale nie zauwazylam aby zmienial kolor i byl z domieszka krwi,ciekawo czy to wlasnie ten czop

ja tez tak mialam przed porodem wychodzilo ze mnie duzo takiego sluzu jak w dni plodne ale czop odszedl w dniu porodu i dokladnie czulam jak wyszla ze mnie ta niemala kulka byl to zlepek gestego sluzu z domieszka krwi przy drugim porodzie wogole nie zauwazylam czopa :-/ nie wiem kiedy odszedl, chyba razem z dzieckiem :-P

a dlugo przy porodzie ci odchodzil? u mnie juz sa dwa dni po terminie a 3 dzien widze wlasnie taka gesta wydziline cignaca sie

Gość fdasfd
czop śluzowy...dobry pomysł na nick:D