Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem normalna

Czy ja jestem NORMALNA....???

Polecane posty

mam 29 lat mieszkam z rodzicami.Mam swoje mieszkanie a mimo to mieszkam z moimi rodzicami.Czy ja jestem normalna???tak sie ostatnio zastanawiam:(

Gość jeśli masz swoje mieszkanie
to nie całkiem ;)

Gość hhtyhyh
boisz sie samotnosci !

Gość krówka ..
może nie chcesz sama mieszkac,to w sumie nic zabawnego...

Nie mam fceta bo z nimzerwałam 3 miesiące temu ale mimo to myslicie ze powinnam mieszkać sama czy czekać az się ktoś pojawi?

Gość nieromantyczna
A co w tym dziwnego??? Ja bym na Twoim miejscu wynajęła swoje mieszkania a pieniądze odkładała super sprawa ze w dzisiejszych czasach gdzie młodym ludziom jest naprawde ciężko dostać kredyt masz swoje mieszkanie!

Gość kleszcz
Ale co w tym nienormalnego ? Kiedyś ten dom zapewne będzie twój, więc jesteś u siebie. Pracujesz i dokładasz się do swojego , a dokąd chcesz pójść ?

no wiecie mam już swoje lata i zaczynam myśleć ze to raczej obciach mieszkać z rodzicami jesli ma się swoje mieszkanko.

ja mieszkam z rodzicami i dostaję czasem paranoi że prędzej czy później będę musiała sama. ale mieszkania swojego nie mam.

Gość kleszcz
jeżeli masz swoje mieszkanie to oczywiście pójdź na swoje ale wiadomo, że na własnym garnuszku jest drozej niż mieszkając z rodzicami , skoro jesteś sama to taniej wychodzi mieszkać z rodzicami

jak ci sie znimi dobrze mieszka, a im z toba to co za problem? mieszkaj sobie z rodzic\ami, mieszkanie wynajmij, bedzie zarabiac na siebie i jeszcze zostanie. eli sobie nie przeszkadzacie i nie wchozicie w drogie, jesli sie ciebie nieczepiają..... czymy by nie.