Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tilia_cordata

Urodziłam się na nowo - schudłam ponad 20kg

Polecane posty

Gość tilia_cordata

I jestem z siebie dmna:)

Gość odpowiedź taka
ja 30 i tez jestem z siebie dumna ale wiem, ze to dopiero pólmetek i dluga droga przedemną. Gratulacje.

Gość Monikaaaa82
super gratulacje, a cos wiecej na temat odchudzania?

Gość tilia_cordata
Wykluczyłam z diety cukier, tłuszcz, zaczęłam jeść o regularnych porach, do tego dużo ruchu i mnóstwo samozaparcia:) Tylko lub aż tyle:)

A ja 22 kg ;-) Tez czuje się teraz jak nowo narodzona!Dosłownie jak gwiazda filmowa adorowana na kazdym kroku! Jest cudownie, tylko ,ze musze uczyc się dopiero zycia na nowo! Byłam gruba nastolatka i nie jestem przyzwyczajona do adoracji, randek, bycia w centrum uwagii... ale i tak jetsem najszczesliwsza osoba na swiecie! Grubaski uszy do góry Wam tez uda się schudnac, trzeba tylko w to uwierzyc i byc wytrwalym!

ja 26 kilo schudłam dzięki ruchowi jem wszystko ale z umiarem i ćwiczę minimum 3 x po 60 minut w tygodniu, oczywiście latem więcej z racji, że kocham rower i w trójmieście są fajne trasy wzdłuż morza

Gość to moze to do mnie jest
serdecznie gratuluje🌼;)

Gość tilia_cordata
gugajnaa --> to twoje fotki?

Gość hace frio
Uwazajcie tylko, bo bardzo latwo odzyskac wage, szczegolnie jak jadlyscie kompulsywnie- wtedy samo schudniecie nie zalatwia sprawy.

hace frio masz rację dlatego postawiłam na ruch a jem wszystko dzięki czemu nie mam napadów na lodówkę, kiedyś miałam i przez to miałam liczne jojo i dzięki temu spoooorą otyłość

Gość a co ze zwiotczala
skora?:( ja schudlam prawie 15 kg i z moich piersi zrobily sie zwisajace worki a mimo ze jestem juz prawie szczupla nadal mam cellulit :((((( chce jeszcze z 7 kg ale boje sie ze z tymi zwisami moj facet sie przerazi ucieknie ...a przeciez nie bede nie-chudla tylko dlatego ://///

Gość odpowiedź taka
ja juz nie odzyskam tej wagi. Wykluczylam z mojego życia pewne produkty ktore sa niezdrowe i zbedne, ale... jesli bede miala na nie ochote to napewno ich sobie nie odmówie tylkoz e kostka czekolady i kromka chleba a nie tabliczka czy bochenek. a co do jedzenia to nie mialam napadow glodu w zasadzie jadlam tylko raz dziennie... zaczynalam rano a konczylam kolo polnocy :D

Gość odpowiedź taka
a skóra? jestem po ciązach więc tragedia- brzuch to porażka i już nic mu nie pomoże tylko operacja plastyczna, a na to narazie mnie nie stać. Moze kiedyś. Piersi ładnie zmalaly i dzieku Bogu bo mialam już rozmiar wielkiee D a teraz jest male c :)

ja mam rozstępy, ale na własne życzenie, przytyłam po głodówkach itp generalnie dzięki ćwiczeniom i chudnięciu powolnym raczej nie mam innych problemów. Biust zawsze duży i raczej ciężki, więc to, że nie sterczy to nie wina diety, zawsze taki był...

ojej,gugajanaa, szacunek Ci się nalezy(przy okazji- masz bardzo ładna buzię, nawet na tym najwiekszym zdjęciu- jak juz osiągniesz swoje, bedziesz superlaską:)) ) z reszta wam wszystkim Panie:)zycze wszystkiego dobrego!

ja zrozumiałam, że o mnie chodzi;) spoko i bardzo dziękuję za doping! jest potrzebny bo jeszcze długa droga

Gość a co ze zwiatczala skora
co zrobilam ? wyprowadzilam sie z domu - ktory byl dla mnie przyczyna ogromnego dola. odreagowywalam jedzac kompulsywnie teraz gdy odzyskalam spokoj jem jak czlowiek no ale co ze skora???? :(

Gość czuły dotyk 29
dziewczyny!! jak mi ciezko z tym zyc...chce to wszystko zmienic..pozbyc sie nadwagi a moja silne wola jest chyba silniejsza odemnie :P gugajnaa !! GRATULACJE!! SUPER ZMIANA..powiedz mi jak ty to zrobilas? ja tez tak chce :(

ja 26 kilo schudłam dzięki ruchowi jem wszystko ale z umiarem i ćwiczę minimum 3 x po 60 minut w tygodniu, oczywiście latem więcej