Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szandiska

O NIE !!! TO KONIEC!!! Biore sie za siebie

Polecane posty

hej kobietki przyłączę się do Was bo samej mi brak motywacji :( Startuję z 60kg przy 160cm wzrostu. Taka mała kluseczka ze mnie hihi

Widzę, że moja stopka stara się jeszcze wkleiła chlip, chlip Chce wrócić do wagi 55 kg bo wtedy zaczynam się czuć dobrze

Hej wszystkim, starym i nowym kolezankom :) Ja dzis mam malego kacyka po wczorajszym, a wtedy wiecej chce mi sie jesc..ludzie zazwyczaj nie maja apetytu, ale ja musze miec oczywiscie odwrotnie :) Po spodniach widze, ze chudne, sa luzniejsze, wiec nawet drobne grzeszki jakos strasznie zle nie wplywaja na mnie, moze tylko spowalniaja chudniecie, a ten czas i tak nadejdzie :)

Gość natttttttttt
jak tam sobie radzice ?:) jak narazie u mnie ok :) zjadlam do tej pory pol sera bialego i szklanke mleka :P mam ochote na zupke chinska ::P potem poskacze z 15 min na skakance :)

Gość BladaNozka
no wiec ja do tej pory zjadlam znaczy wypilam tylko koktajl za niedlugo jem piers z kurczaka z salata no i pozniej koktajl i mam zamiar nic wiecej nie jesc:)mam ale czy sie uda to nie wiem musze kuchnie sobie na noc zamykac:-D:-D:-Di za niedlugo ide hula hopem krecic przez tv najlepiej mi to wychodzi:-D

Gość BladaNozka
no 25 min obkrecone juz hulahopem:-D jeszcze wieczorem moze dam rade z 15 minutek coraz latwiej mi sie kreci i przyjemniej:Da co u was gdzie sa piekne panie ktore sie odchudzaja??👄

od zawsze sie odchudzam, mam zdolnisci do szybkiego przytycia i zbicia wagi,bylo tak ze na miesiac 15kilo schudlam, ale teraz to juz musze schudnac

Gość BladaNozka
anna- ale jak to??15 kg na miesiac?!?!?!jak po takim schudnieciu wyglada Twoja skora?w jaki sposob tyle chudniesz??glowowka przez miesiac czy cos innego?

witajcie znowu ! :) 1 buleczka + maślanka 0,5l + kinder bueno [nie potrafilam sobie odmowic :(] to zjadlam do godziny 18 30. przyszlam do domu i jestem piekielnie glodna! :( eh dziewczyny.. tyle sobie odmawiam, a i tak mam wyrzuty sumienia jak cos jem.. no i nie chudne.. to chore! :(

Gość BladaNozka
aa jeszcze co!!dzewczyny przeciez jestesmy na diecie i jak wiadomo moga zmalec nam piersi:-D wiec moze dodajmy sobie jakies masaze ujedrniajaco powiekszajace jakies kremy moze tabletki?hmm moze ktoras z was moze cos polecic?? a tak na marginesie to jak wrocicie to dostaniecie po lapkach taka cisza tyle czasu w temacie:-D za kare bedziemy sie mierzyc i wazyc zobaczymy ile tam juz zlecialysmy tych setek kilogramow:-D

Gość BladaNozka
time..- witaj👄 ja zjadlam dzisiaj koktrajl-sniadanie obiad-piers z kurczaka i salate ze smietana -kromke wasa z pomidorem(samym nawet bez soli i bez masla oczywista) -kawalek sledzika w oleju (ale kawalatek wiem ze grzech ale coz:) ) - i yteraz zaraz robie sobie kolacje czyli koktajl no i plus 6 tabletek blonnika i 3 multiwitamin ale to chyba kalorii nie ma :-D

Ja wlasnie wrocilam za spaceru i jem kolacje. Z jedzeniem dobrze, ale cwiczyc w domu kompletnie mi sie nie chce. Wydaje mi sie, ze spacery tez pomagaja, dzis np 1,5 godz i niezbyt wolnym tempem. Odnosnie biustu - ja uzywam serum z Eveline, ciezko powiedziec, czy pomaga, bo za krotko stosuje, ale wygladza, nawilza i przepieknie pachnie. Przydalyby sie tez chlodne prysznice, ale ciezko sie zmusic :) Podobno cwiczenia z ciezarkami pomagaja. Dzis zjadlam; s: jajecznica, pol bulki, pomidor przekaska: kawalek sera plesniowego, mandarynka o: kotlet schabowy, troszke ziemniakow, surowka k: salatka z tunczykiem, kawalek sera plesniowego

Gość BladaNozka
Enida spacery oczywiscie ze pomagaja sama na sobie sprawdzilam 5 razy w tyg 40 minu super wplywa na cialo.ale zaprzestalam teraz chodze sporadycznie musze znow zaczac:-D

Gość BladaNozka
a co chlodnych prysznicow ja robie je codziennie bo myje glowe codzienie i odzywke splukuje zawsze zimniejsza woda no i cala siebie tez lekki szok ale w sumie sie przyzwyczailam ze po goracej wodze przychodzi czas na zimna:)

oj blada.. :* te twoje koktajle i tabletki.. a fuj ;p a ja zjem dzis jeszcze sałatkę jarzynowa.. troszkę, ale zjem !! bo juz mi ślinka cieknie.. jeszcze nie jest gotowa a ja juz mam wyrzuty sumienia! ;p Enida.. Ty możesz sobie pozwolic, szczęściaro ! :P

Gość BladaNozka
no wlasnie nie fuj!:) bo koktajle sa pyszne a tabletki tylko polykam nastepny koktaj biore truskawkowy chociaz waniliowy pycha jest:-D

A u mnie niestety panuje grypa jelitowa. Więc prawie jakbym nie jadła :) Ale co z tego jak samopoczucie kijowe :/

Gość BladaNozka
shari- ja nikomu zle nie zycze ale taka grypa jelitowa to najlepsze rozpoczecie diety bo oczyszczona jestes i zaczynasz tak jakby od zera:-D ale wracaj do zdrowka👄

shari, zdrowka! ale jak to sie mowi.. nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo. :) blada.. a powiedz mi.. praca/uczelnia nie powodują tego, że sie denerwujesz i chcesz jesc wiecej?

Gość BladaNozka
szkole mam w weekendy i sie nie steruje bo tam luz jest:) ale tak to sters nie powoduje ze chce mi sie jesc tylko przed okresem nie moge nad soba zapanowac i jem jak opetana ale jesli teraz zoladek troszke mi sie skurczy mysle ze bedzie latwiej

hej.mogę dołączyć do Was??Też chcę być piękna i zadbać o siebie a wiadomo,że grupa motywuje:)

Gość BladaNozka
martas-podaj jak mozesz swoje wymiare i ile kg bo za jakis tydzien wypisuje swoje rozmiary i kg i nie podjadaj!!!:-Da jaka diete stosujesz czy bez diety tylko jakies ograniczenie jedzenia?

Gość kikoo
dziewczyny, czy wy tez czujecie jakies przesilenie? ja nie moge sie na niczym skupic.. ani na nauce (ucze sie sama wloskiego dodatkowo) ani na sporcie (chcialam cw hulahop ale cos mi sie nie chce :( ) od jutra chyba startuje z jakas dieta... moj rozmiar spodni 30. chce miec 28!! takze dolaczam sie :)

Gość BladaNozka
kikoo ja tez mam taki rozmiar i tez chcialabym miec o dwa mniejszy ;) no9 ja wczoraj wogoloe nie moglam sie skupic bylam taka rozkojarzona ale dzisiaj lepiej a na hula hop to sie na poczatku zmuszam a pozniej sie samo kreci juz:-D

Gość kikoo
mi tez juz sie kreci bez problemu... tylko ze np dzis : zaczelam krecic, pokrecilam z 4 min bez przerwy, nagle mi sie odechcialo... i juz mi sie nie zachce :((

Gość BladaNozka
ja krecilam 20 minut.zawsze uwielbialam ogladac teledyski wiec wlaczam sobie muzyczne krece spiewam i ogladam:-D:-D pomieszanie z poplataniem ale pomaga mi to :-D

Po rzuceniu palenia przytyłam z 59 kg do 65...Moim największym problemem jest brzuch i tzw\"boczki\"(nienawidzę ich)..Niby to nie tak dużo bo mierze 173cm ale musze schudnąć bo niedługo biorę Ślub i wiadomo,że jak każda panna młoda chcę wyglądać pięknie:) Jako takiej diety nie będę stosowała-myślę,że reguła \"ŻP\"wystarczy:)pozdrawiam i miłego wieczorka życzę

dziewczynki ja jestem cały czas z wami tylko ciezko pracuje i czesto jak wracam do domu to nie mam juz siły na nic - ostatnio siedzialam w pracy od 6 do 21:30 :(

szandistka.. biedna.. powodzenia w pracy. wiatjcie nowe kolezanki :) kikooo.. tez ostatnio na niczym skupic sie nie moge, na niczym! problemy z facetem, uczelnią, zdrowiem.. eh.. blada, czyli od pon do pt siedzisz w domku? eh.. jak ja ci zazdroszczę.. wtedy mozna wszystko rozplanowac i samemu gotowac itp.. ja mieszkam z cala rodziną, i mama jak cos kupuje to kupuje dla wszystkich.. a jak ja kupie sobie chocby ciemne pieczywo, do mlodsze rodzenstwo i tak zje, bo wiadomo.. inne niz jest w chlebaku. ;] eh.. i nie moge rodziny namowic na zmiane ziemniakow na kasze i ryz. wrr..